***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Fetelor, sunt tare suparata... Mi-a intarziat ciclul 5 zile (si mie nu mi-a intarzit decat cand am ramas cu Andrei) si azi mi-am facut testul de sarcina - a iesit negativ . Toata noaptea m-am foit si sucit, am visat ca imi iesea testul pozitiv si acum parca mi-a dat cineva cu o ghiulea in cap. Imi vine sa plang... Si am profitat din plin de perioada de ovulatie...
Mai nasol e ca aprox 1 luna de zile trebuie sa ne protejam . Sotul a lucrat in ultima saptamana in mediu radioactiv si trebuie sa se refaca spermatozoizii.
Offf, asa imi pusesem sperante in intarzierea asta a menstruatiei... Acum problema e de ce mi-a intarziat...
Va las. Imi pare rau ca nu am citit din urma dar nu am chef de nimic acum.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui Vali5

Buna dimineata!

Fetelor, sunt tare suparata... Mi-a intarziat ciclul 5 zile (si mie nu mi-a intarzit decat cand am ramas cu Andrei) si azi mi-am facut testul de sarcina - a iesit negativ . Toata noaptea m-am foit si sucit, am visat ca imi iesea testul pozitiv si acum parca mi-a dat cineva cu o ghiulea in cap. Imi vine sa plang... Si am profitat din plin de perioada de ovulatie...
Mai nasol e ca aprox 1 luna de zile trebuie sa ne protejam . Sotul a lucrat in ultima saptamana in mediu radioactiv si trebuie sa se refaca spermatozoizii.
Offf, asa imi pusesem sperante in intarzierea asta a menstruatiei... Acum problema e de ce mi-a intarziat...
Va las. Imi pare rau ca nu am citit din urma dar nu am chef de nimic acum.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Sunt sigura ca pana la urma vei reusi si va fi atunci cand nu vei mai fi stresata.io stiu ca si stresul este un factor cu destula greutate.Veti reusi ai sa vezi

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Doxinu,multumim,, cum se mai simte Stefan?

Liviana, prin cate ati trecut si voi....La noi buba se inchide putin cate putin, nu cred ca-i ramane semn

Vali, ai rabdare, toate se intampla dintr-un anumit motiv,o sa reusiti pana la urma

Ninutza, ce mai faci? Ai observat ca avem aceeasi data de nastere, dar la 10 ani distanta?(eu fiind cea mai mare :))))))))))

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tudorcatalin

Doxinu,multumim,, cum se mai simte Stefan?

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Acum suntem mai bine,in sensul ca poate respira cu usurinta insa muci tot avem

KAY sa va ajute DUMNEZEU sa fie totul bine.Esti o mama puternica si sunt sigura ca nu vei uita sa ne inviti pe toate la nunta SONIUTEI!

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetelor, ce boala e asta cu temperatura de 39- 39,5, si atit?
bintuie ceva pe la voi?
si nici un alt simptom, nimik. da nimik. decit geamat de durere.
da unde? la dinti? si temp asa mare?
offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Repede si eu, pana nu se trezesc purcelele.

Iulia, vezi sa nu fie roseola infantum, sau febra de 3 zile. Asta are, din cate stiu eu, doar febra. Daca dupa 3 zile de febra apar bubite pe tot corpul, asta a fost. Eu i-am dat atunci antitermice (paracetamol).

Chris, ce poze frumoase! da ce curaj ati avut, voi ca voi, insa mamele, nota zece. Sa se catere ele pe acolo cu voi, supertare. Copiii tai parca-s din reclame.

Arthurana, ce frumos, teatru de papusi! Noua ne place foarte mult sa facem. Avem o manusa de baie, mai adaugam niste papusi si gata distractia. Stau amandoua cu gurile cascate la "spectacol". Cred ca e foarte frumos sa faci asta si sa mai si castigi, bravo.

Liviana, m-a luat pe mine cu frig cand am auzit pataniile tale...tre'sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie.

Madi, cu intorsul la serviciu, intai trebuie sa ceri program de sase ore Mai era dosarul pentru stimulentul de 1 milion care se depune parca la directia pentru protectia copilului parca.

Ne-am mai linistit un pic cu greutatea, are 7,700 la un an si trei saptamani. Tot nu-i gasim pantofi, umbla in pantofiori de bebelusi pe care i-am dus la cizmar sa le puna piele pe talpa. Umbla, e un fel de-a spune, merge tinuta de maini, inca nu merge singura.

Kay, spaima ta cu auzul inca o are si tati al nostru. Desi i-am explicat ca i-au testat auzul la maternitate, el inca nu s-a linistit (ma rog, el avea o lista intreaga de spaime, mai ales la nr 1: sindrom down, un picior mai lung, o dunga pe pupila...era ceva la "mansarda" lui pana la urma). Sigur trebuie sa-l fi testat si Soniei, eu zic ca ti-ai fi dat seama pana acum daca era ceva in neregula.

Doxinu, mai aveti muci? Sa stii ca si a mea se sperie rau de tot de aspirator, dar n-am ce sa-i fac, nu poate sa respire.

Vali5, stiu cum e, si eu am avut o dezamagire inainte de nr.1 si a fost tare rau. Dar am perseverat si luna urmatoare a iesit pozitiv testul.

Cu topul de fotomodele, cred ca donsoarele Maria si Eliza ocupa locul trei, la peste 8 kg.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ce mai mananca capsunelele la gustarea de dupa amiaza?Sunt in pana de idei
Noi am avut o mica infectie la o urechiusa si rosu in gat si multi mucisori.Am luat antibiotic pt infectie dar am dat in diaree iar si doctorul a zis sa-l aprim dupa 3 zile de diaree.Ajunsese la 12 scaune intr-o zi toate apoase.
Suntem pe lapte fara lactoza Humana dar mi se pare ca iese cam gros cam ca un piuree subtire.Cine a folosit poate sa-mi confirme daca iese asa in mod normal?
Poate imi da cineva vreo idee pt o gustare mai consistenta.
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Tot eu, daca nu s-au trezit fetele. De asta nu se ingrasa ele, ca dorm in loc sa manance dorm de 4.5 ore...

La gustare, noi bagam multe cereale, sa ne ingrasam. Nu stiu insa daca aveti voie, la diaree. Budinca de orez cu mere stiu ca-i faceam lu' nr.1, acu m-am sclerozat si nu mai fac. Tartine mici cu branza de vaci si cu ardei rosu taiat marunt. Iaurt, fructe,biscuiti, asta mai gustarim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Am senzatia ca Jacob al meu a sarit parca peste o etapa. Parca de cand a inceput sa mearga nu mai ma inteleg cu el. Parca este un copil de 2-3 ani care face crize de rasfat, se tavaleste pe jos daca nu primeste ce vrea. Sunt socata si sincer depasita de aceste reacii ale lui. Noi incercam sa nu-l rasfatam, sa stie de nu e voie, dar parca degeaba.
Cu mancarea e jale: este atat de mofturos ca nu stiu efectiv din ce creste(de fapt nu prea creste de luni de zile in greutate).
Mananca asa: fructe, crakers, paine(goala), iaurt, lapte din soia, nu legume nu carne, nu ou, nu peste. Incerc la fiecare masa sa-l pacalesc si nu pune gura. Am cerut ajutorul unei nutritioniste specializata in bebei, si mi-a spus ca e ok, unii copii asa sunt si sa-i dau vitamine si gata.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Carmen_So

Doxinu, mai aveti muci? Sa stii ca si a mea se sperie rau de tot de aspirator, dar n-am ce sa-i fac, nu poate sa respire.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

GATTTTA am scapat si de muci!Acum suntem bine iarasi

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput