***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***
Raspunsuri - Pagina 7
Madi spune:
Buna mamici!
Gata si vacanta noastra!
Ne-am intors miercuri dimineata din Grecia, unde ne-am simtit excelent, dar mi-a fost foarte, foarte dor de Ana mea! Va spuneam inainte sa plec ca sunt stresata ca nu ma va mai recunoaste la intoarcere, dar acum m-am linistit Cand am ajuns acasa am luat-o in brate si m-a strans tare, tare la piept. Imi venea sa plang de fericire. Norocul meu ca am stat totusi linistita in Grecia, pentru ca o stiam pe maini bune (am lasat-o cu parintii mei, sa le dea Dumnezeu sanatate, ca tare mult ma ajuta!)
In schimb, chiar daca am lipsit doar 8 zile, am impresia ca am pierdut o gramada. Am lasat o bebelina si am gasit o fetita. A mai crescut, parca si-a schimbat si putin fizionomia. Spune in sfarsit "ma-ma" (si nu baba, ca pana acum), exerseaza ridicatul in picioare singura, fara sa se mai agate de ceva (se cracaneaza si apoi isi ridica funduletul in sus si -hopa - in picioare) si merge mult mai mult singurica. E mai nazdravana.
Eu cred ca ma voi intoarce la serviciu in august, asa ca va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu imi voi mai petrece, din pacate, aproape tot timpul cu ea.
Mamicile care s-au intors la serviciu, va rog sa imi spuneti si mie ce demersuri trebuie sa fac .
Am reusit sa citesc aproape tot din urma, am vazut poze frumoase cu Elias (pupici de la Ana pentru nazdravan - ce bine ca mai scrii Elteka), Ana cheliuta , Jacob de Arthurana (ma bucur ca mai aflam vesti de la fetele care nu au mai scris de mult; e si cazul lui Carmen_so ), copii balai, frumosi si temerari de Chris. Am vazut si clipul Soniutei care m-a impresionat pana la lacrimi.
Mami de Ana cand ai fost la Palicari? As vrea sa ajung si eu cu Ana mea pana incep serviciul...sa imi spuna daca e ok.
Poze de la munte AICI
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
liviana sarumana de intrebare,acum este bine mai are ceva mucisori dar nu asa incat sa nu doarma.Sper ca totul sa revina la normal caci de luni PLECAM IN VACANTAAAAAAA!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
an@ merci , am downloadat o groaza... cu ocazia asta am observat ca exista si limita de download.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
lbelciug spune:
Ah, chris, ce-mi faci tu mie! Am revazut cu ochii mintii Zanoaga, Stanisoara, Lacul Bucura! Am fost o singura data in Retezat cu sotul pe vremea cand inca eram domnisoara. Ce trasee, ce frumusete si incantare pt sufletul meu. A fost una din cele mai frumoase vacante, mai ales ca mie imi si place muntele f mult. Ati si dormit acolo sau a fost o excursie de o zi? Imi dau seama ca a fost greu cu copiii dupa voi, dar macar au gustat si ei din frumusetile astea. Felicitari sotului si tie pt putere (fizica si spirituala!)
Arthurana, frumos si locul unde stati voi, mai ales ca are "iz" de munte! Mult succes cu teatrul sunt sigura ca va merge si mai bine cand puiul tau va fi un pic mai mare/independent.
Da, Kid le-am scris de 2 ori si No REPLY daca iti poti inchipui! Mai sunt cateva tricouri de baiat mar 86 si 90.
kay, multumesc - iti dau PM zilele urmatoare. (Sa inteleg ca nu mai esti suparata pe mine?) Bafta sa primesti repede raspuns din Boston (nu poti sa-i suni?)
Doxinu, vacanta placuta! Unde va fi?
Am pus si eu cateva poze de la mare/cu motz/fata motz: http://picasaweb.google.com/liviana75/IulieAugust08
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
doxinu spune:
quote:
Doxinu, vacanta placuta! Unde va fi?
Am pus si eu cateva poze de la mare/cu motz/fata motz: http://picasaweb.google.com/liviana75/IulieAugust08
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Liviana plecam 1 saptamana la MOIECIU insa nu stim daca la cel de sus sau cel de jos caci avem 2 oferte si ramane sa ne hotaram in functie de ce se potriveste mai bine pentru STEFAN!
Am vazut pozele cu minunile tale.V-ati distrat la mare,bravo.
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
Liv, nu
Ana, arcadia, nu merge la mine... ma chinui de ceva timp sa downloadez si nu merge dom`ne
Am primit mail de la Boston, la 5.41 fix de fix... ora la care eu dormeam neintoarsa, mi-a spus chirurgul ca a primit doc. o sa dureze pana il traduc ca l-am trimis in germana, pana vad filmele etc. anunt cand primesc raspuns. pe de-o parte as vrea sa-mi spuna ca nu fac nimic mai mult decat nemtii, ca nu stiu daca imi permit s-o duc acolo, si ar fi tare frustrant sa imi zica ei ca da dom`ne, facem mai bine si eu sa nu o pot duce... ca e 100.000 si nu ma incred ca n-o sa sara cu inca 100.000 peste la final bill-ul...
Am inceput mesajul acu 1 ora..
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ralucami spune:
Salut mamici de capsunici (vorbesc in versuri la ora asta:))!
Stie cineva ce se intampla cu forumul de arata in halul asta? Mi-e greu sa citesc si sa raspund! Am zis ca azi e "last chance" pt mine sa mai stau pe forum. Maine am un interviu si dupa spusele celor din jur am toate sansele sa primesc jobul. Sunt tare multumita si ma consider super baftoasa ca am aflat de el! Problemuta (vorba lui Pauly- char, ce face Rihanna? ) e ca am de mers ceva cu masina, adica vreo 2 h jumatate. Si prind doar o portiune ff mica de highway. :(( Deci voi asculta CD intregi pana o sa ajung acasa. Dar cand ma gandesc ce facilitati o sa am imi trece "nacazul"!
Am reusit sa o masor si sa o cantaresc pe Maria. Acum, la 1 an si 3 sapt are 74 cm si 8,5 kg. Stiu ca se facuse un top cu "fotomodele". A mea se incadreaza? :)
Ma bucur ca s-a adaptat fff bine la mancarea si clima japoneza. Chiar eram un pic ingrijorata cu mancarea caci ma vedeam facand borsuri si mancare de cartofi, si ardei/dovlecei umpluti "ca la mama acasa". Dar mananca orez cu peste, si nori, si tofu , si ... multe alte "blestematii" autohtone!
Kay bafta MULTA MULTA cu Bostonul! Sa fie asa cum e mai bine pt Sonia scumpa!!!
Chris vazut pozele cu tine si familia! Sunteti tare tare frumosi!
plec langa Maria ca se foieste si mi-e ca ma "face" cu vreo partida de joaca nocturna.
pupicei!
tudorcatalin spune:
KAY,( eu citesc foarte rar mesajele voastre pt ca nu prea am timp si in primul rand sunt tati lui Tudor)
Tocmai ti-am citit mesajul acela cu cei 2 parinti sau cum dr..cu se numi, ca parinti nu se pot numi atata timp cat bat un copil. de ce nu ai anuntat "militia" ca veneau baietii le dadea o amenda frumusica si a 2 zi venea sigur si protectia copilului pe capul lor, pt ca sigur se vamai repeta scena din seara respectiva...
Ce sa mai spun?????...... am citit mesajul tau de vre-o 2 sau 3 ori pt ca nu-mi venea sa cred de ce tratament au parte unii copii( din pacate prea multi copii au parte de asa ceva) parinti inconstienti....
Nu inteleg totusi ce vina avea copilasul acela pt neajunsurile lor.
Eu unul nici macar cainele nu pot sa mi-l bat, pt ca este un suflet si el ca si noi....
PS. cred ca daca auzeam eu asa ceva ,ma inbracam luam un PAR , ma duceam la usa lor si cand deschideau usa le rupeam si mainile si picioarele la ambii " parinti"
sa le fie rusine.
multa sanatate va doresc .
sper din tot sufletul sa primesti vestile pe care le astepti(REPEDE)
TATY lui Tudor Catalin
pozeTudor
Graviduta spune:
Am intrat sa va dau o reteta pe care am facut-o aseara pt pranzul de azi al Marei: 1/2 de ceapa mica se taie subtire si se pune la inabusit in putina apa; intre timp, se curata de coaja si se taie in bucati mici un dovlecel (eu am folosit unul mai baban) si se pune peste ceapa; se mai toarna apa cam cat sa acopere si dovlecelul; apoi se decojesc 2-3 rosii (eu am folosit mici spre medii), se curata de cotor, se taie in bucati si se adauga peste dovlecei; se lasa cam 15-20 de minute; daca scade apa prea mult, se mai picura cate putin; se adauga putin marar (eu am pus o legatura nu prea mare, ca MArei ii plac ierburile) si se mai lasa 10-15 minute. E bine sa lasati mancarica vreo 2-3 ore acoperita ca sa se intrepatrunda gusturile. Mara a mancat-o azi cu placere. I-am pus si oul fiert in ea (ca azi era zi de ou fiert ).
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
tudorcatalin am vazut pozele de la 1 an,superb sarbatoritul,felicitari!
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan