Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
iata ce inseamna o bunica si un sot in liber:laptop acasa!am venit cam tarziu de pe afara,asta ptr.ca zgubiloi cel mare s-a trzit la 10!!!!asa ca acum intru..am citit un piculet,sper sa apuc sa citesc si restul
Cleo,scump il vinde tipa asta din Buc....noroc cu un coleg care are 8 sticlute luate cu 5 euro din Grecia si mi-a vandut 1.dupa..sa vedem ce facem.sper sa scap de cusut..mai vedem la 6 saptamani.
Alysh,bafta la cumparaturi!si petrecere frumoasa la botez.In leg.cu leaganul,noi avem unul de la Primii pasi,tot asa,se leagana,are melodii,mai multe viteze..dar Sara sta cuminte in el cam 5 minute maxim...apoi gata,incepe maraiala.de adormit in el....nici gand.in schimb am observat ca-i place la nebunie sa doarma in scoica aceea de masina.desi mie mi se pare ca doarme chircita..probabil inca se simt ein burtica mamei inghesuita asa
Fetelor,si noi avem probleme cu KK!nici nu stiu daca sa-i zic constipatie,ca de facut,cand face,e moale si de culoarea mustarului....dar...nu face singurica.si asta cam de 1 saptamana doar.o vad clar cum se chinuie si cat e de calma dupa ce face.dar numai cu ajutor:termometru sau supozitoare.si dupa e linistita.eu nu am avut problema asta la Maria care facea aproape la fiecare masa,de intrasem la idei..si habar nu am ce sa fac.sa fie de la Debridat sau Infacol?stiu ca exista un siropel bun,Lissbaby parca....sa vad daca e bun la varsta asta.ca nu as vrea sa se obisnuiasca sa faca numai ajutata.
In leg cu medicamentul anticolici....ce alt medicament stiti?Infacolul e bun,dar e scump rau..asa ca orice idee de medicament e binevenita
ne mai auzim,sper sa azi,daca nu,maine sigur
pupici

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

simonix, umberto eco? noi cetim japonezi, despre samuraiul Oda Nobunaga etc.Ca sa nu ma plictisesc, pt ca la noi alaptatul dureaza, fifitsa mea face pauza, se intinde, lasa tsatsa si se holbeaza la carte (si ii zic: cartea MEA, tsatsa e a ta). Asha ca...pot sa zic ca din ce in ce mai culti copii vom avea!

alysh, vazui pozele voastre!! cum isi tine Vlad suzi cu mana! noi nu stim decat mishcarea: apucat si aruncat.

aelita, jos palaria! tu cu 2 pui... si nu te plangi si nu te plangi!!
sincer, analizand si ce ziceti voi (si tu, si alina_anto), cred ca suntem mame capabile. Ce ajutor ne-ar prindew: o menajera, sa stamsi noi mai mult cu puii.

MAgnetism, de unde cumperi, mamicule sherbet, dulceturi homemade? in afara de zona manastirilor din Moldova (of, ce dor mie de Moldovea mea), nu stiu in alte parti unde le poti gasi super bune si faine. Asha ca daca ai un pont, da-ni-l la toate, nu de alta, dar cine ajunge prima, sa vina cu 20 de borcane!!!si pt restul.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Aelita si eu sunt la fel.....ma sperii pe mine insa. Nu mai suport prea multe persoane in jurul meu. SI NU MAI SUPORT SFATURI!!!! Stiu ca sunt date cu bunavointa, cu dragoste dar nu le mai suport. Cand aud......."dar de ce nu-l pui asa, sau invers ca e mai bine, dar de ce nu-i dai bineronul din brate si-l pui pe pernita, dar n-ar fi mai bine sa.........FAC ALERGIE, PE BUNE

Eu am chemat o femeie pt curatenia de botez, asa am vrut eu sa fie casutza perfect curata....dar si pe aia mi-a venit s-o strang de gat: cum a ajuns, pac l-a luat pe bebe in brate......s-a jucat juma de ora cu el. tusea in plus! bebe nu mai putea de bucurie, radea la ea cu gura pana la urechi!apoi a iesit la tigara pe balcon....dar inainte m-a intrebat daca nu poate si ea sa fumeze in bucatarie. Imi venea s-o plesnesc. Dar ce frate ingheta afara pe balcon pe 30 de grade sau cum? Intr-un final s-a apucat de treaba si a facut-o repede si bine.
Inainte aveam o alta femeie care venea si o plateam la ora, drept care se cacaia frateeeeee pana la 6 seara si mai era si chiombarlie pe despupra avea niste ochelari ca curu' de sticla (scuzati cacofonia si expresia) si asia ma scotea din minti.
Cred ca ajung la balamuc!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

hai ca am mai rasfoit in urma
Ylari,eu am 2 reprize de plimbat:dimineata de pe la 10 la 12.30-13,depinde de cat e de cald.si seara dupa 18-18.30 pana pe la 21 si chiar mai tarziu.apoi intram in casa,direct la baie si nani.Sara doarme muult mai bine afara.si dimineata aleg intotdeauna un parc racoros,mai ales Carol.iar in masina clima la greu.
Noi avem problemuta cu fornaiala.in timpul zilei nu prea e nasul infundat.dar dimineata,dupa somnic,neaparat trebuie sa-i bag ser pe nas si apoi'batista bebelusului'la aspirator.
Imi pare rau sa aud ca au colici multi din Bblusi..offf..eu sunt patita la Mariuca,3 luni uram si eu langa ea de nervi,neputinta,oboseala..imi venea sa mor ca nimeni nu a descoperit un medicamnet minune sa-i lase pe ingerasii mici sa fie linistiti.dar..acum,pana acum,ne-a ferit D-zeu..sper asa sa fie.oricum eu tin un regim fff strict si sper si asta s-o ajute.desi sunt mamici care mananca orice si BB nua re nimic!dupa cum e norocul.
am citit postarea lui Doloress,o sa caut si eu medicamentul asta minune.
cine poate sa-mi recomande restaurant ptr.botez(in Bucuresti..)?????ca sunt in pana de idei,timp sa alerg la "vizionari" nu am,al meu sot vine numai la 9-10 seara......asa ca..orice sugestie(si locatia,normal) e binevenita!ca deja intru in criza de timp.as fi vrut undeva dupa Sf.Maria s afac botezul,deci mai am cam 1 luna doar.
Simona,am fost unde ai facut tu botezul.sala imi pare fff mare.ti-au acceptat numai cu 40 invitati?sa vedem..poate il facem si noi acolo.
pupici,mai vb

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Alysh

Aelita si eu sunt la fel.....ma sperii pe mine insa. Nu mai suport prea multe persoane in jurul meu. SI NU MAI SUPORT SFATURI!!!! Stiu ca sunt date cu bunavointa, cu dragoste dar nu le mai suport. Cand aud......."dar de ce nu-l pui asa, sau invers ca e mai bine, dar de ce nu-i dai bineronul din brate si-l pui pe pernita, dar n-ar fi mai bine sa.........FAC ALERGIE, PE BUNE

vorbesti de socrul meu??
m-a tampit aseara, ca dupa vaccin fatsa a fo mariita. Din 5 in 5 min scancea. Ce sa ii faci, copii mai plang. Din 10 in 10 min. "socru ma inreba: da e bine? da e normal? nu e normal". Soacra ma "incurajeaza", cica el nu suporta sa isi auda copiii plangand, ea pleca cu copiii in celalalt capat al casei, io i-am zis ca nu voi face asha, doar il voi da afara pe usha.
Si ma credeti in stare.
Pe bune, l-am rugat pe tati sa ii zica sa isi tina gura, ca nu e doctor, au priceput si ne admira toate prietenele cum ne descurcam noi 2, si ca nu ne plangem / cramponam /rugam de ceilalti / si ne vedem de viatsa noastra. Socrul...nu. Io il iau la 3 pazeshte, si ii zic: "nene, vezi-ti de treaba, nu sunt handicapata". Pe de alta parte, si soacra, si cumnata sunt genul 'liana', singure nu se descurca: cum sa ma duc singura la piatsa, cum sa fac io aia, cum sa raman singura acasa etc. Printese de asfalt.
Iar io is de la tsara, si obisnuita sa fac totul.
Dar cum sa priceapa socrul ca asta nu ii da dreptul sa se bage in viatsa noastra si in educatia copilului? Ca sincer, mie nu imi place cum si-a crescut copiii, sunt 'dependenti', tati lupta enorm sa realizeze cate ceva de unul singur, si acum,analizand, imi dau seama ca tocmai atitudinea asta exagerat de protectiva, chiar invaziva a socrului i-a dat peste cap increderea.
Cu sigurantsa nu o sa imi cresc copiii asha. Voi fi alaturi de ei, 100%, dar o sa ii las cat pot de independenti.

dar, pana atunci, cum explic ca nu am chef de sfaturi si comentarii gratuite si inutile?
a, o sa fac un subiect cu "superstitii babeshti". macar sa radem cand nu avem ce face.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Alysh, si noi am luat balansoar - swing...dar nu e mereu incantat sa stea acolo chiar daca il pun doar cateva minute de cateva ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78
Dar cum sa priceapa socrul ca asta nu ii da dreptul sa se bage in viatsa noastra si in educatia copilului?
a, o sa fac un subiect cu "superstitii babeshti". macar sa radem cand nu avem ce face.

povestea nashterii

Pai nu o sa priceapa. eu dupa ce m-am certat atunci rau cu soacramea, ea mi-a jurat ca nu o sa se mai bage, nu o sa mai zica nimic. cat crezi ca a tinut-o? nici o zi!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix e o scumpete Robertzel cum rade el! Al meu nu rade deloc, oare sa ma ingrijorez? Rar cand prind si eu un zambetel mititel. In rest e seriozitatea intruchipata, ne maimutarim in fata lui in fel si chip si face niste ochi mari si se uita asa fix ca si cum : Ce-i cu nebunii astia? Multa minte le mai trebuie...

Inais am vazut ca ai gasit info despre Cocyntal, intr-adevar de la Boiron este, homeopat, deci nu e sintetic. Poate este si la voi. In rest cu medicatia de alaptat, este vorba despre domperidone. Ma cheama insa si doctorul sa ma observe daca alaptez cum trebuie pentru ca medicamentul este cam controversat. Si asistenta mi-a facut vizite si tot asa se amana prescrierea lui in general. Ca de exemplu in America e interzis, FDA-ul nu l-a aprobat. Acuma nici nu stiu ce sa fac, mi-e sa nu ii fac mai rau la copil. Uite un link despre asta : http://en.wikipedia.org/wiki/Domperidone
Pe de alta parte ma gandesc ca poate nu or fi chiar asa batuti in cap medicii de aici sa iti prescrie ceva ce face rau. Cica nu exista totusi studii ca ar provoca reactii adverse la copilasi.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

quote:
citat din mesajul lui Alysh

vorbesti de socrul meu??
m-a tampit aseara, ca dupa vaccin fatsa a fo mariita. Din 5 in 5 min scancea. Ce sa ii faci, copii mai plang. Din 10 in 10 min. "socru ma inreba: da e bine? da e normal? nu e normal". Soacra ma "incurajeaza", cica el nu suporta sa isi auda copiii plangand, ea pleca cu copiii in celalalt capat al casei, io i-am zis ca nu voi face asha, doar il voi da afara pe usha.
Si ma credeti in stare.
Pe bune, l-am rugat pe tati sa ii zica sa isi tina gura, ca nu e doctor, au priceput si ne admira toate prietenele cum ne descurcam noi 2, si ca nu ne plangem / cramponam /rugam de ceilalti / si ne vedem de viatsa noastra. Socrul...nu. Io il iau la 3 pazeshte, si ii zic: "nene, vezi-ti de treaba, nu sunt handicapata". Pe de alta parte, si soacra, si cumnata sunt genul 'liana', singure nu se descurca: cum sa ma duc singura la piatsa, cum sa fac io aia, cum sa raman singura acasa etc. Printese de asfalt.
Dar cum sa priceapa socrul ca asta nu ii da dreptul sa se bage in viatsa noastra si in educatia copilului? Ca sincer, mie nu imi place cum si-a crescut copiii, sunt 'dependenti', tati lupta enorm sa realizeze cate ceva de unul singur, si acum,analizand, imi dau seama ca tocmai atitudinea asta exagerat de protectiva, chiar invaziva a socrului i-a dat peste cap increderea.
Cu sigurantsa nu o sa imi cresc copiii asha. Voi fi alaturi de ei, 100%, dar o sa ii las cat pot de independenti.

dar, pana atunci, cum explic ca nu am chef de sfaturi si comentarii gratuite si inutile?

povestea nashterii

Ma Cleo pt tine special scot de LA CAMARA CARE E PLINA OCHI CU BORCANASE SI BORCANELE, FACUTE DE SOACRAMEA EVIDENT NISTE DULCEATA DAR SA VEDEM CAND NE VEDEM, DACA NU CAND AJUNG LA TARA LSA NOI , LA DOAMNA ILEANA(DOAMNA CARE ARE GRIJA DE CASA NOASTRA )ITI ADUC DE CARE VREI PE SORTIMENTE: CAPSUNI , ZMEURA , TRANDAFIRI, PRUNE, CAISE SI ALTELE.
hAI vezi ce nu fac eu pt mama lui Mara ca sa fie o.k.
Zpupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, am fost la dr sunt f incantata! bb a luat 1300 gr si 6 cm intr-o luna, Are acum 5460 si 61 cm si nu are 2 lunite inca...

Ancaurn, hidrocel inseamna ca are apa in jurul coitelor. La puiul meu era vizibil. nu e musai sa aiba si Dragos...Maaai, am vazut ca-i placea fata Flaviei...numai cu ochii la ea statea.Felicitari de intalnire!

Alishuca, suuper bouncerul sa-l stapaneasca sanatos si sa o lase pe mami la treaba! Abia Astept duminica sa vad cum ti-au iesit suvitele!

Gabitzam super idee cu poeziile!

Magnetismpofta mare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput