Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata!

Ne pregatim si noi de parc...papam si plecam!

Fetele care iau fier, vedeti ca e un mesaj pe pagina 9 la inceput de la bambooica!
Multumim de sfaturi, bambooica, ai intrat mai greu din cauza moderarii, nu te-au vazut fetele in tmp real.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata,
Lorich merci de raspuns in legatura cu debridatul. O sa intreb pediatra sa vad ce zice si ea.

Simona, as da cu placere de-as putea. Nu e tocmai placut, sa stii.

Fecian si Dragos e plin de bubite pe toata fata, prin cap si mai nou s-au intins spre piept si pe ceafa. Medicul de familie mi-a spus ca sunt acnee a bebelusului si sa-l sterg cu ceai de musetel si sa-l fac cu putina pudra de baneocin. Dar tot nu trec. Cred ca pana la urma tot indiferenta e solutia, vorba fetelor. Pe mine ma necajeste faptul ca mai avem doar putin pana la botez si asa urat arata bubitele alea pe fata lui, saracul.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va arat ce faceam eu acum 4 ani Doamne, si ce zi caniculara a fost atunci, 39 de grade erau cand eram in biserica. Dar seara a plouat de a rupt, semn de belsug. Uite ca s-a adeverit, sunt foarte bogata, am doi baieti frumosi!

Apropo de bogatie, mi-a intrat pe card salariul acela care se da la nastere de la servici. Si mi-a dat si sindicatul ceva banuti
Voi ati reusit sa capatati salariul cu pricina? Ca erau mai multe cu probleme in sensul asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

buna fetelor!
am un moment de relash pana se trezeste Deliutza ca apoi avem de umblat......trebuie sa recuperam si ce n-am facut ieri din cauza ploii. Si ca nu era de ajuns cate am pe cap acum ca se apropie si botezul....a mai aparut una.....nu se mai gaseste infanrix hexa, am vb aseara cu dr si trebuie sa iau la rand toate farmaciile poate reusesc sa il gasesc.Voi care l-ati facut deja de unde l-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Gabitza, sa ai parte de multi ani fericiti alaturi de familia ta, sa va iubiti, sa va intelegeti si sa traiti in armonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata la cu cicoare sau cu ce-o fi… Sunt treaza de la 5:45 de data asta, a vrut sa pape pe la 6 in loc de 7, dar nu-i bai, acum doarme dus, stau langa patutul lui si l-am pus pe burtica, sa nu i se adune tot sangele in spate mereu... La ora 10 vine moasa, ii facem baita chiar daca inca nu i-a cazut buricutul. Aoleu, era sa uit sa pregatesc cadita speciala pentru el, vai ce toanta sunt! Termin conspectul si ma ocup de ea…

Ieri am facut programare la pediatra pe 4 august pentru a 3-a examinare oficiala a lui bebe David. Cred ca pana atunci nu-l scot din casa. N-am motiv. Poate doar daca incepe cursul de gimnastica mai repede. Ramane de vazut. Oricum, sunt recunoscatoare ca vremea e superba momentan, pana-n 25-26°... Sper sa nu mai vina vreun val de arsita, ca mor...

Ylari, scuze, am ratat ieri faza cu bebeluna grasana, deci te felicit acum! Mai, dar pisica aia turbata nu o poti da? Nu de alta, dar daca va ataca asa nasol, e clar ca nu-i convine prezenta bebelunei si ma tem sa nu-si inteteasca atacurile…Numai de stresul asta suplimentar n-aveai nevoie...

Lavi, felicitari pt. slabit, wow!!!! Si evident si pentru bebe cuminte! Si eu il consider pe al meu cuminte, zbiara max. de 2 ori pe zi cate 10 minute... ceea ce e perfect acceptabil si normal.

socrate, si eu aici majoritatea chestiilor pt. bebe tot de la dm le iau, tot marca Baby love, e o marca absolut ok si nici prea scumpe nu sunt… Geanta din aia am si eu, e practica, incap f.f. multe in ea, nu?

andreap, am vazut pozicile cu toti bebeii, toti sunt niste frumosi!! O sa-mi iau si eu Infacol, sa-l am pentru cazuri mai grave. Saracutii de ei, ce fericiti sunt cand nu-i doare burtica…

gabitzam, felicitari pentru 4 ani de casnicie Ce rochita superba ai avut!! Si la cununia noastra a cam plouat si uite, si eu m-am imbogatit!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

intru pe fuga, doar sa-i spun gabitzei la multi ani fericiti. si ai dreptate, esti foarte bogata. sa fii fericita alaturi de comorile tale
si acum fug la plimbare

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
citat din mesajul lui mi_bebelina

buna fetelor!
am un moment de relash pana se trezeste Deliutza ca apoi avem de umblat......trebuie sa recuperam si ce n-am facut ieri din cauza ploii. Si ca nu era de ajuns cate am pe cap acum ca se apropie si botezul....a mai aparut una.....nu se mai gaseste infanrix hexa, am vb aseara cu dr si trebuie sa iau la rand toate farmaciile poate reusesc sa il gasesc.Voi care l-ati facut deja de unde l-ati luat?

Ma mir de ce spui, mie mi l-a dat chiar ea. Am fost ieri la vaccin. Ce-i drept, a fost 3 mil. S-ar putea sa fie mai ieftin la farmacie, dar dk nu gasesti poti so intrebi dk nu-ti poate face rost..
Mult succes oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui bambooica

1. Anemie-fier:
a) asimilarea fierului este inhibata de calciu. Deci NU fier+iaurt ca sa evitam constipatia. Se recomanda consumarea de lactate la cel putin 2 ore diferenta de luatul suplimentului de fier.
b) asimilarea fierului este ajutata de vitamina C. Ca urmare, e recomandat (mie mi s-a recomandat, si apoi am citi sa inteleg ce si cum) fierul cu un pahar de suc de portocale/grepfrut/kiwi (naturale! asta e de la mine ca sint impotriva chimicalelor si indulcitorilor artificiali :)), atunci se ajuta asimilarea. Efect secundar, ajuta si impotriva constipatiei.

2) Mincat orice pica in mina pt a avea lapte mult. In viata nu conteaza numai cantitatea ci si calitatea ;). Ciocolata, inghetata, bombonelele, etc sint calorii GOALE. Ce se reuseste pe termen lung, e numai luarea in greutate, si nu producerea unui lapte de calitate. Salate, fructe, lactate, legume asta as alege eu (si nu numai in perioada alaptarii). Iar daca ne-am gindi si la toate E-urile care se gasesc in unele produse cumparate, si am citi sa vedem cum parte din acestea trec in lapte si de aici la copil, copil in faza de dezvoltare a creierului, oaselor etc, atunci cred ca am incepe sa gindim de 2 ori inainte de a baga ceva in gura.

Cu drag.

multsam boombonica. Bine zis mesajul tau. Confirm cu mancatu si productia de lapte...mananc de sparg, mai mult ca tati. Dar nu mai slabesc.... . Da' iti mai dau un sfat de la mine, ca mamica: io nu mai apuc sa imi fac suc de portocale.....nici sa ma spal pe dinti, dushul e pe portiuni, alea mai interesante . Deci, de acu pregateste-l pe tati, sa faca el zilnic un suc de portocale .
(mi-am adus aminte, acu ceva ani, i-am cerut lui Mosh Craciunc adou o lada de portocale. Si un nene sa le stoarca...si ne-am dus in piatsa de engros de fructe si mi-am luat o lada de portocale roshii).

fetelor, ne-am vaccinat. acum pandesc efecte secundare.
Fata a crescut frumos, in aproape 5 sapt: 4 cm + 1kg. Am plans putin, ne-am pishat, am zambit si am mancat si am tras si un parts+un ragaiit in fatsa dr, am certat pe mami ca de ce m-a lasat, si a zis dr asha: ca putem sa mergem la mare. Si acolo cresc copii. Si inca bine.

, ancaurn, intradevar, esti fruntasa. Acum, ca tot slabesti, zic ca o sa se duca si de la sani. Uite ce ne ernerveaza magnetism, 20kg in 1 luna??? . Sa scrii, Lavinia, reteta si sa o vinzi. Faci o avere!

socrate, sa ma masor si io. . Ca de la haine S/M nici XL unu e f. incapator...
despre geanta de bebe, noi am gasit una cu dalmatiei la Piciul. 40 roni. Si nu ieshi azi. Din motive de vaccin.

andreap, Infacol am avut si noi. Am primit 3 sticlute cadou, 2 le-am donat vecinei Iasmina, speram sa ii faca bine si ei la fel ca noua!. Atat ca io am dat mai rar la fata, 1 luna si ceva m-a tinut o sticluta. Dar nu ii dadeam decat cand imi aduceam aminte, inainte de masa....si nu credeam ca e asha scump. Acum, ca vb, imi aduc aminte ca a fo tati acu 1 an la londra, si un coleg de-al lui a intrat in farmacie si a luat nishte picaturi de ceva pt copii. S-a uitat vanzatoare luuung la el, la vama i-a dat si lui tati in bagaj, sa nu ii confishte. SI nu a zis ca e scump, din contra, cand a vazut ca e pretul accesibil cica a a mai cerut vreo 10 cutii. Iti imaginezi ce moaca o fi facut vbanzatoarea????
Nasol insa cu cusutu prost.

simonacip, noi , ca nishte potoroase ce suntem , mancam cam 20min la un san, apoi ragaiim, ne miscahm sau ne schimba mami, si mai bagam relaxat si din al 2lea san. Nu stiu cat sa zic, ca mama ceteshte , sau adoarme la a2lea san... si fata se joaca cu nr2. In general mancam cam 40-45min....

aelita, mutlumim pt sfaturile competente si relaxate!! Mai mare dragul sa le cetesc. Se cunoashte ca esti in alta tsara. by the way, unde esti? Spania?

gabitzam, super pozele!!! sa va fie de bine aniversarea!Sa te bucuri de comorile tale, si sa fiti toti sanatosi si la fel de fericiti ca acum.
Cat despre salariu, tocmai ziceam ieri lui Inais, ca am avut un shoc cu salariul mediu pe companie. Am bani cacalau!!! e la brut? la net?
Ca daca e la net...tinand cont ca am prtimit cam dublu salariului meu... atunci io is cel mai prost platita din firma?

misparker, poti spala copilu cand ai chef tu. Inca nu se tarashte pe jos!. Nasol in buc. e prafu', ai zis tu bine...si mai sunt caldurili!! la 36gr ziua, copilu transpira, fifitsa mea se tot irita pe gat. Asha ca o mai sterg peste zi cu o bucata de vata cu apa, sa calmez pielea. Si nu ii place....brr. dar ce sa ii fac, are numai cute cute. De fapt, dupa 25 gr in casa, incepe sa transpire, si imbracata intr-un body cu maneca scurta si atat. Cred ca e buna recomandarea de a se tine copilu la 18-22 gr.

jakie, cam la fel e si la farmacie. Cica nu toate farmaciile il aduc, dar unii pediatrri au contracte direct cu furnizorii de aia il au, si probabil il aduc mai eftin decat unele farmacii.

ylari, aseara pisica noastra, care face numai ce rvea ea cu tati, (de mine stie de frica...se uita urat la mine!!! si io la ea!), deci aseara a intrat cu tupeu inc amera si sa se suie pe pat!!! cand am batut din picior stii cum a sters-o??? tati s-a suparat pe mine, ca e si ea mica, etc, si i=-am zis ca deoamcandata FIFITSA e mica, si o mananc pe pisica cu fulgi cu tot.
A, voiam sa te intreb la ce medic la Medicover mergi? noi mergem la Oros, ne e f. draga, are asha un stil relaxat de a explica. Si ne convinge... (cred ca sa fii pediatru - in primu rand tre sa fii bun psiholog, sa comunici cu parintii crizati. Dupa pasul asta, pediatria e parfum....)

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzam, sa fiti fericiti si de acum inainte! sa va traiasca puii!

Cleo, e vorba de salariul MEDIU BRUT pe unitate

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput