Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aelita, e tare scump Andres...si pare foarte cuminte. Si c epleata are zimbaretul, cred ca in curind ii faci coditza in virful capului.

In ce priveste pampersul la baietei eu il pun normal, nu ridic nimic ca se uda imediat...SI puiul meu n-are hidrocel si nici coitele lui Mirciulica daca intelegeti ce vreau sa spun, asa ca...

Cleo, interesanta treaba cu concediul de risc maternal, dar oof, dc ar fi asa simplu de aplicat legea, mai ca m-as baga si eu...Dar mi-e ca-mi fac multi nervi degeaba, asa ca nu ma incumet sa-mi fac singura zile fripte, mai ales ca am munca de birou( si stiu cit m-am agitat pentru prima aia pentru nastere pe care n-am luat-o ca-s functionar public)..>Mult succes insa acelora care se incumeta.

Gabitzam, cum ii merge lui Andrei la gradinitza? Ii place? S-a acomodat?

Ylari, felicitari pt stabilirea datei botezului....dar n-ati stabilit-o in fct de local??Oricum, grabiti-va cu localul, sa nu ramineti fara loc. Succese in continuare!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui simonacip

Aelita, e tare scump Andres...si pare foarte cuminte. Si c epleata are zimbaretul, cred ca in curind ii faci coditza in virful capului.

In ce priveste pampersul la baietei eu il pun normal, nu ridic nimic ca se uda imediat...SI puiul meu n-are hidrocel si nici coitele lui Mirciulica daca intelegeti ce vreau sa spun, asa ca...

Cleo, interesanta treaba cu concediul de risc maternal, dar oof, dc ar fi asa simplu de aplicat legea, mai ca m-as baga si eu...Dar mi-e ca-mi fac multi nervi degeaba, asa ca nu ma incumet sa-mi fac singura zile fripte, mai ales ca am munca de birou( si stiu cit m-am agitat pentru prima aia pentru nastere pe care n-am luat-o ca-s functionar public)..>Mult succes insa acelora care se incumeta.

Gabitzam, cum ii merge lui Andrei la gradinitza? Ii place? S-a acomodat?

Ylari, felicitari pt stabilirea datei botezului....dar n-ati stabilit-o in fct de local??Oricum, grabiti-va cu localul, sa nu ramineti fara loc. Succese in continuare!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

deci io incerc. Ma duc (sun) mai intai la dr de medicina muncii, sa ma lamuresc. De altfel, io tot la birou sunt, stres-nu prea, mediu toxic - doar de la calc. ; ca indienii sunt la capatul lumii, shefii americani la celalalt capat al lumii, defazati suntem asha - ca nu ne suna la tel - ci doar meiluri....dar ma gandeam ca sunt fete care lucreaza in mediu mai altfel.
De ex. cu clientii....
si pana la urma, io zic ca merita incercat!!! shansa de a lua 120 zile 85% din salariu in loc de 600 roni ... va dati seama? bani cacalau!!!! deja fac planuri cu banii aia
Sincer, daca toate cate suntem 1 din noi reuseshte, zic ca tot merita incercat!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

cleo si eu tot munca de birou am, dar sunt persoana fizica autorizata. Probabil ca sunt ceva diferente fata de un angajat.Astept cu multa nerabdare sa aflu ce-ai obtinut si daca merita sa incerc si eu.

Simonix e tare scump Robert si asa cuminte sta la baita si la masaj... As vrea ca fetita mea sa nu mai urle la baitza, dar intre timp ma inarmez cu rabdare si astept sa-i treaca.

Ma duc sa-mi pun comoara in patut (acum e la mine in brate si doarme; eu tastez cu o mana) si-apoi sa fac si eu un dus.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Interesant ce zici tu Cleo cu concediul ala, dar eu ar tb sa invoc ca ma f..e seful la creieri si nu cred ca o sa semneze, in rest stresul e greu de invocat pe baza fisei de post. M-ar tenta insa si pe mine recunosc.

Dar nu am reusit sa iau un concediu medical ca lumea inainte de a naste ca sa nu intru in prenatal asa ca ma indoiesc ca pot sa ma lupt cu medicii.

Asta e, nu cred ca voi incerca, desi ar fi misto. Ma mai gandesc. Tine-ma la curent pls cu ce faci tu, poate ma incumet pana la urma.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui socrate

Interesant ce zici tu Cleo cu concediul ala, dar eu ar tb sa invoc ca ma f..e seful la creieri si nu cred ca o sa semneze, in rest stresul e greu de invocat pe baza fisei de post. M-ar tenta insa si pe mine recunosc.

Dar nu am reusit sa iau un concediu medical ca lumea inainte de a naste ca sa nu intru in prenatal asa ca ma indoiesc ca pot sa ma lupt cu medicii.

Asta e, nu cred ca voi incerca, desi ar fi misto. Ma mai gandesc. Tine-ma la curent pls cu ce faci tu, poate ma incumet pana la urma.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

mai, nici io nu am nicio shansa cu acea fisha a postului. Ca ... acolo nu scrie nik de stres & responsabilitatu stresante & mediu dificil/toxic/schimburi de noapte etc. Ceva care sa arate ca m-ar obosi din cale-afara...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Aelita dulcic foc Andres...chiar ca seamana cu Iasmi! Cel putin la pleata!

Miss am uitat sa zic de poza cu genele lui David...super poza! Super aparat! Am mai zis-o...! Si noi avem genele intoarse...pacat ca nu am cu ce surprinde!

Doloress...tu si cu mine suntem obsedate de subiectul lapte si cantitatea lui! Aseara, la vreo 2 ore dupa ce a supt bebe, am muls impresionanta cantitate de 15 ml. Stiu ca seara e mai putin si mai ales stiu ca ieri a supt ceva de la mine...insa ma obsedeaza. Si eu as face orice sa am mai mult.
Sa-mi spui si mie ce ti-a zis medicul si ce medicatie ti-a dat!

In alta ordine de idei, minunea de medicament anti-colici (flacoanele de care pomeneai) sunt naturale sau sintetice? Sincer la ce reprize de urlete avem non-stop...as incerca orice! Nu prea cred ca s-ar gasi aici, dar eu imi fac datoria sa intreb.

Edit: Aaaaaaaaa Boiron. Pai de ce nu zici asa...si eu de ce naiba nu m-am gandit la ei, ca-s fun Boiron. Cautam...

Deeeci...cu baitza. Noi avem baitza asa http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=C606 dar nu intra in baie...asadar strict caditza care-i sub suportul de infasat o asezam pe masina de spalat din baie si acolo o spalam. Nici nu m-as gandi sa o spal in alta parte. In baie am la indemana dusul pt potrivit apa, nu ma stresez daca dau apa pe jos, golesc imediat cada - nu o car sa ma rup de spate din camera in baie, etc. Bineinteles, fiecare cum prefera.

Cine mai are probleme cu constipatia la bebe...eu una va recomand cu caldura masajul burticii in sensul acelor de ceasornic. La noi, daca trec 48 de ore, face mami masaj vreo 15 minute (in ciuda protestelor vehemente ale piticei) si in urmatoarele ore facem ce trebuie...
Pana acum n-am recurs la supozitor sau termometru si sincer...doar in cazuri extreme le-as folosi! Cei alimentati strict la san au voie si o data pe saptamana. Noi, alimentati mixt, maxim 72 de ore.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi din parc pe la 11, cu urlete. Facuse kk, in sfarsit.
I-am dat san si am incercat sa-i pacalesc foamea leganat si cu suzi. e evident ca nu se satura din moment ce nu adoarme dupa san, doar LA san.

uof!daca as reusi sa scap de cercul asta vicios

si mi l-au trezit vecinii cu bormasina.
Astia au n-au treaba la 2 dupa masa, cand doarme copilul, baga bormasina. Le-am batut in teava vreun minut cu putere si vad ca au tacut...

Simonix, mda, odihna s-ar putea sa fie solutia pentru lapte mai mult, dar cum sa te odihnesti...cine spala/calca/face curat/sta cu bb daca nu vrea sa doarma???
eu nici pana acum nu reusesc sa dorm noaptea legat...

Cleo super treaba cu CRM. Ei la mine tot munca de birou stres, desi nu scrie nicaieri, evident...dar asta nu te obliga sa reununti la CIC, nu? Ca eu vreau sa stau 2 ani cu bb, fara discutie.

Sis pe unde-mi umbli?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Vazut film 'Baitza de Robert' by bunica lui Robert... un scump si un cuminte mai ales.

Simonix te inteleg acum de ce vorbesti deja de surioara lui Robert!
Mi-a placut si tati ce profi il tinea si mai ales cum l-a intors...va pricepeti, ce sa mai! Start pentru bebe 2. Daca se naste la fel de usor si e la fel de cuminte...il faceti si pe 3!!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

si mi l-au trezit vecinii cu bormasina.
Astia au n-au treaba la 2 dupa masa, cand doarme copilul, baga bormasina. Le-am batut in teava vreun minut cu putere si vad ca au tacut...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Oooooof, daca as stii karate, numai pumni le-as da vecinilor astora!!!!!!! Am avut si eu probleme, i-am amenintat cu politia si de cateva zile-o saptamana, s-au calmat.
Apropo de zgomote de genul asta: la mama in bloc, deasupra noastra din 1984 de cand ne-am mutat acolo deasupra noastra, vecin un tamplar. buuuuuun! de fapt... buuuumm! numai bubuituri, ciocaneli si bormasini, nene... ne-am certat, am vorbit cu ei frumos, dar nimic, zgomotele au continuat! Anul acesta in mai, bietul om a murit... Si ce credeti???? ZGOMOTELE CONTINUA!!!! Ceea ce este cel putin ciudat ptr ca el nu a negat niciodata activitatile respective. Mama s-a si speriat la inceput, ca omul ne pusese si noua de curand parchet dar a lasat treaba cam neterminata si i-a promis mamei ca nu o lasa asa, vine sa termine...
Un pic morbido-amuzanta povestea, recunosc.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Miss - ai dreptate cu bordeiele si 'obiceiele' De exemplu, eu i-am facut baie din a doua zi lui pitic, cu tot cu cordon ombilical. Stiu ca in alte parti se asteapta caderea lui pt a-l scufunda pe bb :p De asemenea, eu il bag cu urechi cu tot in apa, nu il feresc, insa am grija sa sterg bine urechiusa - asta tot in maternitate ne-au zis. De fapt fac tot conform instructiunilor primite aici. Am dat si test de baitza inainte sa ies din spital Altfel nu ne dau drumul cu bb acasa. Cica tre sa fii autonoma si sa dovedesti ca te poti descurca singura. De asemenea, eu nu l-am sters niciodata in guritza hmmm Din tara am luat un DVD referitor la ingrijirea copilului (Dana Nalbaru l-a scos) si acolo am vazut ca sunt multe chestii pe care eu le fac diferit... asta este, deocamdata ne merge bine asa. Daca il speli si il usuci bine iar apoi ii hidratezi pielea, cred ca e suficient.

Ah, da, si eu ii fac baitza la 2 zile, nu ma stresez sa ii fac in fiecare zi. La maternitate ne-au zis ca depinde de vremea de afara :D In rest, il mai curat cu o compresa pe la gat, caci ii curge laptic si daca il las asa... puuuuuute Si am mai constatat ca se murdareste intre degetele - daca isi tot mananca pumnul, e mereu umed acolo, apoi transpira, mai trage de cate o carpa ceva si se aduna scame intre degetele. Si nici alea nu miros prea bine Asa ca o zi baie, o zi ... dush

Cleo - o sa ramanem fara dinti hihi :p Grijile, maica

Lily - Si al meu are motoras in fundic la masaj, se calmeaza daca ii vorbesc muuuuuult (a propos, este la curent puiul meu cu toate barfele mondene, stiri, povesti, ca sa nu mai zic ca stie tot ce fac la serviciu am zis ca il pot angaja direct, de cum termina gradinita). Uneori nu ii pot desface pumnul :D sau nu ii pot intinde bratele, asa de incordat este :)

Fetelor, eu piticului meu ii citesc... Umberto Eco - zau, il fac geniu Nu am carti de copii si habar nu am poezii - de cantat ii cand muzica de pe la radio si de citit deja am citit impreuna niste Llosa si acum am dat-o pe Eco In franceza... caci nu am in romana. Ha! Bietul bebe ...

Am mai pus pozne cu noi pe contul comun pentru cine mai doreste, cine mai pofteste, incepand de aici:

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix/photo#5221730259716085506

Buuun, fug sa ma joc cu bebelache, l-am abandonat pe covorashul de joaca - ma duc sa stau la povesti cu el :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput