Puiuti de Randunici 2008!! (51)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Te cred, Ali... Pe mine m-a tinut al 3-lea CM 5 zile, timp in care m-am deranjat la stomac, mi-a fost greata incontinuu...m-am simtit f rau...abia acum incep sa-mi revin la viata! Nu stiu ce s-o fi intamplat, ca primele doua au fost floare la ureche, 3 zile, light flow... fara nicio reactie ciudata, fara dureri... si vad ca m-am bucurat degeaba...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimonix spune:
Cuscra, revino-ti! Ce naiba...nu le mai pune la suflet pe toate!Uite !
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nicoleta spune:
Salut.
Olga, Luny, Vio, Criss (voi alaptati exclusiv, nu? scuze daca am omis pe cineva), cand veti incepe sa diversificati? Eu din cate stiu la 6 luni, voi stiti altfel? Eu sper sa alaptez exclusiv pana la 6 luni (om vedea ce va ma fi...), dar dupa aceea? Medicul de familie e de moda veche... recomanda diversificare mai devreme, pediatri care sa aplice "metode" mai noi nu am gasit in ca pe la noi... Traiasca Dc-ul!
Va pup pe toate, o zi buna.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui mimonix
Cuscra, revino-ti! Ce naiba...nu le mai pune la suflet pe toate!Uite!
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Plangeeeeeeeeee nor-ta asta a ta, nu stiu ce are, vad ca iar nu mananca
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Si eu te
![](pupic.gif)
_
Mami fericita de:
![](zana.gif)
![](mamica.gif)
Pozele mele
Poze botez
nikipuisor spune:
Buna fetelor,
Ma numesc Nicoleta si am un puisor care pe 11 iulie face 4 luni. Este baietel si este un scumpic. Rugamintea mea se adreseaza celor care si-au depus dosarul pentru CIC - ce acte sunt necesare? Mentionez ca vreau sa mi se depuna banii in cont BRD.
Va multumesc si va doresc voua si puilor sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Nico, da, la 6 luni incep eu diversificarea!
Ali, Ioana .
Mimo, azi nu mai esti depresata, nuuuuuuuuuuuuuuu ?
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
olga mersi, nu stiam ca sunt cereale d-astea!..vino mai des pe craca, bre! chiar, tu cand incepi diversificarea?
nicoleta, stiu ca mai nou s-ar incepe spre 6 luni diversificarea, daca ai lapte suficient, dar nu cred ca e vreo problema sa incepi cate putin, usor asa, de pe la 4 luni jumate, 5...eu inca nu sunt hotarata cand incep, astept sa vad cum a luat in greutate luna asta si sa vad ce recomanda si pediatra...cert e ca nu ma grabesc, doar incep sa ma informez temeinic pt a vedea incotro o apuc, cu ce incep, etc.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
A venit tanti la curatenie si am lasat-o pe Iulia si am fugit in Carrefour
Am luat pt sefu de la Bamboo o rama faina de poze (thanks fetelor pt sugestie), un bibe nou cu tetina Nuk 2 (pt >6 luni, sa vedem), un set de lenjerie de patut, lingurite de silicon , morcovi si dovlecei frumosi si inca niste chestii.
La Leonardo erau reduceri de 70%, am gasit niste sandale super moi si comode dar imi trebuia un nr mai mare si atata am stat sa astept sa ma bage cineva in seama ca m-am enervat si am plecat.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
A, am sunat pediatrul. A zis fara discutie sa trecem imediat pe Aptamil. Brusc; ca tine, Roxana!
Da' mi-e frica...masa asta ii dau tot Humana, incep la urmatoarea .
Deocamdata doarme, era maraita si i-am facut dush si a adormit instantaneu
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea