***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui mihamora

Madi - eu folosesc apa termala de la vichy sau avene. Multumim de informatii, 5 mese pe zi cu tot cu lapte?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Da, cu tot cu lapte. Sau cel putin asa sunt la mine.
Multumesc pentru raspunsul referitor la apa termala.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tudorcatalin

Madi,la care fel de zahar te refereai, cand ai spus ca tb mai putin?
La cel obisnuit sau la cel vanilat?Iar in leg cu cel vanilat sunt doua cantitati:2 linguri si 1 plic?Care se pune? Sau tu ce ai pus?

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Magda ma refeream la cel obisnuit.
Eu am pus doar 2 linguri din cel vanilat, atunci cand am batut spuma albusurile. Nici eu nu am inteles exact ce e cu celalalt plic, poate sa pudrezi prajitura pe deasupra...

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Gravi, Didi multumesc pentru raspunsurile referitoate la vaccin. Si Palicari mi-a spus tot 3 luni, dar doc de familie, unde o duc pe Ana la vaccin, imi spusese, sa o duc luna asta (deci la 2 luni) si nu eram sigura care varianta e cea buna.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Sunt cam speriata. De cateva zile am cateva picaturi de lapte daca apas pe sanul stang, si e cam tare. M-am controlat de noduli si pare ok. Mi-am facut programare la medic gineco luni dar pana atunci ma stresez la culme. Am o amica care tocmai a aflat ca are cancer la san si nasul meu este internat la urgenta cu metastaza(brusc si socant pentru toti). Iertati-ma daca v-am prost dispus, nu asta a fost intentia.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ana,
da, imi place la shopping numa ca de cand am nascut n-am cumparat mai nimic de pe aici; asa ca atunci cand ies din tara, recunosc ca pun mai mult accent pe treaba asta decat inainte.

Didi,
m-a descurajat clona care mi-a spus nici sa nu mai bat drumu pana la farmacie ca reteta din RO cu toate parafele nu e valabila la ei, ca englezii sunt f stricti si accepta numa reteta de la dr de familie din UK.
Nu stiu ce-o sa facem pana la urma; am incercat la noi pe la depozite dar nu aduc injectiile de rube si ruje separat.

Tudorcatalin, tu urmezi schema de stat, Madi e cu schema privata de vaccin.

Madi, noi folosim spray Avene dupa baie; avem si un filmulet pe tema asta, se distreaza de nu mai poate cand il dau cu spray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare,
Va multumsc inca o data ptr urari ....cum a fost nasterea?ceva mai greu ca prima data ...adica acum am avut dureri mai mari ca prima data dupa anestezie dar apoi totul a fost ok..ce mai am uitat a trecut acum sa fim sanatosi in continuare.
Darius in prima zi a plans in continuu ca vroia sa stea numai langa el dar acum s-au acomodat si rade mereu la el ii face "mai mai" dar pana acum nu i-a facut nimic rau ..vrea sa stie mereu unde e...sincer nu m-am asteptat credeam ca o sa arunce cu jucarii in el sau mai stiu eu ce sa-i faca ..dar nu si cand alaptez sta langa mine cuminte nu face nimic..sper sa fie asa mereu.

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Ella ......da? si ce-i face in plus daca urmezi schema privata de vaccin,?

pozeTudor

Mergi la inceput

Madi, merci pentru raspunsuri

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetiliiii ne-am intors revin cu poze imediat dar mai imtai sa le sortez

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Doxinu, cam scurtaaaaaa vacanta doamna Ioana!!!
asteptam " poziliiii "
ce face strengaru?
Pupici

pozeTudor

Mergi la inceput