Cat costa nasterea normala la Giulesti?

Cat costa nasterea normala la Giulesti? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa nasca vara-mea si nu stie cat sa ii dea medicului cu care naste. Voi cat ati dat? Multumesc frumos.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Desi nu aici trebuia poatat la "nasterea uneu stele" iti raspun io cam 4 mil ,a nacut o cunostinta acum 1 an si nastete usoara!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Merci! Poate are cineva stiri "proaspete"

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

si eu sunt curioasa cam cat costa o nastere...o sa nasc in 2-3 sapt..si nu am nici o idee... pupici

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

sunt in aceeasi asteptare. am 36 de saptamani deja si ma pregatesc pt marea incercare.
aceleasi nelamuriri am si eu in privinta banilor. eu m-am gandit la vreo 500 de lei pt dr. mai mult nu.
eu voi naste la polizu dar banuiesc ca nu e mare diferenta fata de giulesti. spitale de stat.

numai bine tuturor viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui ramii

sunt in aceeasi asteptare. am 36 de saptamani deja si ma pregatesc pt marea incercare.
aceleasi nelamuriri am si eu in privinta banilor. eu m-am gandit la vreo 500 de lei pt dr. mai mult nu.
eu voi naste la polizu dar banuiesc ca nu e mare diferenta fata de giulesti. spitale de stat.

numai bine tuturor viitoarelor mamici

atat am dat si eu doctorului + 70 lei la moasa. nastere usoara si sanatos

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput