Bunica Israela
Ce parere aveti despre nunta Israelei cu " nepotelul " ? Mi se pare odios!!!Astia de la protv spuneau ca dragostea invinge si ca atunci cand iubesti, nu conteaza diferenta de varsta
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Raspunsuri
cllaudia spune:
Parca vad ca peste cativa ani, sau si mai putin, tot cei de la Pro Tv vor arata despartirea lor, ca de, dragostea invinge pana se sfarseste..... Nu zic nu, sunt destule cupluri, casnicii care rezista in timp , chiar si intr-o diferenta atat de mare de varsta, dar ce a Israelei cu baiatul asta nu pare a fi genul.
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
rory76 spune:
Dragostea invinge...ce? Ce ar trebui sa invinga? Faptul ca ea e mai ridata si mai scofalcita ca el? Ca el e tanar? Ca ea isi scoate proteza frumos noaptea si o pune in pahar? Aii!!!Acuma m-a fulgerat un gand: cred ca de aia a ales-o, ma, ca n-are dinti! In unele situatii e mai bine sa n-ai dinti!!!Asa zice al meu, cica abia asteapta sa fiu baba, sa nu mai am dinti...
"sky is the limit!"
bb_yasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Acuma m-a fulgerat un gand: cred ca de aia a ales-o, ma, ca n-are dinti! In unele situatii e mai bine sa n-ai dinti!!!
"sky is the limit!"
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
rhoneea spune:
quote:
Dragostea invinge...ce? Ce ar trebui sa invinga? Faptul ca ea e mai ridata si mai scofalcita ca el? Ca el e tanar? Ca ea isi scoate proteza frumos noaptea si o pune in pahar? Aii!!!Acuma m-a fulgerat un gand: cred ca de aia a ales-o, ma, ca n-are dinti! In unele situatii e mai bine sa n-ai dinti!!!Asa zice al meu, cica abia asteapta sa fiu baba, sa nu mai am dinti...
"sky is the limit!"
phoaii ce tare.De coma nu alta!!!
Parol!Mai vor si copil
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
ioanaiub spune:
acum ca s-au casatorit e una ... dar ce a patit israela la nunta e chiar nasol, fractura de bazin
chiar ca a fost pentru ea un eveniment de neuitat
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
maraki spune:
quote:
"sky is the limit!"
Scofalcita nu mai este ca si.a facut operatie estetica si are grasimea de la genunchi in obraji
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ea ca a luat-o razna la batranete mai e cum e....macar pt ea e ceva super, se simte bine cu pustiul...dar el??? ma intreb cum poate Doamne sa o pupe direct pe gura? Poate spera ca Israela nu mai traieste mult, dar daca......? Imi aminteste de Ann Nicole Smith care se maritase si ea cu un bosorog de 80-90 ani, il pupase pe gura la o filmare si s-a vazut cum se intindeau balele
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ladyJ spune:
M-a abtine sa ii condamn.O sa ajungem si noi ´´batrane cu proteza´´ sau probabil cu operatii estetice.Asa,si asta ar insemna ca putem astepta sa murim linistite?Gata?
Nu putem sti noi daca se iubesc cu adevarat sau nu,daca e vorba de interese comune sau nu.Nici nu ar trebui sa ne doara prea rau chestia asta.
S-a casatorit cu unul mai tanar decat ea,asa care e problema? E cumva casnicia noastra?NU.
E treaba noastra? NU
Ne ajuta sau ne incurca cu ceva? NU.
Ok,atunci casa de piatra.