Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Frumoase poze Anto, nu stiu ce s-a zis pe aici dar Victor seamana tare mult cu tine si Sonia cu sotul! Cum e sa fii mama de pereche de copii frumosi?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Eii, dna Jadi, e , mor de drag cand ma uit la ei. Dar si tu trebuie sa stii, ca ai doi baieti superbi, ti i-am admirat saptamana trecuta.

Asa e fetelor, am uitat sa va spun ca am adaugat un album nou la semnatura.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

vreau si io niste cursuri de alea...io stiu sa fiu doar la obiect

vreau sa-l vad pe dod "ne-clet"

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu pe aici, ca sclava la serviciu.

Alina ma bucur ca sunteti bine. O sa treceti si peste socul psihic.

Anto chiar ca iti seamana Victor leit si Sonia tatalui. Mai ce copii frumosi.

Jadi la interval cu poze, si m-ai enervat ca ai tuns cupilu'.

Fie-mea e disperata dupa mine, cand ajung acasa de la serv nu mai pot face nimic ca sta lipita.

Va pup.

Mergi la inceput

Simo , te inteleg perfect si eu sunt doar stilul direct si uneori imi pare rau ca nu sunt mai diplomata dar oricum un principiu de baza am: "unde scuip, nu ling"

Anto, da ai dreptate, am baieti reusiti dar unde e fata? Unde e fata meaaaaaaaaa?

Luna, Dodo promite ca va fi cret si in continuare, asa tuns scurt pe margini si o dunga intre frunte si crestet mai lunga, stilul punk
Le-am facut aseara o poza la baie ca astea 3 nopti de nu am fost acasa au fost suficiente pentru ca mamele mele sa le introduca baia la comun, cu apa destul de multa in cada si cu joaca la maxim, eu de ce nu m-am gandit la asta?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Simo, jadi, predau eu cursuri de-alea, da' io chiar n-am fost pe faza. Cine e diplomat/a? Sorry pt prostia-mi, dar abia am terminat cu examenul si prea multa scoala tampeshte, pe bune!
Pupici atat diplomati cat si directi la toata lumea!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Ai vazut Violeta, am zis si eu ceva neinteles si gata s-a si luat Simo de mine !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Uff, Alina/Anya ... imi pare tare rau ca ati trecut prin asemenea clipe de shoc. Intamplari de genul asta ne arata cum pot sa ne schimbe viatza cateva secunde si cat de important este sa traim la maxim si sa ne bucuram de tot ceea ce conteaza. Ma bucur ca sunteti bine.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Anya20 imi pare tare rau ca ai trecut prin aceasta experienta oribila, as fi vrut sa te sun sa iti spun personal ca ne-am gandit la voi, dar nu ti-am gasit nr de telefon postat. Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic rau cu voi. Va imbratisez pt toti cu drag
Am postat cateva poze de la ziua lui Ingrid. Tortul a fost in forma de castel cu printese. Decoratiile au fost in roz si mov cu printese (pricess theme)
La multi ani la toti sarbatoriti nostri de ieri si de azi.
Fug la fata

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Jadi, ,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput