Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
dordia2000 spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParker
cenia, pe bune te incumeti si la al treilea?? Of, doamne, nu stiu daca sa te admir sau sa te compatimesc... evident din punctul meu de vedere... Eu ma opresc la unul.
Chiar acum, in timp ce scriu, David urla ca din gura de sarpe. A umplut un pampers acum o jumatate de ora, dar tot ii lucreaza matsele, se aud bolborosituri si se vede ca il doare rau de tot.
Mutti a fost aici si m-a cam enervat de data asta. Sta oricum toata ziua la panda sa-l prinda treaz, asta una. A doua, vrea sa-l tina ea neaparat in timp ce el are dureri (o simteam ca raiaza langa mine si mi l-ar fi smuls din brate) si a trebuit sa-i spun ca 1) nu trebuie sa i se schimbe pozitia des fiindca asta nu-i distrage atentia decat 10 secunde de la dureri si apoi il deruteaza si enerveaza si mai tare, iar 2) am rugat-o sa nu-l mai mangaie cand are dureri, fiindca el respinge orice atingeri si mi se pare normal (mie cand aveam contractii la nastere imi venea sa-i trag una in cap lui Bogdan daca punea mana pe mine sa ma consoleze si el jura ca doar ma atinsese!).
Mutti tot cauta solutii imediate, ca sa-i dau ceai de fenicul, dupa aia ma intreaba daca avem voie sa iesim din casa, iar cand i-am spus ca inca nu iesim la plimbare fiindca eu nu pot inca sa stau in picioare prea mult, ma intreaba daca nu poate sa-l ia ea. I-auzi braul! I-am spus ca vreau sa ies eu personal cu el la plimbare si o sa mai asteptam cateva saptamani. Ea cica s-o intreb pe moasa
Ei, o sa fie greu cu ea, ca e penetranta insa la modul "martir" si in plus e si sensibila si putin mai ranchiunoasa cand ceva nu-i convine, deci trebuie s-o iau cu manusi... Oricum, tb. s-o fac sa-si dea seama ca David nu este un bun comun, o jucarie sau ceva cu care sa-si umple ea existenta fada...
Inca plange, Bogdan l-a schimbat deja de 2 ori, umpluse aproape 2 pampersi... Cred ca-l rup durerile de stomac/intestine etc.
Fetelor, bebeii vostri cum si cat de des plang cand au digestia? Ma refer mai ales la baieti, ca am inteles ca ei sunt cei mai periclitati cu colicii. Daviducul plange cam o data pe zi (azi de doua ori), dar atat de cumplit ca-mi vine sa mor!! Ma stapanesc cat pot, raman calma, il tin in brate si il linistesc cu vocea, dar ce altceva sa mai fac? Moasa zice sa-i dau pastilute homeopatice Belladonna 6 sau picaturi Sab simplex cam cu o ora inainte sa aiba durerile. Pai de unde papucii mei sa stiu eu cand il apuca durerile? O sa-i dau preventiv in fiecare seara.
Voi beti regulat de mai multe ori pe zi ceaiuri din alea speciale de alaptare cu fenicul, anason etc.? Eu ma tem sa nu-mi mareasca si mai mult productia de lapte, si-asa bebe se cam ineaca uneori... si am impresia ca bea si f.f. lacom (bine, daca-l inunda nu are de ales) si de aceea mai inghite mult aer.
Va rog raspundeti-mi toate care ati trecut prin asta. Doamne, ce va invidiez pe cele care mai aveti putin si treceti granita magica a primelor 3 luni, am inteles ca dupa aceea colicile se mai duc...
Noapte buna si pupicei la toata lumea
Salut!!! Eu beau ceai de Anason, Fenicul si Chimen cam 3 l/zi, ceai pt stimularea lactatiei de la Fares 1 l/zi si o bere f. alcool.
Despre colici nu iti pot da sfaturi...pt ca nici la Stefan nici acum nu am avut deloc. Iar despre kk lui bb...il vedem destul de rar asa ca...nici aici nu te pot sfatui.
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dordia2000 spune:
Cat despre spalatul hainutelor separat...niciodata nu am facut-o. Adica hainutele noastre si ale copiilor intra in aceeasi oala. nu vreau sa ii sensibilizez pielicica...si oricum sta cu fatza si manutele si piciorusele gramada pe hainutele noastre asa ca...nu vad de ce nu le-am spala impreuna. Nu folosesc detergent special...ci folosesc Ariel si balsam si mai limpezesc o data in plus daca nu uit. Si amandoi au o pielicica de invidiat iar despre iritatii la fundic...doar o data am avut la inceput...cand am dat cu bepanthen...si atat. Acuma folosim doar ulei fiert cu vit A si sapun Nivea din ala cu ovaz...si atat. Servetelele umede f. rar si in deplasari..
La baitza...ne place enorm, radem si glumim dar eu nu pot incarca filmulete ca am un calculator mai slabut iar aparatul foto e fara sonor....deci...cu alta ocazie.
Poze...poate azi dar nu promit!
Va poop!
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Jackie spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARI
Fetelor, voi iesiti si seara cu bebelunii pe afara? Pe la cat? Nu vi se pare inca prea cald? Eu ieseam la inceput numai seara (cand avea vreo saptamana - doua bebeluna) apoi de cand au venit caldurile ies numai dimineata, dar mamicile din parc ies si dupa ora 17... Mie mi se pare cald si asta mica se nevrozeaza la caldura..........
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Ai dreptate, la ora 17 e prea cald. Noi iesim seara abia pe la 7 si stam pina dupa 8. Dupa aceea venim acasa si imediat baia de seara si hranitul. Din pacate, isi cam face somnul in timpul plimbarii asa ca nu sunt sanse sa adoarma prea usor
![](icon_smile_big.gif)
MissParker spune:
Neata, fetele, in timp ce la noi ploua ca in aprilie...
Am dormit bine azi-noapte, desi la ora 4 l-am schimbat de 2 ori… Acum inca doarme (la noi e 8:45) si eu il astept cu sanul plin ca sa i-l basculez in gurita, saracutul… Cred ca seamana cu mine, ca si eu de cand ma stiu dormeam cel mai bine dimineata, somnul ala cel mai bun… Termin mesajul repejor si apoi il trezesc, ca altfel iar se ineaca de atata laptic…
Mai frate, ce digestie are, e ceva de groaza! Cred ca si de aia plange, e un cerc vicios: digera repede, apoi ii este sete si foame la fel de mult, bea cu lacomie, se mai si ineaca putin, apoi nu prea poate ragai de fiecare data (desi facem progrese si aici), dupa care incep durerile la intestine cand vine lapticul cu asemenea viteza. Ieri l-am masat si cu ulei de migdale pe burtica, se spune ca stimuleaza digestia… Pernuta cu samburi de cirese nu pare sa ajute, iar mana pe care incerc sa i-o pun pe burtica o respinge. De aceea trag concluzia ca partial e vorba si de alte dureri, mai profunde decat cele organice, si de aceea stau pur si simplu langa el, ii vorbesc si-l consolez cum pot, dar fara sa ma mai agit sa iau diferite masuri de “linistire”.
Aseara insa am simtit-o pe Mutti ca o racaia chestia asta, ea voia sa-l calmeze (am jubilat cand a continuat sa urle la fel si in cele 3 minute cat l-a tinut ea in brate), dar sper ca s-a convins ca trebuie sa ma lase in pace. Dealtfel i-am si spus-o, cu mult tact: “Mutti, vad ca te consumi si tu pe aici, sa stii ca nu e cazul sa te chinui si tu cu mine, uite, eu m-am obisnuit deja si stiu ca el are nevoie doar de sustinere si de caldura corpului meu langa el, plange asa 10-15 minute si apoi se linisteste”… Las’ ca o fac eu sa priceapa ce si cum, iar azi ii dau sa citeasca brosura din care v-am tradus voua despre diferenta dintre a-l linisti si a-l consola pe bebe…
inais, saru’mana de raspuns. Of, saracuta de tine, vad de la tine ca se poate si mai rau, macar Daviducul nu plange la san, geme doar si da capul pe spate cand ii vine prea mult lapte…
Doloress, saru’mana si tie de raspuns. Am retinut de Cocyntal, il pun pe Bogdan sa intrebe la farmacie. Persevereaza cu sanul, bebe Patrick iti va stimula productia, si la mine initial erau trei fire, dar dupa un timp a venit mai mult. Bestiala invitatie, inca odata saru’mana pentru ideea de baza pe care ai dat-o aici!! Cat despre aranjat cuculetul in pampers, uite ca mi-ai mai dat o problema Eu ii pun pampersul cum se nimereste, de multe ori ma grabesc ca sa nu ma stropeasca… Of, sa nu-mi spui ca si aici trebuie sa facem ceva in mod special? O sa incerc sa i-l las in jos, cand e moale, iar altfel in sus… sau mai bine il intreb pe Bogdan cum e mai bine si mai placut pentru un baiat…
aelita, eu zic ca inca e ok daca nu face crize din astea decat o data pe zi cate 10-15 minute, dar zau daca nu cred ca aseara se accentuase si din cauza ca o simtea pe Mutti ca pe carbuni incinsi langa el; pai am simtit-o eu si imi venea sa-i arunc un satar in cap, daramite el care e si mai sensibil si care avea nevoie in momentele alea de linistea si de calmul meu, iar eu – in loc sa ma concentrez sa respir adanc si sa raman calma - trebuia sa ma justific la Mutti si sa-i explic de ce nu-i dau copilului ceai (fiindca nu are valoare nutritiva si-i umfla burta degeaba si apoi nu va mai vrea la fel de mult san, helloooo!) sau de ce nu-l scot inca la plimbare sau ce a zis moasa ca am voie si ce nu… Of, o sa incerc sa apelez ceva mai putin la ea, fiindca vad ca deja incepe sa-si aroge cam multe drepturi… Ieri de ex. venise iar sa traga cu urechea daca ne-am trezit, am iesit din sufragerie si ea era pe hol (cu o figura speriata, cu mana la gura, “Vai, nu stiam daca mai dormiti!” - ziceai ca se astepta sa ne gaseasca pe amandoi morti in pat!!!), m-am si speriat! Dar i-am tras-o delicat in freza: “Mutti, uite, ca sa nu-ti faci griji din cauza noastra, facem o intelegere: cand dormim eu inchid usa la sufragerie, asa o sa stii mereu ce si cum, ok?”). Stiu cum s-o iau, dar e al naibii de stresant sa ai de-a face cu cineva cu o inteligenta atat de limitata. Cu toata bunatatea si generozitatea ei, uneori imi vine s-o dau de pereti… Am vazut si poze noi cu Andrés, ce scump si ochios e, am murit la aia in care zambeste asa, din coltul gurii, ca Elvis
Cleo, si tie multumiri pentru raspuns. Ai dreptate, eu am inca probleme cu cezariana, de exemplu il alaptez pe bebe pe perna de alaptat si totusi dupa 10 minute ma doare burta, ca mi-o apasa in jos, pe cicatricea de la taietura… Of…
Simonix, saru’mana si tie… Eu cu sanii fac asa: dupa aproape fiecare alaptare dau cu un servetel umed peste sfarc, sa-l “curat”, apoi dau cu Lansinoh si dupa aceea pun absorbantul… si gata. De dusat evident ca doar o data pe zi, cine are timp de mai mult? Ca de spalat pe cap tot vreau de 3 zile si nu mai apuc… Am vazut si video-ul tau cu spalatul, tare dragut. Uite, mie moasa mea mi-a zis sa nu-l intorc cu fata in jos pentru a-l spala pe spatic, ci doar sa-l ridic ceva mai mult si dupa aia sa-l spal pe spate asa… La fel, mi-a zis sa nu-l sterg cu prosopul pe corp, ci doar sa-l tamponez si sa-l las sa se usuce asa, iar la urechi sa-i dau doar putin cu prosopul in exterior, sa nu-i bag absolut nimic inauntru, nici un betigas… vezi, peste tot e altfel, “cate bordeie atatea obiceie”… Si ce mi-a placut la nebunie este ca si tu ii vorbesti permanent, ii explici exact tot ce faci, asa procedez si eu Hai, ma, ca suntem mamici fantastice toate, nu?
Laurita, Aha, uite ca citesc la tine de cuculet si coite in sus, ok, atunci asa fac si eu… Daviducul meu are cam o singura criza majora pe zi, nu dureaza decat vreo 10-15 minute, tocmai de aceea si eu zic ca nu sunt colici, altii au mult mai multe probleme. Cred ca aseara am fost eu mai incordata ca de obicei, avand-o pe Mutti alaturi care statea ca pe ace si s-ar fi repezit ca uliul sa-l ia ea pe David (ete la ea, adica oracaie copilul disperat la mine in brate, care sunt mama lui, si ea o fi crezut ca se calmeaza in brate la ea, haida-de!!). Si Bogdan i-a trantit-o, cand a vazut-o cu el in brate, iar el urla in continuare: “Mutti, nu cumva crezi ca ai tu vreo influenta asupra durerilor lui? Ca daca crezi asta, te inseli amarnic!!”… Sper ca a inteles, ca la un moment dat a plecat cam cu coada intre picioare… Beleaua e ca, asa cum spuneam, ea e cam ranchiunoasa (fostul meu sot de la ea mostenise chestia asta) si acum s-ar putea sa puna bot si sa nu mai apara deloc pe aici pe ziua de azi. Va zic mai incolo daca o cunosc bine sau nu
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
socrate spune:
Stefany buricul se va retrage in interior dupa ce se formeaza muschii abdominali.
Ylari nu te supara dar nu il inteleg pe Iubi al tau. Eu am motanul meu de 9 ani de zile in curand
si tin foarte mult la el, a fost perioade in viata mea cand era singurul suflet care imi era aproape,
si imi pare rau ca acum nu am timp si energie pentru el, dar daca ar face rau copilului nu as clipi si
as gasi o solutie sa ii separ.
Am noroc ca al meu pur si simplu il ignora pe bb, il mai miroase dar atat.
El nu a avut voie in spatiul in care sta bb niciodata deci nu ii iau ceva ce era al lui.
Eu cred ca si animalele au suflet dar va tb sa gasiti o solutie pentru ca poate deveni periculos.
Ylari eu ies cu copilul dupa 6 seara si dimineata pe la 9-10 in functie de zi. Dar eu il mai iau si la
shopping. Azi mergem in plus ca am vazut niste chestii interesante pt gratar si maine mergem la niste
prieteni la tara.Abia astept. Va fi prima noapte in alta locatie pentru bb.
Eu am un suport de stat in picioare pentru cada copilului. Sotul meu la 1.90 nu se poate apleca pe cada.
Fetelor cu cezariene, v-a recomandat cineva Scargel de la Zeraderm? Eu vreau sa imi iau dar fiind cam scump
am zis sa va intreb poate stiti mai multe. Cica ar duce la vindecare aproape totala a cicatricei.
Cenia sa stii ca motanul meu se joaca cu mult drag cu pungile care fosnesc. Dar e o idee foarte buna
sa gaseasca Ylari ceva care sa il respinga pe motan din camera.
Miss probabil ca esti si tu mai sensibila in aceasta perioada si reactionezi mai vehement la incercarile
lui Mutti de a se apropia de copil. Incearca sa stai calma. De ce sa astepti cateva saptamani? Macar in
fata casei sa incerci sa iesi, iti revii mai repede daca incerci sa faci miscare mai des.
Stiu ca nu iti plac lucrurile sintetice pentru bb dar spre binele lui incearca sa ii dai totusi Sab Simplex
sau altceva pt colici. Nu scapa de ele dar le mai atenueaza, eu asa am observat.
In plina criza, sincer singurul lucru care ne ajuta e foehnul.
Ceai beau cel putin un litru pe zi pentru stimularea lactatiei. Ce folos de altfel ca fi-miu cand si cand
vrea sa suga, cand si cand nu...in functie de numai Dumnezeu stie ce.
Sebastian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Mai, eu n-am tinut cont nici la Andrei nici la Radu pe ce parte ii sta putza cand ii pun pampersu' Nu stiam ca e si aici o regula. Lui Radu ii pun scutecul in viteza, sa nu ma stropeasca intre ochi cu tzasnitoarea.
Dimineata a tras un big kk, unul la care coace de 3 zile, era pampersul super plin. Mi-am adus aminte de Cleo cu body-ul taiat din cauza de kk E prima data cand face la asa interval mare, de obicei facea 5-6 pe zi, din acela cu "seminte" in el. Acum parca varsase borcanul de mustar pe el. Vedeti deci ca am facut studiu de kk la prima ora de dimineata
Asta mic are o singura repriza de colici dimineata intre 5 si 7. Timp in care se screme, se inroseste, necheza, fornaie, geme, mai trage cate un tipat, mi-e mila de el si nu stiu ce sa-i fac. Il mai masez pe burtica, mai fac miscarea aia de care zicea Miss cu apasatul picioruselor pe burtica, functioneaza cateodata. Pe la 7 de obicei e epuizat de repriza asta si adoarme, numai bine sa-mi lase timp sa-i fac lui Andrei micul dejun si sa-l pregatesc de gradinita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
socrate, al tau e castrat?
ca pisica noastra e sterilizata.
Iar motalul lui ylari nu. Poate de aia simte nevoia sa isi impuna teritoriul din nou.
Plus ca la noi, de cand am ramas insarcinatya, nu i-am dat voie indormitor. Si nici la Socrate in dormitor nu a intrat niciodata.
Nu zic, mi-e mila de blanos, dar copilul e pe primul plan. Asha ca din nou te bat la cap, Ylari, cautati tot posibilul sa va mutati singuri. Cu atat mai mult ca vrei inca un bebe. gandeshte te la moralul tau si la casnicia ta...nu mai zic de bebe.
Ce sa zic, io de la 18 ani is dusa de acasa. Anii de fack.- la camin, apoi cu chirie, apoi am facut un efort fantastic, si mi-am fgacut credit si mi-am luta garsoniera. Singura. Dar nu mai suport nicio zi sa fiu cu mama&altii in casa. Imi place sa stau in curu gol, sa spal vasele cand am chef, sa fac ce vreau cand vreau, m-am onisnuit sa fac greseli si sa ma dau singura cu capul de pereti, ca din asta invats ... dar e casa ta, si tu decizi, da? O sa aduni prea multe frustrari, si oboseli si restrictii, incat o sa te trezeshti ca nu te mai poti bucura de viatsa.
mai fetelor, o mamica de pe scara cu mine,. mi-a zis ca s-a dus la dr ginecolog, ce i-a dat o hartie ca alapteaza, si ca cu hartia asta mai ia inca 4 luni de concediu cu 85% de salar!!!! Exista asha ceva??? concediu de alaptat?
edit: exista. Ia uitati ce am gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114080
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui socrate
Ylari nu te supara dar nu il inteleg pe Iubi al tau. Eu am motanul meu de 9 ani de zile in curand
si tin foarte mult la el, a fost perioade in viata mea cand era singurul suflet care imi era aproape,
si imi pare rau ca acum nu am timp si energie pentru el, dar daca ar face rau copilului nu as clipi si
as gasi o solutie sa ii separ.
Am noroc ca al meu pur si simplu il ignora pe bb, il mai miroase dar atat.
El nu a avut voie in spatiul in care sta bb niciodata deci nu ii iau ceva ce era al lui.
Eu cred ca si animalele au suflet dar va tb sa gasiti o solutie pentru ca poate deveni periculos.
Ylari eu ies cu copilul dupa 6 seara si dimineata pe la 9-10 in functie de zi. Dar eu il mai iau si la
shopping. Azi mergem in plus ca am vazut niste chestii interesante pt gratar si maine mergem la niste
prieteni la tara.Abia astept. Va fi prima noapte in alta locatie pentru bb.
Cenia sa stii ca motanul meu se joaca cu mult drag cu pungile care fosnesc. Dar e o idee foarte buna
sa gaseasca Ylari ceva care sa il respinga pe motan din camera.
mami de Edvin Sebastian
Sebastian
Buna, fetelor!
Socrate, motanul nu mai intra la noi in camera din ianuarie. Ideea e ca din ziua in care i-am facut fetei vaccinul si a fost ea foarte smiorcaita, a inebunit. se repede la mine prin casa (nu mai ies din dormitor decat daca motanul e inchis in alta camea sau daca e Iuby acasa, ptr ca mi-e frica, sunt harcea parcea pe picioare) iar daca la dormitor e usa un pic deschisa se repede spre patul fetei. daca o aude ca plange face ca un caine, maraie.
Iuby il are de vreo 13-14 ani. si e sanatos tun......... daca ma intelegeti
Cenia, merci de sfaturi, dar astuia nu-i mai e frica de nimic...
Miss Parker, Doamne cat esti de... inteleapta, muuuuulta minte mai imi trebuie...
Am stabilit botezul ptr 17 august, victorieeeeeeeeeeeeeee (de ziua mamei mele), fetelor ajutati-ma si pe mineeee: cum ati facut voi invitatiile alea frumoase, gen coperta de revista???
pupici multi, va multumesc tuturor.
YLARI
MissParker spune:
quote:
Fetelor cu cezariene, v-a recomandat cineva Scargel de la Zeraderm? Eu vreau sa imi iau dar fiind cam scump
am zis sa va intreb poate stiti mai multe. Cica ar duce la vindecare aproape totala a cicatricei.
In caz ca am uitat sa va zic, pe moasa mea o cheama Krasimira si e bulgaroaica la origine. Ea mi-a adus "apa de trandafiri" bulgareasca, e antiinflamatorie si cica ajuta numai bine la vindecarea completa a cicatricei. Poate se gaseste si prin Bucuresti.
Apropo de apa de trandafiri, Bogdan m-a rugat repede s-o intreb daca nu ne poate face rost de dulceata de trandafiri bulgareasca, are si el un fix din copilarie. Iar eu am ramas cu nostalgia serbeturilor (de trandafiri si de cacao). Va mai amintiti? Se mai gaseste oare prin Romanica asa ceva?
Ylari, eu pot sa-ti creez si tie o invitatie pe stilul a ceea ce am facut eu (daca ti-a placut), numai sa-mi dai datele concrete (data, locatia, numele vostru si al nasilor) plus poza sau pozele pe care le-ai dori puse acolo. Datele mi le trimiti pe PM, iar pozele pe mailul comun, ok? Apoi eu iti trimit documentul ca draft si tu imi spui daca-ti place sau ce mai vrei schimbat la el. Mi-ar face o placere deosebita, sa stii!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParkerquote:
In caz ca am uitat sa va zic, pe moasa mea o cheama Krasimira si e bulgaroaica la origine. Ea mi-a adus "apa de trandafiri" bulgareasca, e antiinflamatorie si cica ajuta numai bine la vindecarea completa a cicatricei. Poate se gaseste si prin Bucuresti.
Apropo de apa de trandafiri, Bogdan m-a rugat repede s-o intreb daca nu ne poate face rost de dulceata de trandafiri bulgareasca, are si el un fix din copilarie. Iar eu am ramas cu nostalgia serbeturilor (de trandafiri si de cacao). Va mai amintiti? Se mai gaseste oare prin Romanica asa ceva?
Ylari, eu pot sa-ti creez si tie o invitatie pe stilul a ceea ce am facut eu (daca ti-a placut), numai sa-mi dai datele concrete (data, locatia, numele vostru si al nasilor) plus poza sau pozele pe care le-ai dori puse acolo. Datele mi le trimiti pe PM, iar pozele pe mailul comun, ok? Apoi eu iti trimit documentul ca draft si tu imi spui daca-ti place sau ce mai vrei schimbat la el. Mi-ar face o placere deosebita, sa stii!Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Vaaaaaaaaaaaai, ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL!!!!!!!!!!!!!1
Uite, si bebeluna a zambit cand i-am zis!!!!!!!!!!!
Accept, cu o conditie: sa scrii undeva: by Miss Parker.
Hai ca iti trimit datele pe PM, doar ptr local sa lasam un spatiu liber(pana saptamana viitoare, ca nu ne-am hotarat inca).
Danke schon!!!!!!!
YLARI