Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, si bafta multa maine!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello, hello!

Am ramas in urma cu cititul, raportez un frichinici rau de tot si ieri si azi...ii e somn de pica dar se freaca pe toate partile...adoarme 15 min, se trezeste...

Hai, mai, nu sariti pe mine cu borcanasele alea! as lua si eu la o urgenta si nici n-am zis sa nu le dati. Insa eu nu plec in concediu cu copilul asa mic si sa-i dau borcanase, sau sa stau sa-i fac branzica Am si eu pasarele, ce sa fac . O sa plec in concediu la anul, cand are peste un an si ii poate manca ca lumea "de toate".

Amira, mersi pt. intrebare! al meu era cu hernia de disc, se duce la inot de cateva ori pe saptamana si face masaj, la fel. Si in rest il protejez si car eu si ma spetesc

Flori, nu te supara ca n-au raspuns fetele. Sterilizatorul meu are o plita rotunda de inox si aia se incalzeste cand il bag in priza. Peste ea pun apa si acolo s-a depus piatra. Eu am reusit sa o curat cu cif. Nu stiu altele cum sunt...

Stati asa ca mai am de citit, sa mai raspund...sper sa mai doarma frichinici

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Admirat baieti frumosi de Nicoleta, cu Matei dolofanel si cu balutze la gurita, doi baieti ce ambii seamana incredibil si cu mami si cu tati, depinde cu cine stau in poza!
Roxana, sa incep de azi cu Aptamil?...Sau sa o las mai bine pe maine dimineata? . Oricum, am incercat tetina Nuk nr 2 si am papat 200 ml in 35 min; bine, cu lupte dure corp la corp, ca Iulia e convinsa ca lapticul vine prin degetele si ca urmare scoate tetina din gurita si baga degetele pe care le suge cu pofta...si mami i le scoate si baga tetina...si tot asa
Luny, bafta lui Liviu maine!!!
Cred ca ma duc sa dau cu banul daca incep Aptamil de azi sau de maine...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Bubu, nu mi se pare ca ai pasarele ca nu vrei sa pleci in concediu cu copil asa mic. E intr-adevar f greu. Eu, daca ar avea randunoiul concediu, as pleca, pt ca niciodata nu m-au speriat "deplasarile"; asa insa, n-am cum. A, dar singura si departe, m-am decis, NU. Uite, vorbeam si cu Ioana, ea zicea ca i s-ar parea total deplasat de pilda sa se duca la hotelul de 5 stele si sa roage la bucatarie sa fiarba nu stiu ce pt copil. Pai oi fi eu intr-o ureche, dar TOCMAI acolo la 5 stele mi s-ar parea absolut firesc sa-ti satisfaca nevoia asta...Gresesc?
P.S. Am dat cu banu'. A iesit ca trebuie sa incep Aptamilul

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty si eu zic sa incepi aptamilul de azi! multa bafta!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, eu mai ales ca merg cu doi copii Anul trecut a fost super in Antalya, all inclusive. Nici nu ma gandesc sa mai merg la mare la noi, cu o tona de bagaje. Gandeste-te cand pleci pe plaja: carut cu copil, umbrela, prosoape, jucarii, schimburi . Acolo nu-ti trebuie nimic, decat hainele de pe tine. Nici macar jucarii de nisip nu-ti trebuie, sunt acolo in clubul copiilor tone! Iar la masa exista bufet separat pt. copii, cu mancare light si un colt cu mancare fiarta la aburi din care pot manca lejer copilasii. Plus scaune de masa de bebe sau patut pliant de bebe in camera. Totul este super! La anul ne suim in avion si gata!

Vom merge in august la munte si sa vezi atunci balamuc!! carut, sterilizator si biberoane Bagaje en-gros...nu stiu daca ne ajunge masina! Plus ca lui bebe trebuie sa-i montez scaunul de masina si nu stiu unde o sa stau eu...in fata cu sotul sau intre ei, intre scaunele lor? cred ca n-o sa am loc acolo

Ce-mi place de Vio cu sfaturile ei! Super tare la americanii astia!

Am vazut pozici cu Matei plangacios la botez! Vali, da e prag de crestere la 3 luni. Cu Vlad am avut problema asta la 3 luni, cand luase putin in greutate si ne-a dat completare.
Cand ne mai vedem si noi? azi piticul s-a trezit la 11 si la 12 am iesit afara o ora la umbra...doarme mult dimineata...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si eu p'aci,dar cu o stare cam nashpa,nu in butoi,dar parca nu-mi mai place nimik in jur. Cred ca din cauza caldurii si oboselii.Am facut ceva curatenie,am calcat pt randunoi,iar Teo e iar maraita de azi dimineata.A luat-o pe urma lui Mufa si vrea doar la tzatzui,mananca 5 min,adoarme,o pun jos,se trezeste,maraie..ofof..M-a ametit de tot.Ma enerveaza canicula asta!!Tare buna ar fi o plimbare!
V-am citit,dar nu am fost in stare sa scriu nimik.
Am vazut butoi de mimo (imi pare rau de micul vladut),butoi de Ali,o tuchita grabita,copii de ariel,poze de Nico am vazut ieri,ca Naty da cu banul,ca bubu nu vrea vacanta.Si mai multe,dar nu mai scriu.
Tare as vrea si eu o vacanta buna,ca tot vad ca mimo e in butoi fiindca vine vacanta...
SI ASTEPT SI EU O HOTARARE DE INTALNEALA PE INSERAT,SA VA MAI VAD.[PUP]

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Ia uitati ce broscuta am eu aici!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Aa,si mai era Roxana,cu plecatul la Baile Felix,iar de Cuscra nu mai comentez ca ma apuca invidia si fac pacate,ca tare as mai vrea si eu aer curat si umbra,ca m-am saturat de mor in Bucurestiul asta imputit!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Naty,ce draguta e Iulia.De unde aveti asa prosop dragut??

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput