Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, eu o sa-i fac vaccinul de 2 luni Sarei dupa botez, sapt viitoare. Am amanat putin pt ca ea a fost si bolnavioara si vrem sa fim siguri ca i-a trecut, si mai este si botezul, cu agitatia de rigoare...Oricum, azi vine dr p[t masuratorile de 2 luni si o sa stabilim si ziua de vaccin.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

a cazut si buricul. nu-mi prea place cum arata, adica nu e la interior cum il am eu, ci mai la exterior. nu e foarte estetic. i-am facut si baita si a fost ok.azi incercam prima iesire afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor iata reteta de slabit: in primul rand 10 kg l-ae dat jos din prima cu tot cu bebe si apa din corpo dupa nastere, ma am simtit efectiv cum ma dezumflu vazand cu ochii, ma uitam la picioare si nu-mi venea sa cred , apoi cand am ajunds acasa sui inca din spital am, prins o pasiune pt alimentele lichide: supe , ceai, etc si iete ca dupa 3 sapt de la nastere am dat jos ce nu ma astep[tam, ei dar dupa o sapt de cand am venit din spital, am iesit si din casa ca la noi eu fac cumparaturile si cam bat drumurile de 2 ori pe zi singurica , ca il las pe asta miucu cu tati, cam asta e si mai fac multa miscare prin casa.Noi vrem sa plecam la mare in Sept ca avem apart acolo si e pacat sa nu ajung macar anul asta asa ca e musai sa arat bine bine de tot, dupa ce scap si de ctrl cu doct la 4 sapt ma pun pe abdomene si aparate .
Simo voi de unde va comandati lasagna? Ca tare mi-ai facut pofta apropos de mancare.
Getuta LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE AI TAI SI DE PUIUL MICUT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Getutza

Gabitza un pahar de sampanie (fara alcool ) pentru voi. Sa fiti fericiti alaturi de comorile voastre!

Stefany nu-ti face griji ca a ramas buricutul putin in afara. Tin minte ca si la Cezara se intamplase asa, dar dupa un timp, cred ca pe cand a inceput sa stea mai mult la verticala) s-a retras, si acum il are frumos, in interior.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

m-ai mai linistit ANcaurn...nu e mare scofala dar nu -mi place
o bere...cu alcool...nu putem consuma si noi? la prenatale ne-a zis ca nu face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui stefany_p

m-ai mai linistit ANcaurn...nu e mare scofala dar nu -mi place
o bere...cu alcool...nu putem consuma si noi? la prenatale ne-a zis ca nu face rau

chiar face lapte . Io tot beau....chiar daca mi se pare ca are gust de detergent.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Salutari si de la noi. Nu am timp sa intru pe forum din pacate. Fetele imi ocupa mult timp. Am citit cate ceva,

raportam si noi ca ieri am facut vaccin. Mami tare ingrijorata a fost sa nu aiba efecte secundare. Pana la urma nu a fost decat f putin agitata. Ce bine, in schimb mi-a fost o mila de ea cand i l-a facut cu toate ca i-am pus si creme anestezica la picioruse. Aici se face vaccin in ambele picioruse.

Avem 5.700gr si 59 de cm. eu zic ca este bine. e scumpa si dulce nu plange decat cand ii este foame si vrea plimbata tot timpul prin casa.

Numai bine va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Getutza noastra draga,
LA MULTI ANI, sanatate, bucurii, noroc, fericire si realizarea dorintelor!!!!

Am reusit sa dorm si eu dupa-amiaza vreo ora si jumatate, cu doua intreruperi din cauza agitatiei si colicilor lui bebe. Moasa a fost pe la 11, am facut prima noastra baita. Am montat cadita pe cada noastra (aici inca o data calde multumiri lui papadie, caci de la ea avem cadita), iar lui bebe (Racusor, semn de apa) i-a placut la nebunie in apa, statea asa linistit si se uita atent la ce se intampla acolo, dar fara sa scoata vreun zgomot… La final l-am pus intr-un prosop din ala cu gluga (un cadou de la o colega draga), l-am infasat bine in paturica, i-am pus si o caciulita din bumbac, l-am alaptat si apoi am zis ca va dormi butuc. Da’ de unde! A dormitat vreo 30’, apoi era treaz si se mai incovoia din cand in cand de durere… La 2 si jumatate l-am mai alaptat odata, dupa care cred ca l-am rapus , am putut sa dorm si eu vreo ora… tot e bine. Abia asteptam acum sa-i facem baita si cu tati, cel mai probabil duminica…

Ah, sa nu uit, avem fix 4340gr, deci ne ingrasam binisor…

socrate, eu folosesc mai tot de la dm, dar scutecele le iau de la Pampers, alea originale, ca tot cele mai bune is! Nu ma mai uit la diferenta de cativa euro, plus ca de la Pampers am avut vouchere de cate 2 euro si astfel am mai recuperat la bani… M-am inscris si pe site-ul lor, cica mai primim si de acolo ceva vouchere si probe… sa vedem…

Ylari, e clar, motanul trebuie sa plece!! Mama, ce suturi ii trageam, minge de fotbal il faceam pana acum!

alina_anto, si eu vreau poze cu noua culoare de par. Eu o sa-mi chem coaforul acasa, ca e un dragut si vine. Avand in vedere ca pe 8 august e serbarea de vara a firmei si am de gand sa ma duc cu bebe si cu Bogdan, o sa-mi reimprospatez si eu suvitele la inceputul lui august… Apropo de blonzit, eu nici nu ma mai vad altfel decat cu suvite blonde! Ai vazut ce gene lungi are si David? Pentru un baiat, e ceva, nu?

Lavi, eu una nu am intrat in panica din cauza kilogramelor, dar si eu m-am bucurat enorm ca gleznele mele sunt din nou subtiri si gigea… ma saturasem de butucii aia umflati, bleah…

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Diana79

Salutari si de la noi. Nu am timp sa intru pe forum din pacate. Fetele imi ocupa mult timp. Am citit cate ceva,

raportam si noi ca ieri am facut vaccin. Mami tare ingrijorata a fost sa nu aiba efecte secundare. Pana la urma nu a fost decat f putin agitata. Ce bine, in schimb mi-a fost o mila de ea cand i l-a facut cu toate ca i-am pus si creme anestezica la picioruse. Aici se face vaccin in ambele picioruse.

Avem 5.700gr si 59 de cm. eu zic ca este bine. e scumpa si dulce nu plange decat cand ii este foame si vrea plimbata tot timpul prin casa.

Numai bine va dorim

Diana de Nicole Evelyn(13 Iunie, 2006) si Alysia Maria (8 Mai,2008)

sa va fie de bine! cum te descurci cu 2 copii, singurica?
Catd espre greutate, super super!! sa va fie de bine!

MissP, ei, acu sunteti baieti mari, faceti baie in copaie!! Si noi avem suport din ala, de pus pe cada, dar deocamdata aduce tati caditsa in dormitor, pe pat. Mi-e mai comod asha, stau in fund, oe patr, si o spal indelete, apoi ma intorc 90gr si o pun direct pe prosopel, si continui sters, bibilit, masaj etc. Mai incolo...cand fifitsa o sa fie stropinela, migram in baie cu copaie.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

quote:
citat din mesajul lui Diana79

Numai bine va dorim

Diana de Nicole Evelyn(13 Iunie, 2006) si Alysia Maria (8 Mai,2008)

sa va fie de bine! cum te descurci cu 2 copii, singurica?
Catd espre greutate, super super!! sa va fie de bine!

MissP, ei, acu sunteti baieti mari, faceti baie in copaie!! Si noi avem suport din ala, de pus pe cada, dar deocamdata aduce tati caditsa in dormitor, pe pat. Mi-e mai comod asha, stau in fund, oe patr, si o spal indelete, apoi ma intorc 90gr si o pun direct pe prosopel, si continui sters, bibilit, masaj etc. Mai incolo...cand fifitsa o sa fie stropinela, migram in baie cu copaie.

povestea nashterii

Si eu tot in pat pun copaia, asa imi e supercomod si mie

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput