Puiuti de Randunici 2008!! (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui nikipuisor

Buna fetelor,

Ma numesc Nicoleta si am un puisor care pe 11 iulie face 4 luni. Este baietel si este un scumpic. Rugamintea mea se adreseaza celor care si-au depus dosarul pentru CIC - ce acte sunt necesare? Mentionez ca vreau sa mi se depuna banii in cont BRD.

Va multumesc si va doresc voua si puilor sanatate multa!

Nikipuisor, iti trebuie o cerere-declaratie tip completata (care se ia de la primarie), adeverinta de la serviciu in care se specifica de la ce data ai avut cele 42 de zile de postnatal si nu mai stiu ce, in fine-tot ceva tip, trebuie sa stie acolo (exista si pt asta model de la primarie), original si copie dupa certif de nastere al copilului, buletinul tau si livretul de familie. Iar daca vrei sa ti se depuna la BRD, iei de la BRD un extras de cont si il duci si pe ala.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. m-am adunat si eu de pe drumuri. am incepu ziua cu stangul, m-am certat rau cu fiica-mea care s-a isterizat rau de tot, de se suparat pana si mama!!! asta dupa ce am avut si aseara meci cu ea, intrerupt bine-nteles de interventia randunoiului, care are urechile cam sensibile la plansete si a gasit de cuviinta sa treaca peste cuvantul meu!!!...asa ca, azi concluzia, mama= rea, tata=buuuuunnnn.m-am crizat cat pentru 2 ani, asa ca ma iau de mana cu ali-bia si ma duc in butoi cu ea! chiar ma gandeam la cory, care a disparut fara urma, cred ca a fost devorata de larisuca!!!

am fost la dr. cu copiii, teo a luat 800 gr luna asta si 3 cm, rezultat=6.300 kg si 63 cm. foare bine! am primit si reteta de bebelac, pe care m-am decis sa-l iau ca sa fac branzica mai tarziu.

am luat si aviz pt alex, pe care o inscriu la inot, poate asa mai consuma din energia repartizata prost...

mimo, am rezolvat "problema" ta.
nikipuisor, eu am dus dosar cu sina, cu BI+copie, CN copil+copie, adeverinta de la angajator, formulare de la primarie cu declaratia mea si a sotului si extras de cont brd. ai grija la adeverinta de la nagajator, la data cand s-au implinit 42 de zile de lauzie sa completeze socotind de la data nasterii, nu de la data intrarii in prenatal. s-au respins cateva dosare pe aici din cauza asta!
edit, am uitat de livretul de familie, completat la zi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Luny, Olga, multumesc.

Olga, s.ar putea totusi sa ne vedem la mare ;).

Luny, nici eu nu ma grabesc, mai ales ca Matei al meu e printre picii de pe crenguta. Tot or fi ei divesificati toata viata.

Si pentru ca nu a avut timp nimeni sa-mi admire puii cu exceptia concitadinei mele (Simo ), pun iar link, poate poate... Si io ca randunica-cioara, cunoasteti sentimentul!

http://good-times.webshots.com/photo/2218420130103379982YphYds

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Rox tie ce ti-a zis dr referitor la faptul ca nu prea mananca? Din cate am observat, ea nu prea este adepta schimbarii laptelui, o lasa ca ultima masura.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ba, nico,eu am vazut pozele cu baietii tai frumosi, doar ca nu-s prea mult p-aici ca sa mai am timop de raspuns tot ce as vrea, din motive de randunoi studios!!
Maine e ZIUA cea mare!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am revenit, mi-a trecut, mi-a mancat 180 ml (pana acum nu mi-a mancat asa mult)
Naty si eu
Ariel gata cu butoiul, asa ca stai cu noi si bravo pt Teo care se afla in grafic
Nicoleta,vazut poze de Mateiut frumusel foc

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Va multumesc pentru raspuns.

Va doresc zile cat mai racoroase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
citat din mesajul lui pucca

Rox tie ce ti-a zis dr referitor la faptul ca nu prea mananca? Din cate am observat, ea nu prea este adepta schimbarii laptelui, o lasa ca ultima masura.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

pucca la noi din pacate s-a confirmat faza cu infectia! mai avem o zi de antibiotic!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multam de aprecieri .

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty bafta cu aptamilul!

am admirat flacaii nicoletei!

si nu am mai facut nik altceva, de lene! treb sa-i dau la pitica sa pape. si il asteptam pe tati sa facem bagajele!

ariel ce tare alexutza, cred ca are o personalitate f puternica! multa rabdare!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput