Bunica Israela
Raspunsuri - Pagina 2
Alina spune:
Am vazut aseara la stiri,chiar de risu-plinsu'.
Pai cred ca ea are osteoporoza de si-a fracturat asa usor bazinul(a zis ca domnul a cazut cu ea in brate si s-a lovit de genunchiul lui,cam asa).
Treaba lor cu dragoste cu tot insa ghinion mare accidentul din noaptea nuntii.
Alina
blackpanterro spune:
Dar cine e batranica asta?Am vazut si eu stirea pe net la pro tv.E faimoasa, bogata?Frumoasa nu e si imi parea mahalagioaica...are vreo 70 de ani nu?
Oare ce fel de sex fac astia daca ea e asa fragila? Probabil ii e teama sa o atinga sa nu i se transforme oasele in praf lol
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
dana d spune:
Chiar daca vom ajunge si noi scofalcite si cu proteza nu cred ca o sa ne prostim asa la batranetze, nu numai ca are o relatie cu un barbat mult mai tanar dar se si lauda cu asta lumii intregi la tembelizor.
E adevarat ca nu e treaba noastra, atunci de ce ne inebuneste cu stirea asta? Cine e baba asta? De ce cred televiziunile ca ne-ar interesa pe noi ca o baba oarecare s-a maritat cu unul cu 30 de ani mai tanar?
Si in alta ordine de idei, a declarat aseara ca e nascuta in 48, sa fim seriosi, eu ii dau pe putin 70 de ani, in 48 e mama mea si fara nici o operatie estetica arata mult mai tanara.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
rory76 spune:
quote:
citat din mesajul lui ladyJ
M-a abtine sa ii condamn.O sa ajungem si noi ´´batrane cu proteza´´ sau probabil cu operatii estetice.Asa,si asta ar insemna ca putem astepta sa murim linistite?Gata?
Nu putem sti noi daca se iubesc cu adevarat sau nu,daca e vorba de interese comune sau nu.Nici nu ar trebui sa ne doara prea rau chestia asta.
S-a casatorit cu unul mai tanar decat ea,asa care e problema? E cumva casnicia noastra?NU.
E treaba noastra? NU
Ne ajuta sau ne incurca cu ceva? NU.
Ok,atunci casa de piatra.
Pai, una la mana, ti-am zis ca al meu abia asteapta sa raman fara dinti...deci nu-mi fac probleme, doi la mana, cred ca de asta e forumul asta, ne dam si noi cu parerea, nu e casnicia mea, e clar ca nu e dragoste acolo nici pik, dar daca suntem libere sa barfim...s-o facem, nu? ce, crezi ca pe tine nu te barfesc prietenii, cunostintele, colegele? Numai ca nu apar pe nici un forum...
Acuma, na, sincer vorbind, eu sa fiu un tip tanr, care nu arata tocmai rau, sa pot sa am orice gagica, nu m-as indragosti de o babeta cat ar fi ea de plina de bani...tot as ajunge la momentul ala cand o vad fara kiloti sau dimineata nemachiata, cu pungile de la genunchi in obraji and stuff. Parca e dintr-un film prost. Si ea, mumia, chiar crede ca ala o iubeste...nu s-o gandi ca saracu sufera de un complex ceva parca a lui Oedip era ala cu indragostitu' de mama,nu?
"sky is the limit!"
Alina spune:
quote:
citat din mesajul lui dana d
Chiar daca vom ajunge si noi scofalcite si cu proteza nu cred ca o sa ne prostim asa la batranetze, nu numai ca are o relatie cu un barbat mult mai tanar dar se si lauda cu asta lumii intregi la tembelizor.
E adevarat ca nu e treaba noastra, atunci de ce ne inebuneste cu stirea asta? Cine e baba asta? De ce cred televiziunile ca ne-ar interesa pe noi ca o baba oarecare s-a maritat cu unul cu 30 de ani mai tanar?
Si in alta ordine de idei, a declarat aseara ca e nascuta in 48, sa fim seriosi, eu ii dau pe putin 70 de ani, in 48 e mama mea si fara nici o operatie estetica arata mult mai tanara.
Fetele mele
Da,si eu am fost mirata ca au dat la ProTv la stiri .
Eu nici macar nu am putut sa-i dau o virsta,parea asa artificiala,zau,parca era din plastic .
Pe de alta parte,ma intreb de ce un mariaj in care domnul e mult mai in virsta(de ex,Dicihiseanu cu d-na,Ilie Nastase cu Amalia,Monica cu Irinel)e mai cu ingaduinta privit decit cind e invers,femeia mai batrina?
Alina
adriana spune:
Poate ca atunci cand barbatul e mai in varsta se poate pune in discutie aparitia unui copil, dar la cazul de fata, nu stiu ce mai poate sa apara...
rory76 spune:
Pai poate o fi el gravid! N-ati auzit ca se poate???? Eu nici pe Moni cu Iri nu ii vad cu ochi buni, dar pe de o parte ii inteleg pe astia. Aue obtinut tot ce au vrut, au bani, acum ce a mai ramas de facut? Pe ultima suta de metri, hai sa treaca si o fapta buna pe raboj!
"sky is the limit!"
andira spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Pai poate o fi el gravid! N-ati auzit ca se poate???? Eu nici pe Moni cu Iri nu ii vad cu ochi buni, dar pe de o parte ii inteleg pe astia. Aue obtinut tot ce au vrut, au bani, acum ce a mai ramas de facut? Pe ultima suta de metri, hai sa treaca si o fapta buna pe raboj!
"sky is the limit!"
La origine tot femeie era si "gravidul", asa ca din punctul meu de vedere, inca nu s-a nascut barbatul care sa poata purta copii...
carmen94 spune:
quote:
citat din mesajul lui blackpanterro
Dar cine e batranica asta?Am vazut si eu stirea pe net la pro tv.E faimoasa, bogata?Frumoasa nu e si imi parea mahalagioaica...are vreo 70 de ani nu?
Oare ce fel de sex fac astia daca ea e asa fragila? Probabil ii e teama sa o atinga sa nu i se transforme oasele in praf lol
cica e regina salsei...
http://www.aradon.ro/stiri/oameni/articol/la-70-de-ani-israela-171regina-salsei187-declara-171eu-si-iubitul-meu-nu-facem-sex-ci-dragoste187/cn/news-20080211-10553432
dana d spune:
quote:
citat din mesajul lui carmen94quote:
citat din mesajul lui blackpanterro
cica e regina salsei...
http://www.aradon.ro/stiri/oameni/articol/la-70-de-ani-israela-171regina-salsei187-declara-171eu-si-iubitul-meu-nu-facem-sex-ci-dragoste187/cn/news-20080211-10553432
Carmen si Darius
am crescut
cand eram mai mic
Ce regina salsei??? De unde pana unde? Eu n-am auzit vreodata de asta decat de cand cu relatia cu tanarul Liviu, asta a lansat-o in mass media.
Si vedeti ca are 70 de ani? De ce s-o apuca sa minta ca e nascuta in 48, se mai face si de ras.... in plus.
Deci a fost la mama tanarului sa-i ceara binecuvantarea si soacra e cu 3 ani mai mare decat nora, probabil l-a facut mai la batranetze.
Doamne, cred ca daca imi mushc limba ma otravesc, cata rautate!
Fetele mele