Bunica Israela
Raspunsuri - Pagina 4
IonescuOana spune:
Unii au o boala - se numeste gerontofilie.
Aici cred insa ca e combinata si cu "banofilie" pt. ca e clar ca ea e mult mai bogata
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
martie spune:
Mai, subiectul asta ar trebui mutat la rubrica "un ochi rade, unul plange" sau la "pilula zilnica de ras", nu stiu exact la care... ma mai gandesc. Cand ma potolesc din ras, dar inainte sa ma apuce plansul. Vai mie, jalnic!
grodear spune:
E penibil ca o femeie atat de batrana sa se uite la un barbat tanar si frumos, si e penibil pentru un barbat tanar sa se adune cu asa o fosila. Scuze de exprimare, dar asta gandesc.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Lo_li_Ta spune:
Gerontofil. Nu stiu cum poti numi altfel un barbat (pe care se si vede ca e incantat) care e capabil in mod repetat de un act sexual cu o femeie de varsta asta. O fi ea operata si paraoperata , dar cand o dezbraci tot 70 de ani are. Multa psihoterapie ii doresc!
XIO spune:
IO nu inteleg ce e cu invesunarea asta.
Asa cum nu e penibil din punctul meu de vedere un barbat de 80 de ani cu o fatuca de 20 , nici ei nu i se par penibili.
A , ca e iesit din comun , ca eu nu as intra intr-o astfel de relatie , da , dar sa-i fac penibili pt. ca nu-i inteleg...niciodata.
Din cate am inteles el are un hotel. Deci sarac nu e.
Ea la fel are bani.
i nu cred ca e singurul cuplu ciudat in ghilimele.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Porumbita spune:
uau. dar super rautaciose sunt unele dintre voi...
pe forumul asta sunt multe usere a caror diferente de varsta intre ele si soti sunt de 30-40 de ani... sunt curioasa, lor la fel le-ati spune despre sotii lor, cum vorbiti de tipa asta?
maraki spune:
Una e sa fii taur pt o babatie si alta e sa ai un tataie langa tine care mai mult sta si te soarbe din ochi....altceva nu are ce sa iti faca...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
gabriella1 spune:
Si io daca-s mai mare cu 6 ani (-sori)decat sotul meu ,e grav?!Da' inca n-am proteza ..da' am timp
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Cristina_C spune:
Subiectul asta e odios, nu cuplul. Atata bataie de joc, atatea ironii, insulte! In fond sunt niste oameni pe care nu-i cunoasteti si, culmea, care nu va deranjeaza cu absolut nimic.
Raman la parerea mea ca pana si barfa trebuie sa aiba limite.
Lo_li_Ta spune:
Nu e vorba de rautate, dar cand unica realizare pentru care apari pe toate posturile e ca ai o casnicie "ciudata"...te astepti sa-si dea lumea cu parerea. Ok, suntem liberi, fiecare se culca cu cine vrea, dar asta nu inseamna ca e si un fapt firesc. Tocmai faptul ca nu-i leaga interese materiale (desi nu sunt convinsa) mi se pare mai dubios, poate baiatul chiar o iubeste, dar asta nu inseamna ca nu are ceva probleme la nivel psihologic. Un barbat normal NU se excita cand are in pat o femeie ce i-ar putea fi bunica. Fie si doar pentru asociatiile inconstiente pe care le face, lasand la o parte fizicul. Si ma intreb cate dintre voi v-ati considera sotul/iubitul sanatosi la cap daca i-ati gasi, de exemplu, rasfoind o revista tip Playboy, varianta bunicute.