Trebuie sa nasca vara-mea si nu stie cat sa ii dea medicului cu care naste. Voi cat ati dat? Multumesc frumos.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Desi nu aici trebuia poatat la "nasterea uneu stele" iti raspun io cam 4 mil ,a nacut o cunostinta acum 1 an si nastete usoara!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Merci! Poate are cineva stiri "proaspete"
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
si eu sunt curioasa cam cat costa o nastere...o sa nasc in 2-3 sapt..si nu am nici o idee... pupici
Denisa bb Raducu
sunt in aceeasi asteptare. am 36 de saptamani deja si ma pregatesc pt marea incercare.
aceleasi nelamuriri am si eu in privinta banilor. eu m-am gandit la vreo 500 de lei pt dr. mai mult nu.
eu voi naste la polizu dar banuiesc ca nu e mare diferenta fata de giulesti. spitale de stat.
numai bine tuturor viitoarelor mamici
quote:
citat din mesajul lui ramii
sunt in aceeasi asteptare. am 36 de saptamani deja si ma pregatesc pt marea incercare.
aceleasi nelamuriri am si eu in privinta banilor. eu m-am gandit la vreo 500 de lei pt dr. mai mult nu.
eu voi naste la polizu dar banuiesc ca nu e mare diferenta fata de giulesti. spitale de stat.
numai bine tuturor viitoarelor mamici