Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANA

GINA

SA FITI SANATOASE SI IUBITE DE PUII VOSTRI DRAGI SI DE FAMILIE! SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI BUCURII!! LA MULTI MULTI ANI!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ADELA

ERIC

YASMIN

DACIANA

RAZVAN

ERIC ALEXANDRU

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, CLOPOTEI DRAGI! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI DAR SI CUMINTI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
LauraD
Neaparat trebuie sa impartasesc cu voi: Thea se ridica singurica hopa Acu 1/2 ora am vazut-o ca-i hopa, apoi am pandit-o si am vazut-o ca repeta figura Mai nasol e ca deja a cazut pe spate si a cam bubuit podeaua (eu ii pun o pilota direct pe parchet). Doamne, nu-mi vine sa cred! Tre sa las jos salteaua de la patut

PS imi merge netu' ca

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
LauraD
Neaparat trebuie sa impartasesc cu voi: Thea se ridica singurica hopa Acu 1/2 ora am vazut-o ca-i hopa, apoi am pandit-o si am vazut-o ca repeta figura Mai nasol e ca deja a cazut pe spate si a cam bubuit podeaua (eu ii pun o pilota direct pe parchet). Doamne, nu-mi vine sa cred! Tre sa las jos salteaua de la patut

PS imi merge netu' ca

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

laurci super super!! foarte tare gagica ta! se agata de canapea sau cum se ridica in picioruse? a mea nu sta nici macar in fundulet bine ... e cam mototoala ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI GINAM SI ANANDREI. SA FITI SANATOASE, FERICITE SI TOATE DORINTELE SA SE INDEPLINEASCA!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

ADELA

ERIC

YASMIN

DACIANA

RAZVAN

ERIC ALEXANDRU

SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI MANCACIOSI!

Mergi la inceput

Azi am votat clopoteii, dupa cum urmeaza: Matei de Cati in 2 poze, Robert de Jelimoni tot doua poze, la fel si Octi de cynthia, Adeluta buburuza, Ioana de sora Laurei, Razvanel de Ramonici, Matei de Ereena, Antonia de Crista si verisorul ei David si Vanessa de sweetgya... Am uitat pe cineva? Sa-mi spuneti si ma duc sa votez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta nu se ridica in picioare, ci in fundulet. Eu asa zic ca-i hopa

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani pt ADELA, ERIC, YASMIN, DACIANA, RAZVAN, ERIC ALEXANDRU! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
La multi ani si pt Anandrei si GinaM!
v-am votat si eu, aveti toate numai clopotei frumosi foc! toti unul si unul

danonique, drum bun si distractie placuta in Spania! s-aveti timp frumos si sa va intoarceti cu muuulte amintiri frumoase!

ginette, imi pare tare rau ca Adelutza dragutza n-a scapat de infectie...

pt cine intreba de ulei sau unt, si eu adaug ulei de masline la piure, dupa ce fierb legumele. unt nu ii voi pune prea curand pt ca sta un pic prea bine cu greutatea
cat despre pasatul fructelor/legumelor, eu rezolv problema numai cu furculita. blenderul de la robot e stricat si pana sa apuc sa iau altul, le-am pasat cu furculita si am observat la un moment dat ca Maya a inceput sa mestece (poate gaseste bucatelele alea si o face din instinct?) asa ca nu m-am mai obosit. sper insa sa nu-i fie greu la digerat dar in afara de zilele cand i-am dat caise, n-am vazut-o/auzit-o scancind (cred ca-s prea acide asa ca nu-i mai dau). deci e happy asa si nu i le pasez mai marunt. adica nu mai cumpar alt blender deocamdata. poate cand incepem cu carnitza.

miri, am vazut poze cu Bruno mic si grasunel, scump foc, cum altfel? numai bun de pupat pe obrajori ma bucur ca ti-e din ce in ce mai bine la check in si sunt sigura ca-ti vor iesi si parcarile alea ff curand! ori tu, ori ele!

miha, ce ai facut la controlul de pe 3 iulie? asteptam mesaj cu vesti bune! am sarit eu oare vreun mesaj in care spuneai care e verdictul?

angelique, am citit si m-am oripilat ce fel de mame exista...oare se numesc mame?? ofofof prin ce treci cand de fapt toata energia ar trebui sa ti-o consumi cu Pupi drag si scump...

am si eu o intrebare daca stie cineva...pana la ce varsta le dam 3 mese de lapte si doar doua de alte alimente? cand mai renunta la o masa de lapte? sunt curioasa...

Mitzu, nu l-am gasit pe bebe Conrad sa-l votez imi pare ff rau pt alergia lui, saracutul...ofofof! pupic sa treaca mai usor peste neplaceri

avem si noi poze proaspete pt cine are timp si chef. va pup!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

cedez nervos . vreau sa-mi invat puiul sa nu mai ia biberon (cu laptele meu) dar el la masa de seara refuza sistematic sanul iar eu cedez si ma mulg . cand vad sticla plina nu pot sa nu il dau. tot zic ca nu il dau ca il innfometez da nu pot. sunt mai slaba ca el.il las sseara si 5 ore si 6 si el numananca. in ultimele 2 sapt el nu a luat iin greutate decat 150 de g. am sunat pediatra si a zis ca ii putin si ca sa nu il las nemancat mai mult de 4 ore max 5 ca se deshidrateaza.am incercat sa-i dau cu lingurita da mai mult il da pe jos
ajutor nu stiu ce sa mai fac. vreau sa il alaptez mai mult si cu mulsul nu stiu unde ajungem plus ca nu pot sa ma deplasez de acsa

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfg
Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput