Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
citat din mesajul lui Magnetism79

Simo voi de unde va comandati lasagna? Ca tare mi-ai facut pofta apropos de mancare.
Getuta LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE AI TAI SI DE PUIUL MICUT!

Magne, nu eu eram cu lasagna, ci Sis, comanda la trattoriadivenetia, o sa-ti dea ea site-ul cid vine de afara. M-am uitat si eu pe el, din pacate la noi, in Drumul Tab nu sunt...ci doar Dristor, Titan. Vatra Luminoasa, etc...zona aia

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si eu tot in pat pun cadita, eu stau in picioare langa pat si il spal. Insa mor de spate...cred ca o sa incerc si in suportul special din comoda.
Azi noapte pe la 2 simteam ca mor din cauza mijlocului, mi-a trecut decat cu supozitor cu diclofenac.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, voi iesiti si seara cu bebelunii pe afara? Pe la cat? Nu vi se pare inca prea cald? Eu ieseam la inceput numai seara (cand avea vreo saptamana - doua bebeluna) apoi de cand au venit caldurile ies numai dimineata, dar mamicile din parc ies si dupa ora 17... Mie mi se pare cald si asta mica se nevrozeaza la caldura..........

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am uitat mai devreme sa va spun ca moasa l-a cantarit pe David punandu-l intr-o sacosa de carpa si ridicandu-l agatat de cantar, iar el in timpul asta a facut un big kk in sacosa moasei

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ha ha ha
Ce am mai ris de David alui Miss Parker!
El vroia sa traga mai putin la cintar si vroia sa elibereze matul cum s-ar zice!

Mai cum faceti in pat baie? nu va doare spatele? eu o punam tot timpul pe o masa ca s anu ma aplec! si masa de infasat am cumparat tot din cauza asta!

cel mai faine is cazile alea care le pui pe chiuveta! dar a mea curge ca proasta. nu o mai bag in seama, facem direct in baie. la primul nu l-am imbait cu mine pina la un an. asa scria in carti. acuma mai trecem peste carti! ca-i a doua deja areNaomi are APROAPE 3 LUNI
si noi ne-am vaccinat.. 4 intepaturi in doua picioare si unul pe gura.

nu vrea sa suga decit adormita noaptea. lenesa. mulgem si dam cu biberoul. formula a ramas uitata in dulap. cica sa slabesc daca alaptez. dar cintarul mea s-a stricat, blocat la 84 kg

are 11 L adica vreo 5 kg a crescut bine cu 65% de o luna, aici iti dau niste grafice si tabele cu cresterea si vezi cu cit la suta a crescut, la kg, cap, inaltime, au un softulet si te incinta cu foile alea, le-a afisa undeva dar feciorul meu smulge orice, deci pas...

cine spunea d einfacol? daca e simethicone e acelasi lucru cu Mylicon si e sintetic. nu stiu, nu bag mina in foc, doar presupun dupa denumire.

ma chinui cu David are muci, extragem cu aspiratorul batista bebelusului. am scos si lui naomi, nu ii place dar avea laptic si fornaia.

Ylari: ia ceva ca un spray luchid, pune otet in el si spreieaza pe covorul tau, pe usorii de la usa, stiu ca nu le place la pisici mirosul, mai gogaleste si vezi ce nu le plac pisicilor si fa si tu prin casa( se sperie de moarte daca o sperii cu o sacosa care face zgomot si fosnaie) asa tii teritoriul tau neatins si fiind un animal de prada va stii ca acolo e buba la tine! si eu aveam unu nebun ca al tau si ataca in casa pe oricine. la inceput numai pe mine, apoi numai pe soacra si apoi inebunise!a disparut, cred ca a fost facut afis de o masina. mi-a parut rau, doar eu il adusesem in casa spre dezacordul socrilor.

gata ma duc, e greu cu doi pitici dar bucuria e dubla. eu desi sunt batrina, mai fac unul al treilea. dar nu chiar acum. sa scapam de pampersi la a doua. hi hi ho!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui cenia

Ha ha ha
Ce am mai ris de David alui Miss Parker!
El vroia sa traga mai putin la cintar si vroia sa elibereze matul cum s-ar zice!

Mai cum faceti in pat baie? nu va doare spatele? eu o punam tot timpul pe o masa ca s anu ma aplec! si masa de infasat am cumparat tot din cauza asta!

cel mai faine is cazile alea care le pui pe chiuveta! dar a mea curge ca proasta. nu o mai bag in seama, facem direct in baie. la primul nu l-am imbait cu mine pina la un an. asa scria in carti. acuma mai trecem peste carti! ca-i a doua deja areNaomi are APROAPE 3 LUNI
si noi ne-am vaccinat.. 4 intepaturi in doua picioare si unul pe gura.

nu vrea sa suga decit adormita noaptea. lenesa. mulgem si dam cu biberoul. formula a ramas uitata in dulap. cica sa slabesc daca alaptez. dar cintarul mea s-a stricat, blocat la 84 kg

are 11 L adica vreo 5 kg a crescut bine cu 65% de o luna, aici iti dau niste grafice si tabele cu cresterea si vezi cu cit la suta a crescut, la kg, cap, inaltime, au un softulet si te incinta cu foile alea, le-a afisa undeva dar feciorul meu smulge orice, deci pas...

cine spunea d einfacol? daca e simethicone e acelasi lucru cu Mylicon si e sintetic. nu stiu, nu bag mina in foc, doar presupun dupa denumire.

ma chinui cu David are muci, extragem cu aspiratorul batista bebelusului. am scos si lui naomi, nu ii place dar avea laptic si fornaia.

Ylari: ia ceva ca un spray luchid, pune otet in el si spreieaza pe covorul tau, pe usorii de la usa, stiu ca nu le place la pisici mirosul, mai gogaleste si vezi ce nu le plac pisicilor si fa si tu prin casa( se sperie de moarte daca o sperii cu o sacosa care face zgomot si fosnaie) asa tii teritoriul tau neatins si fiind un animal de prada va stii ca acolo e buba la tine! si eu aveam unu nebun ca al tau si ataca in casa pe oricine. la inceput numai pe mine, apoi numai pe soacra si apoi inebunise!a disparut, cred ca a fost facut afis de o masina. mi-a parut rau, doar eu il adusesem in casa spre dezacordul socrilor.

gata ma duc, e greu cu doi pitici dar bucuria e dubla. eu desi sunt batrina, mai fac unul al treilea. dar nu chiar acum. sa scapam de pampersi la a doua. hi hi ho!

poze
poze vechi

cenia, da, e acelasi lucru, contine ca subst activa symethicone, pe cutie scrie ca se elimina 100% si ca nu se absoarbe in sange, si care are ca efect spartul bulelor, si face o bula mare, pe care fie o ragiie, fie o...partsiie. A, si la noi pe piatsa e sab simplex, mai concentrat, dar care se recomanda sa se dea mai des.
In pat ii fac baie usor, ca pun caditsa la marginea patului, si io in fund pe pat, alaturi. Nu ma aplec prea mult, chiar deloc!! tati e ala aplecatu, el sta cu fundu in sus .
Asha zice la voi? dupa 1 an in cada cu mami?pai io ma gandeam ca de pe la 4 luni,a sha, sa fac io dush, si apoi spal cada, umplu si bag piticania cu mine. Sa facem si expercitii, si masaj etc. Si la scos, preia tati.

Mai vrei 1 bebe? felicitari!! sa iti dea Dumnezeu forta si calm. Si sanatate!!

Reallaura, nu mai zi de lazagna de la www.trattoriadivenezia.ro/" target="_blank">tratoriadivenezia. Noua ne place si tiramisu acolo. O perioada, cand stateam mai mult pe la mine, pe l. patrascanu, mergeam de 1-2 ori pe sapt acolo; cel putin vara, dadeam ture de balta, si apoi pe terasa la ei sa mancam ceva. A, vedeti ca puteti comanda si in dr taberei, dar comanda > 50 roni. Noi am comanbdat pt Berceni, 2 pizza...si 3 tiramisu ,sa iasa > 50 roni .

Ylari, noi nu am iesit azi, dar de obicei dupa 18 ies. Cam pe la 18 30, asha. Dimineatsa la 8-9, cand mancam, etc, seara mai tarliu si mai putin, cane intoarcem la 21 sa fim la baitsa.

Fetelor, dupa 12 ore de la vaccin, am facut febra...37.6. Sa nu ma agit, inca. Ash mai lua temp, dar cand ? la ce ora sa pun sa sune tel sa ma trezesc? fata e vioaie, a mancat bine, nu vrea sa adoarma , probabil ashteapta baitsa care va lipsi in seara asta....

missP, sa mancam noi pe cacacios!! super tare! unu se pisha in geanta la dr, altu se caca in geanta.....

ma duc sa dorm. Pic. azi nu am inchis un ochi...daca a fo scartsiici.. adormea 10 min, mai tresarea si scartiia.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

cenia, pe bune te incumeti si la al treilea?? Of, doamne, nu stiu daca sa te admir sau sa te compatimesc... evident din punctul meu de vedere... Eu ma opresc la unul.

Chiar acum, in timp ce scriu, David urla ca din gura de sarpe. A umplut un pampers acum o jumatate de ora, dar tot ii lucreaza matsele, se aud bolborosituri si se vede ca il doare rau de tot.

Mutti a fost aici si m-a cam enervat de data asta. Sta oricum toata ziua la panda sa-l prinda treaz, asta una. A doua, vrea sa-l tina ea neaparat in timp ce el are dureri (o simteam ca raiaza langa mine si mi l-ar fi smuls din brate) si a trebuit sa-i spun ca 1) nu trebuie sa i se schimbe pozitia des fiindca asta nu-i distrage atentia decat 10 secunde de la dureri si apoi il deruteaza si enerveaza si mai tare, iar 2) am rugat-o sa nu-l mai mangaie cand are dureri, fiindca el respinge orice atingeri si mi se pare normal (mie cand aveam contractii la nastere imi venea sa-i trag una in cap lui Bogdan daca punea mana pe mine sa ma consoleze si el jura ca doar ma atinsese!).

Mutti tot cauta solutii imediate, ca sa-i dau ceai de fenicul, dupa aia ma intreaba daca avem voie sa iesim din casa, iar cand i-am spus ca inca nu iesim la plimbare fiindca eu nu pot inca sa stau in picioare prea mult, ma intreaba daca nu poate sa-l ia ea. I-auzi braul! I-am spus ca vreau sa ies eu personal cu el la plimbare si o sa mai asteptam cateva saptamani. Ea cica s-o intreb pe moasa

Ei, o sa fie greu cu ea, ca e penetranta insa la modul "martir" si in plus e si sensibila si putin mai ranchiunoasa cand ceva nu-i convine, deci trebuie s-o iau cu manusi... Oricum, tb. s-o fac sa-si dea seama ca David nu este un bun comun, o jucarie sau ceva cu care sa-si umple ea existenta fada...

Inca plange, Bogdan l-a schimbat deja de 2 ori, umpluse aproape 2 pampersi... Cred ca-l rup durerile de stomac/intestine etc.

Fetelor, bebeii vostri cum si cat de des plang cand au digestia? Ma refer mai ales la baieti, ca am inteles ca ei sunt cei mai periclitati cu colicii. Daviducul plange cam o data pe zi (azi de doua ori), dar atat de cumplit ca-mi vine sa mor!! Ma stapanesc cat pot, raman calma, il tin in brate si il linistesc cu vocea, dar ce altceva sa mai fac? Moasa zice sa-i dau pastilute homeopatice Belladonna 6 sau picaturi Sab simplex cam cu o ora inainte sa aiba durerile. Pai de unde papucii mei sa stiu eu cand il apuca durerile? O sa-i dau preventiv in fiecare seara.

Voi beti regulat de mai multe ori pe zi ceaiuri din alea speciale de alaptare cu fenicul, anason etc.? Eu ma tem sa nu-mi mareasca si mai mult productia de lapte, si-asa bebe se cam ineaca uneori... si am impresia ca bea si f.f. lacom (bine, daca-l inunda nu are de ales) si de aceea mai inghite mult aer.

Va rog raspundeti-mi toate care ati trecut prin asta. Doamne, ce va invidiez pe cele care mai aveti putin si treceti granita magica a primelor 3 luni, am inteles ca dupa aceea colicile se mai duc...

Noapte buna si pupicei la toata lumea

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ooooooooooooof, Miss, iata ca te confrunti si tu cu o femeie care asa intelege ea ca te ajuta, luandu-ti (ma rog, incercand sa iti ia) copilul din brate. Dar eu am incredere in tine ca esti mult mai inteleapta decat mine si diplomata si ca totul va fii bine, Mutti sper ca va intelege ca altfel trebuie sa te ajute!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Miss iti raspund eu, care cred ca sunt in plina criza de colici cu Iasmi a mea. Deci fetitza, da? Din cate stiu colicii nu iarta functie de sex, din pacate...

Eu am incercat muuulte: Sab Simplex, Bonisan, Baby Drink+Colic Baby, Infacol, Debridat.
In momentul de fata ii dau Debridat 2.5ml de 2 ori pe zi.
Si-i mai dau o data pe zi 5ml de Colic Baby in vreo 20 de Baby Drink.

Infacol i-am dat cam 8 zile. L-am oprit pe motiv de inec/tuse sa vad daca are legatura. Se pare ca nu are asa ca de la masa de acum, seara, i l-am reintrodus. Pot spune ca atunci cand era doar pe Infacol era mai calma.

Pe de alta parte intensitatea colicilor creste cu varsta. E posibil atunci sa fi fost debutul, acum sa fie maximul.

Cert este ca acum urla la fiecare masa...in timpul mesei in special. La san e nebunie...imi framanta mameloanele de-mi vine sa ma impusc!! Daca n-ar urla asa si la biberon as zice ca refuza sanul.

Pe de alta parte m-am mai gandit la ceva...poate o mai deranjeaza ceva cand inghite. Ne-a povestit pediatra de un bb care urla cand manca si efectiv nu mai vroia sa pape si a descoperit ca era o ciuperca in gurita lui care-i dadea usturimi, etc...deci bietul bb suferea rau! Ei si acum ma gandesc daca-s colicii sau o fi vreo ciuperca...

Cert este ca eu de ieri nu am mai baut ceai din ala de care zici tu. Poate si aici am gresit. Merg acum sa fac. Combinatia mea este fenicul+chimen+anason+marar.

Sper ca am fost de folos cu info astea...macar ca sa stii ca nu esti singura!

si pregateste-te sufleteste sa faci fatza la crizele astea...

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pentru bauturile pe care le dati copiilor impotriva colicilor aveti acordul medicului?
noua ni s-a spus ca,,,,colicii se manifesta la bb prin plans de minim 3 ore pe zi timp de 3 saptamani...cum nu e cazul, eu nu ma agit cu nimic

Mergi la inceput