Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Sa va povestesc ce am facut noi azi. Asta apropo de temele de discutii.
De dimineata am pupat copil cuminte. A dormit de la 9 pana la 5 dimineata. Mancat biberon in gura copil netrezit complet si dormit din nou pana la 8. Pai cum sa nu pup eu un copil asa cuminte. Dupa aia insa nu am vrut nici papa nici nani nimic. Am reusit sa il conving sa manance totusi pe la 12 un biberon de lapte de san. Tzatza nu a vrut nicicum, a urlat ca din gura de sarpe a facut kk de 2-3 ori i-a fiert burtica de muream de mila.
Am pus bb pe burta si ne-am linistit cu greu cu ajutorul prietenei "Suzi",pe noi ne ajuta mult.

A dormit de la 1 pana la 3, cand l-am scos din casa ca tb sa facem cumparaturile pentru maine si tot asteptam sa ii treaca crizele.
Am fost la Plus, am luat niste chestii, dupa aia am fost la banca si am scos bani. Vreau sa va zic ca l-am lasat in masina pana am scos banii, dar era sa o iau razna ca era cineva in fata mea care nu reusea sau nu se descurca,imi venea sa o trag de acolo, "da-te cucoana ca am copilul in masina si trec secundele" . Nu cred ca il mai las nici asa, 2 minute. Mi-era teama vedeam numai tot ce se putea intampla, sa loveasca o alta masina masina parcata si tot asa.
Evident nu s-a intamplat nimic.
Apoi ne-am dus la piata sa luam un carutz sport care se inchide mai mult decat cel pe care il avem ca sa avem pentru diverse deplasari prin tzara.
In fine, am ajuns acasa, franti de oboseala ca mi-a luat ceva efort sa bag carutzul respectiv in masina, pe bancheta din spate in conditiile in care am masina cu doua usi.
Pisoiasul dragalas dormea in acest timp, ca daca merge motorul doarme instant.
Am venit acasa, am tras o repriza de hohote de ras, am mancat putin tzitzi si am adormit.

A intrebat cineva cat mananca copii. Pai al meu suge maxim 5 minute inainte sa se plictiseasca.Atat ii tb sa se sature. Nu ma intrebati cum si de ce, dar atata timp cat doarme dupa sau nu vrea sa ia biberonul, ma gandesc ca e bine. Zilele astea mananca foarte putin, sau cel putin asa mi se pare mie. Suge cateva minute si gata.
Evident alaptatul exclusiv nu ne va merge, ca nu vrea mereu sa suga. Mai sunt zile cand vrea, zile cand nu, si tot asa. O sa mergem asa cum putem,inventand in fiecare zi o pozitie noua.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

comentariul de azi: de ce nu vorbeste Sofia la telefon,ca nu stiu care copil vorbeste ! ca doar e MARE la un an jumate !

o sa vedeti cand cresc bebeii ce probleme,domle,ca nu spun Luceafarul la 1 an !! ca vecinul din colt ! de parca toti vorbesc la aceeasi varsta..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui aelita

comentariul de azi: de ce nu vorbeste Sofia la telefon,ca nu stiu care copil vorbeste ! ca doar e MARE la un an jumate !

o sa vedeti cand cresc bebeii ce probleme,domle,ca nu spun Luceafarul la 1 an !! ca vecinul din colt ! de parca toti vorbesc la aceeasi varsta..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

dada, gluma unei mamici: cu bebe de 2 ani, luata la rost de o baba din parc, ca de ce nu vb fiica ta? "Pai ba vorbeste, tocmai a invatsat luceafarul si venim de la lectiile de pian. " . Baba a lasat-o in pace, o fi zis ca e nebuna. De atunci, cand ma intreaba cineva ce face fiica mea: "zice Luceafarul!!". Ce poa sa faca un bebe mic, mananca, doarme,plange, se kaka....
Si esme, parca povestea, ca tot o bateau la cap din tsara mama & co. Si cand a venit acasa cu fetitsa de 1 an, f.frumos educata sa manance singra si sa se descurce, i-a impresionat, si au recunoscut ca mai bine a facut acolo, in strainataturi decat ar fi fo pisalogita de toti.
Sincer, Romania are 22 mil de antrenori, si 22 mil de doctori. Si aproape 1 milion de cazuri de diabet.

magnetism, daca ai de unde cumpara dulceatsa de trandafiri, ia te rog si pt mine. Decontez, vin cu borcane, vin cu zahar, vin cu fiica mea, cu orice . pt ca... din copilarie nu am mai vazut asha ceva. De cand aducea mamaia de la tzatza Maritza de peste deal petale de trandafir, sif acea 2-3 borcanele pt cozonaci .
De mure, mai facem rost, de zmeura mai gasesc in magazin, dar de trandafiri si nuci verzi... doar in amintiri din copchilarie.
Asha ca, venim in dr taberei, unde ne zici tu, cand ne zici tu, pt asha minunatsii....

socrate, cred ca toti copiii dorm tun cand aud zgomotul de motor de mashina! E o chestie care ne depashteshte!!
cat despre mancat, au zile bune, si zile mai putin bune. Ca de, e calduri, dom'le. Per total, daca la san iti trage bine, eficient, nu ai de ce sa iti faci griji. Io vad la piticania mea, ca are momente cand trage o data, si inghite de 2 ori, deci are lapte, are presiune, ea nu face fatsa si ajunge sa se innece. De, mai potoroasa....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

va invit aici...
nu fiti puturoshici...

Suprize! surprize!! ghici cine a facut subiectu nou??

Mergi la inceput