Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Eric! Sa cresti mare, frumos si sanatos.

Alina(anya), Nico, Monica, Cristina, multumim pt ca ne-ati vizionat si complmentat.

Valen, mersi de reteta, suna f bine, o s-o incerc.

Timi, cum faci biscuiti cu ricotta si cocos?

Monica, la noi a rupt nasa turta desupra capului fetei, in 4. Apoi i-am dat tava si apoi i-a taiat si un pic de motz. Turta a comandat-o la cofetarie, e din coca de cozonac, buuuna. Felicitari pt eco morfo si sarcina usoara in continuare.

Timi, nu mai stiu daca ti-am zis ca v-am admirat in pozele din vacanta, sunteti o familie tare frumoasa, iar printesa ta e superba. Ai putea sa-mi dai si mie pe pm sau email detaliile vacantei voastre, pe unde ati fost, cum a fost cazarea, etc? Mersic frumos.

Mada, felicitari pt job. Profita de vacanta cat poti.

Cristina, si mie tot poza citata de fete mi-a mers la inima, e atat de calda si de tandra.

Jadi, ma faci sa ma repet, duamna, mai ce baieti frumosi ai. Imi place ca le faci baie impreuna.

Stefania, felicitari pt job, pt adaptarea Catarinei la cresa si bineinteles pt ca a inceput sa paseasca.

Mily, si mie imi place cum scrii si ma bucur esti mai activa acum, sper sa nu ne mai parasesti.

Alina;a, va urez spor la treaba sa terminati cat mai repede aranjatul casei. Dar ce lucrari ati facut, ca din cate tin eu minte din niste poze, arata f nou totul pe acolo? Si multa sanatate socrei.
E beton faza aia cu zugravitula casei altora.

Elena, sa va fie de bine concediul. V-am admirat in pozele de la mare, e scump foc blondutul tau. Si mi s-a facut un dor de mare...de abia astept sa plecam si noi.

Fetelor, felicitari pt slabit, ma ia cu ameteli cand vad ce numere afisati, eu am si uitat de cand incepeam cu 6. Acum as fi fericita si daca ar incepe cu 7, dar of course, nu e decat vina mea. Deci, chapeau, mesdames.

Nu am apucat sa va povestesc ca in weekend, in sfarsit, am facut si noi mici excursii cu pitcii, sambata am fost la un parc cu delfinariu si tot felul de tiribombe, numai bune pt Victor. Iar duminica am fost la o gradina zoologica f misto, nu prea mare dar nici mica, cu f multa verdeata, locuri de joaca pt copii, mi-a placut. Copiii s-au simtit bine dar mananca cam aiurea cand sunt plecati. Insa eu zic ca statul in aer liber compenseaza o zi-doua de mancat mai haotic.

Hai ca m-am lungit ca o placinta, va pup, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata si o tare de la Arad! V-am trimis ceva pe mail-ul comun sa va invioreze ziua!

Antoanela23, nu iti face probleme cu slabitul. Eu in sarcina am ajuns la 82 kg (de la 57), dupa am ramas cu 75 , iar acum am 62. Deci se poate! Bine ... mai am de dat jos vreo 5 kg care se incapataneaza sa ramana pe burta si coapse (laolalta cu cateva frumuseti de vergeturi), dar eu zic ca am facut treaba buna.La mine cura de slabire se numeste "foame" (mananc o data pe zi mancare fara paine + 1 iaurt dimineata si o bucatica de branza topita seara) - functioneaza de fiecare data!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

imi place sa beau cafeaua cu milena asi cu voi,parca imi incepe ziua mai bine
noaptea a fost jalnica,nu-i crapa gingia odata lui eli la molarul ala....asa plange saraca noaptea...azi i-am dat lapte praf de dimineata,tineti-mi pumnii sa-l tolereze ca de placut i-a placut.apropo de humana3 fara arome este varianta HA ,asta ii dau eu lui eli.
anto noi am facut acum 3 ani jumatate de casa si acum cand ne-am apucat de bucatarie,baie si camera lui eli am mai zugravit odata si livingul.mobilierul il schimbam si aici pt ca am schimbat stilul,este totul clasic.cand va fi gata prin toamna,pun poze.camera lui eli e f mica dar interesanta cu unu stalp in mijloc,si ii deseneaza o prietena dea milenei peretii,abia astept.
ma duc la eli sa bazaie si trebuie sa fac mancare

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Uff, Alina, pupam Elisa pe molar sa treaca !Si tinem pumnii la lapte praf, ca tare v-ati mai chinuit cu el.

Noi ne pregatim de week-end. Il ducem pe Mihnea in Ungaria la Gyula (aprox 70 km de Arad). Mai nou cam fiecare sfarsit de saptamana il petrecem acolo - parca trecem in alta lume - civilizata, curata, plina de verdeatza, liniste, locuri de joaca, centre de agrement...ce sa mai, un vis.Copilul se simte foarte bine acolo - mananca si doarme "ca la carte".Tare mi-as fi dorit sa fie si la noi la romani asa (de fapt Aradul nu sta la fel de rau ca alte orase la partea asta, dar inca mai avem mult pana sa ajungem la standardul de afara).Ma bucur totusi ca stam aproape de granitza si putem sa sarim repede in partea cealalta.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oooo, vorbiti de kg? In sfirsit un subiect care ma intereseaza. Salutare tuturor. Imi cer scuze daca n-am raspuns la eventualele apeluri, nu am citit deloc din urma; azi insa am simtit un imbold sa dau click pe Strumfi. (mi-am confirmat capacitatile paranormale)

Eu vin cu o rugaminte rusinoasa, dar sanatoasa. Nu vreti sa mai facem un grup de suport? M-ati ajutat foarte mult sa slabesc, fara voi nu reuseam cu siguranta sa ajung la 65 kg (multumesc inca o data tuturor, in special Alinei pentru initiativa). Stagnez de citeva luni, ma mir si ma bucur ca nu am pus la loc - maninc foarte multe dulciuri, pizza, etc etc. Dar am incercat sa compensez cu sala. Acum insa vreau sa mai cobor cintarul, in prima etapa cu 3-5 kg, apoi vreau iar o etapa de stagnare sa se obisnuiasca organismul acolo, si daca imi reuseste aceasta etapa, as vrea sa ma bag la inca una, cu inca 3-5 kg. Daca mai sint doritoare, poate ne grupam.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Andreea Ioana si Denis Stefan!

Multumim de cafea, acum ma apuc sa o beau si eu!

Anto, ideea cu baia impreuna nu a fost a mea dar aseara chiar mi-am dat seama ca le face placere sa faca baie impreuna, cel putin Tudor a ras pana a dat in sughit. Sincer nu sunt foarte impacata ca le fac baie impreuna dar daca e sa ia vreo boala de la unul la altul, nu cred ca e din cauza baii, oricum stau bot in bot toata ziua.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

milena, mul;tumim de cafea! acum a ajuns si la mine

deni, fetele mele fac baie impreuna de cateva luni. altfel nu se poate, pentru ca anya intra prima in cada, cum vede ca dau drumul la apa. s-au obisnuit asa si chiar le las minute bune. la incepuyt am stat numai langa ele, dar acum las usa deschisa si mai arunc cate un ochi. se joaca, se distreaza...e mare veselie pe ele. anya o spala si ea pe sor'sa, ii da bine cu gel de dus, apoi o uda pe par si ma asteapta sa-i dau sampon. ei nu-i place sa se spele pe cap, dar o spala sarguincios pe arina. mor de dragul lor. la sfarsit se lasa cu urlete, ca arinei ii intra spuma in ochi, anya ii spune sa tina mainile pe fata, ca o clateste ea . abia ma lasa sa pun mana pe dus.

apropo de slabit...dupa ultimele evenimente cred ca am slabit considerabil...din lipsa de pofta...nu recomand nimanui, dar la mine asa a fost...

ioana, bine ai revenit si spor la slabit in continuare!

am sa fac o pauza mai lunga de net...maine plecam in concediu, in bucovina. am gasit niste pensiuni frumoase, izolate, cu multa verdeata in jur...sper sa fie ok si sa le priasca fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Andreea Ioana si Denis Stefan la multi ani, sa cresteti mari, frumosi,sanatosi si norocosi!

Anya va dorim vacanta frumoasa, va asteptam cu povesti si poze.

Anto uite aici reteta si-ti trimit PM acush (daca nu se trezeste Soph)

2 oua
esenta de vanilie
454 gr. ricotta
227 gr. unt
4 cani faina
2 cani zahar
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu (eu il pun stins cu lamaie)

Se bat bine albusele, se adauga galbenusele si se mai bate un pic, apoi ricotta si untul topit. Se incorporeaza ingredientele uscate si se pune cu lingura in tava (compozitia e cam mocirloasa).
Eu pun hartie in tava unsa cu ulei.
Asta-i reteta originala dar eu am facut si variante:
-cu bucati de cioco.
-cu esenta de migdale in loc de vanilie si cu bucati de migdale
-cu mix de nuci taiate
si ma gandeam sa fac pt copilashi cu zahar brun in loc de zahar normal si cu cocos

Editez: timpul de coacere pe site e ca pt dusmani...ratare sigura. Se coc in cuptorul incalzit al 180 grade C
Masurile erau imperiale, de-aia sunt asa ciudate gramajele dar ies buni biscuitii (nu-s tocmai biscuiti) si daca rotunjesti.
Aaaaa mie mi se pare cam mult 2 cani de zahar asa ca pun mai putin deobicei...

Eli sper sa-ti treaca cat mai repede de gingiute, te pupam cu drag.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumim pt urari!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an! de emotie
Anul trecut pe vremea asta, eram in sala de travaliu, si ma chinuiam sa o fac sa iasa
La 15 35 a aparut pe lume, si era o mogaldeata atat de mica, acum umbla prin toata casa, merge pe picioare, se joaca..
Nu m ai scriu mai mult ca-mi dau lacrimile

Toate cele bune, cu sanatate si voie buna pt toti copilasii votri!

Anya concediu placut!
Ioana, ma bucur ca ai mai dat si pe aici...
Anto, merci pt informatiile cu turta.
Jadi si Anya, ce frumos cu copilasii vostri ca fac baie impreuna Poate vom face si noi, la un moment dat...poate pe la anul pe vremea asta
Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si La multi ani si pt Denis Stefan, colegul de zi de nastere ai Andreei!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput