Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicole1980 spune:
Esme – poate pui pe prima pagina link sa citim toate cand avem nevoie
Emycor – ce printisor frumos ai, sa va fie de bine
Boombonica – ai dreptate cu fierul, asa mi-a zis si mie doctora. Eu nu il iau dimineata , ci la masa de pranz sau seara, ca sa nu il iau cu lapte.
Gabitzam – la multi ani, sa aveti o viata plina de moment cat mai vesele si frumoase. Ai facut nunta in aer liber…si a plouat….mare noroc in viata trebuie sa aveti.
Eu am dat jos de la nastere 10 kg in primele 2 saptamanai, insa in a treia nik… si am mancat fara paine, multe lichide, am alaptat, gratare, supe…ma oftic asa de tare k mai am multe kg de dat jos si nu pot. Mai fetelor voi cum ati dat jos 20kg , k mie mi se pare imposibil….of metabolismul meu lenes…
Bebele meu este bine, nu avem inca colici, dormim cat de cat, mai plangem din cand in cand, dar nu este nimic iesit din comun.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
dordia2000 spune:
Buna fetele...remember me????
Nu am mai avut timp deloc...stam mai mult pe afara...si...din pacate nu am avut timp sa citesc nik. Suntem ok, crestem frumos...gangurim si radem cu un soi de hohot...dar doar asa din gat...E superb, cum se inteleg piticii...Stefan il iubeste enorm, il pupa si il dragaleste mereu...nu i-a facut nici un rau pana acuma...si il protejeaza afara daca cineva se apropie de carut.
Avem si noi Botezul pe 19...dar parca sunt aeriana...si parca nu am nik de facut. Am rezervat restaurant, biserica...dar tb sa ma ocup de cumparat una-alta...bauturi cafea...sa comand tortul...etc.
Pt 40 persoane cam cate kg ar tb sa aiba tortul? Ca n-am idee!
Acum va poop ca ma solicita copii si tb sa ii pregatesc pranzul lui Stefan.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
socrate spune:
mi bebelina, eu am luat de la Donna.
Miss e super geanta. Si mie mi-a placut marca, sunt ok si scutecele. Tu folosesti si scutecele de la ei?
Vecina iti arat si tie geanta si sa vezi ca am dreptate.
Cu slabitul mai slab, ca m-am cantarit si arata 64 in loc sa arate mai putin. Dar...nu ma stresez inca.Sau cel putin incerc.
Azi nu a vrut deloc sa manance al meu baiat. S-a agitat, a mai luat o gura doua si tot asa. In final am reusit sa ii dau un biberon cu lapte de san si acum pare sa fi tras pe dreapta.
Am inceput sa fac lista pentru concediu. Mai sunt aproape 2 luni dar si ce daca. Plec in concediuuuu.![]()
Duminica viitoare avem si noi botezul si ne-au confirmat toti invitatii deci de la 40 de persoane am ajuns la 60. Ups.
Sper sa incape in sala, care are capacitatea de 60 ca mai sunt si copii pe care nu i-am pus la socoteala.
Nu zic de bani...sper sa ne descurcam si sa scoatem banutii. Daca ar fi fost dupa mine nu faceam deloc petrecere,dar nu se poate.
Am si eu niste intrebari fetelor de astea idioate: voi cat timp ii sterilizati biberoanele, adica pana la ce luna?
Ca eu le sterilizez dupa fiecare utilizare in sterilizator cu aburi.
Pana la ce varsta ii spalati separat hainele? Ca eu ma gandesc ca e lipsit de ecologism sa ii spal cateva hainute de fiecare data, neincarcand masina la capacitatea maxima.
Sebastian
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Sa va arat ce faceam eu acum 4 aniDoamne, si ce zi caniculara a fost atunci, 39 de grade erau cand eram in biserica. Dar seara a plouat de a rupt, semn de belsug. Uite ca s-a adeverit, sunt foarte bogata, am doi baieti frumosi!
Apropo de bogatie, mi-a intrat pe card salariul acela care se da la nastere de la servici. Si mi-a dat si sindicatul ceva banuti
Voi ati reusit sa capatati salariul cu pricina? Ca erau mai multe cu probleme in sensul asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Heiiii, multi ani inainte fericiti!!!!! Ce frumu.... Noi n-am facut nunta... dar poate cine stie... la anu'...
Salariul acela mi l-au dat luna trecuta, bine, la noi la servici sunt niste oameni deosebiti in conducere, chiar ei mi-au spus sa fac cererea respectiva si mi-au bagat banii imediat. Sa le dea Dumnezeu sanatate...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Si mai am intrebari:
De cateva zile am crampe ca la CM. Voua vi s-a intamplat?
Oare pot sa ma vopsesc daca alaptez? Sau e toxic pt bb?
Ma cam doare soldul pe partea stanga, eu dorm mai mult pe partea asta si cateodata nu pot nici sa calc de durere. Oare pot sa ma dau cu vreo alifie ceva? Tot din cauza alaptarii stau pe ganduri.
Legat de constipatie eu nu am asa ceva. Cu tot fierul pe durata sarcinii nu am avut probleme. Dar iau fierul mereu pe dupa masa.
Sebastian
cleo78 spune:
mai fetelor, azi e ziua getutzei81. La multi ani!! sa fii sanatoasa, si sa creshteti mari!! 

!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParker
Ylari, scuze, am ratat ieri faza cu bebeluna grasana, deci te felicit acum! Mai, dar pisica aia turbata nu o poti da? Nu de alta, dar daca va ataca asa nasol, e clar ca nu-i convine prezenta bebelunei si ma tem sa nu-si inteteasca atacurile…Numai de stresul asta suplimentar n-aveai nevoie...Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Nu-i nimic, pup pe obraz si pe mami de David si pe David!!!
Multumim de complimente. Sa va povestesc ce am patzit ieri: bebeluna era smiorcaita si nu vroia cu niciun chip sa o las jos din brate (cred ca o durea piciorusul) si m-am dis cu ea in bucatarie sa iau o feliuta de lamaie rece sa i-o pun pe locul injectiei si motanul m-a atacat (v-am povestit asta, ca nu mai stiu...) cu chiu cu vai am reusit sa duc fata inapoi in dormitor, caci criminalul ma ataca in continuu, nu suporta sa auda fata, de fapt la ea vroia sa ajunga. Asa, dupa care am iesit si i-am tras o mama de bataie, imi sarea inima din piept de nervi. Apoi m-am dus in dormitor, hotarata sa nu mai ies de acolo. Mi-a picat fisa ca trebuie sa pape bebeluna si nu aveam acolo nici apa nici biberoanele. Deci prizoniera in propria casa. M-am inarmat cu matura si m-am dus si l-am incuiat in sufragerie pe motan si am stat linistita toata ziua. Dupa ce a venit al meu motanul iar a inebunit. Asta mica se smiorcaia si motanul tocmai din usa dormitorului s-a repezit spre patutzul fetei. Am crezut ca fac infarct. Al meu a sarit in picioare, motanul s-a speriat, fata a inceput sa planga mai tare si eu odata cu ea........................ Ce parere aveti? Motanul ii tine loc cu brio soacramii, nu? Iuby zici ca e din alta lume, nu vrea sa accepte sa dea motanul asta, ca il are de mult si il iubeste............. Asta pana ieri, la faza de mai sus. sper ca a constientizat acum si sa ia o hotarare...
Va pup, hai ca mai scriu, acum vreau sa bag la spalat, sa fac curat, etc, etc, etc.
Motanul e tot incuiat in sufragerie....
YLARI
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARIquote:
citat din mesajul lui MissParker
Ylari, scuze, am ratat ieri faza cu bebeluna grasana, deci te felicit acum! Mai, dar pisica aia turbata nu o poti da? Nu de alta, dar daca va ataca asa nasol, e clar ca nu-i convine prezenta bebelunei si ma tem sa nu-si inteteasca atacurile…Numai de stresul asta suplimentar n-aveai nevoie...Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Nu-i nimic, pup pe obraz si pe mami de David si pe David!!!
Multumim de complimente. Sa va povestesc ce am patzit ieri: bebeluna era smiorcaita si nu vroia cu niciun chip sa o las jos din brate (cred ca o durea piciorusul) si m-am dis cu ea in bucatarie sa iau o feliuta de lamaie rece sa i-o pun pe locul injectiei si motanul m-a atacat (v-am povestit asta, ca nu mai stiu...) cu chiu cu vai am reusit sa duc fata inapoi in dormitor, caci criminalul ma ataca in continuu, nu suporta sa auda fata, de fapt la ea vroia sa ajunga. Asa, dupa care am iesit si i-am tras o mama de bataie, imi sarea inima din piept de nervi. Apoi m-am dus in dormitor, hotarata sa nu mai ies de acolo. Mi-a picat fisa ca trebuie sa pape bebeluna si nu aveam acolo nici apa nici biberoanele. Deci prizoniera in propria casa. M-am inarmat cu matura si m-am dus si l-am incuiat in sufragerie pe motan si am stat linistita toata ziua. Dupa ce a venit al meu motanul iar a inebunit. Asta mica se smiorcaia si motanul tocmai din usa dormitorului s-a repezit spre patutzul fetei. Am crezut ca fac infarct. Al meu a sarit in picioare, motanul s-a speriat, fata a inceput sa planga mai tare si eu odata cu ea........................ Ce parere aveti? Motanul ii tine loc cu brio soacramii, nu? Iuby zici ca e din alta lume, nu vrea sa accepte sa dea motanul asta, ca il are de mult si il iubeste............. Asta pana ieri, la faza de mai sus. sper ca a constientizat acum si sa ia o hotarare...
Va pup, hai ca mai scriu, acum vreau sa bag la spalat, sa fac curat, etc, etc, etc.
Motanul e tot incuiat in sufragerie....
YLARI
ylari, am si io pisica, mi-s dragi animalele, dar de cand am nascut, m-am schimbat.
Asha ca... la ce etaj stai??
si cand e si soacra acasa, fa-i vant, eventual pe geamul deschis larg de ea

o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
mai fetelor, azi e ziua getutzei81. La multi ani!! sa fii sanatoasa, si sa creshteti mari!!!!!
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
deci am cautat peste tot si am gasit nr ei de tel. Si am sunat-o, sa ii zic La multi ani!! e bine, si-a reinstalat windows-u', asta o fo marea aventura si lipsa ei aici, mai ne ceteste cand apuca; flacaul merge bine, spera ca in curand scapa de tot de colici. A zis ca va pupa pe toate!
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii