***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

carmen, lasa-ne pe mine si sotul tau singuri cu copiii 1 sapt si ne gasesti la nebuni... ne-am "paranoiza" rau de tot !

lasa ca in somn cresc ele ! a mea si-a taiat somnul de zi in 2, doarme doar dupa masa de pranz 1-2 h si gata. de la 6 e obo, la 7 se cam freaca la ochi, la 8 incepe sa se miorlaie, la 8 juma o spal in scanceli si tipete ulterior, la 9 mananca si daca nu sunt eu pana la 9 juma da ture prin pat pana cade si adoarme... parca era mai bine cand dormea...

noi maine mergem la pescuit, inarmati cu spray anti-tantari pt Soso si creme de soare si toate nebuniile puse de mine pe lista...ma duc sa scot geamantanele alea mari, poate mi-or incapea listele in ele !

Didi, ce faci? e ok?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am trimis pe mail-ul comun retete de papica de la mami ce mi-au venit si mie pe mail.Sper sa va placa si daca vreti cand primesc mai pun

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

ne-am intors, am prins un peste mort si o scoica mare si vie si ceva bibanei micuti si un crap parca... oricum, pe balta aia nu prinde nimeni nimic. Alex e pescar serios, cu 1000 de lansete, da n-a muscat dom`ne... o sa pun poze cu primul pescuit al Sonie.

INTREBARE URGENTA pt fetele din bucuresti :

recomandati-mi va rog un restaurant-terasa unde sa-i fac pertrecerea de mot a Soniei. nu vreau ceva gen casa Diploimatilor, ca e prea departe si fitos, dar nici o terasa cu scaune din plastic... adica ceva intre, un loc intim si frumos, unde sa putem sta si face ce vrem, fara chelnari antipatici si plini de chelnarimea lor... in afara de casa Doina de la Kiseleff care e prea de fite nu-mi vine nimic.... aveti vreo idee?

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kay

ne-am intors, am prins un peste mort si o scoica mare si vie si ceva bibanei micuti si un crap parca... oricum, pe balta aia nu prinde nimeni nimic. Alex e pescar serios, cu 1000 de lansete, da n-a muscat dom`ne... o sa pun poze cu primul pescuit al Sonie.

INTREBARE URGENTA pt fetele din bucuresti :

recomandati-mi va rog un restaurant-terasa unde sa-i fac pertrecerea de mot a Soniei. nu vreau ceva gen casa Diploimatilor, ca e prea departe si fitos, dar nici o terasa cu scaune din plastic... adica ceva intre, un loc intim si frumos, unde sa putem sta si face ce vrem, fara chelnari antipatici si plini de chelnarimea lor... in afara de casa Doina de la Kiseleff care e prea de fite nu-mi vine nimic.... aveti vreo idee?

Sonia

www.helpsonia.com

Poti incereca la CASA ELISABETA,este pe strada ION NECULCE,inainte de posta 1 mai prima strada la dreapta.Este pe la jumatatea starazii pe dreapta.Noua ni se pare super fain locul si este exact asa cm spui tu ca ai vrea.Acum ramane sa vezi daca intr-adevar se potriveste cu ce vrei tu.

Asteptam poze de la motul SONIUTEI

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna seara
Am crezut ca nu merge forumul ca toata ziua am verificat ce s-a mai scris si nimic.
Astept poze cu Soniuta pescareata.
Rares s-a distrat azi fara ma-sa lui care a muncit de dimineata pana seara .Sta toata ziua in gradina si in parc cu bunica si a mers la soft play cu tusi si buni.L-au luat cu forta de acolo.
Am inceput operatiunea anti rotite.N u mai primeste nici o jucarie cu roti ca deja a dus-o la extrem.Ne-a disperat pe toti cu rotile lui:de la carut de la aspirator chiar si de la masinile de pe strada.Saptamana trecuta a plecat cu un stand de rosii din supermarchet ca avea rotite.
Mihamora la voi e la fel?
Sa va zic o reteta de sos de branza pe care am incercat-o:
O lingurita de unt se pune la topit .Se adauga o lingurita de faina(iei intai oala de pe foc)si se amesteca adaugand cate un pic de lapte pana se ajunge la o compozitie cremoasa ca o smantana.Se adauga cascaval sau branza rasa .Se mai da intr-un clocot si asta e.
Eu i-am pus sosul peste bucati de conopida (dovlecel) fiarta.
Eu nu prea stiu ce intelege copilul asta.Ii spun nu si el imi mai trage o sticla in cap sau palme si rade.Ma supar il pun mai departe de mine si ma intorc cu spatele la el si el vine si ma bate pe spate razand.Cand s-o prinde cum sta treaba?
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Ioana, tu stai pe aproape de Casa Elisabeta? ca e la o aruncatura de bat (ma rog, vreo 3-4 aruncaturi) de mine... si eu m-am gandit la C.A., dar ultima data cand am fost acolo era inauntru (era iarna) si nu stiam ca au si afara (era intuneric).

acum sunt intre 2 optiuni :

sa fac asa intim
sa fac petrecerea de care ziceam, cu capsunici si mamici si petrecere mare...

voi ce ziceti?

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

KAY au si terasa vara si este superadica noua ne place tare mult si mi se pare si intim.nu stau aproape sotum meu a stat in cartier pana s-a insurat si am tot fost.Noi am vrut sa facem si nunta acolo dar era cam mic localul in februarie.Daca si tie iti place poti incerca sa te duci sa vb stiu ca se fac rezervari.

Daca faci petrcere cu capsunei noi venim sigur

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

hai sa vedem :

daca fac petrecere, cine vrea sa vina? TOATA LUMEA e invitata.

atentie, e un sondaj, inca nu stiu sigur ce hotarasc.

atentie 2 : ca sa sar peste toate jenele si chestiile, la petrecerea Soniei (daca o fac!!!) NU ESTE PRIMIT nimeni in urmatoarele conditii : 1. daca aduce cadou !!! sub nici o forma !!!

ca sa nu ma dau dupa deget, ar fi o petrecere, asa se obisnuieste, dar va jur ca nu vreau decat sa se joace copii si sa ne simtim bine. si nu o zic doar asa. chiar nu vreau decat atat ! se accepta flori

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

carstea, nu cred ca or sa inteleaga prea curand... eu mi-am pierdut speranta . S daca face ceva (gen isi baga mana in mancare, o fraca de celalata mana, apoi isi pune ambele maini pe fata, de parca a lovit-o nenorocirea) si ii zic "Sonia, nu face asa" etc. rade de nu mai poate.

tre sa ma apuc sa citesc cartile downloadate, ca a mers pana la urma. sa vedem ce raspunsuri gasesc acolo.

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Gata fetele am terminat de impachetat de calcat de strans.Suntem gata de vacanta,de cand o astept.Abia astept sa vad ce scrieti intr-o saptamana si imi va fi tare dor de voi

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput