Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Ce de lume noua!
E musai sa pun si eu poze cu Ana, e rost de laudat!
Bianca, am vazut pozele voastre, sunt superbe, se vede ca nu sunteti amatori!
Carmi, esti tare cu gramatica cea noua! Eu nu stiu toate regulile astea noi si ma gandesc c-atunci cand o creste fi-mea o sa-mi zica ca nu scriu corect. Mi-amintesc ca tatal meu scria "de la" intr-un cuvant "dela" c-asa era pe vremuri...
Casiana, felicitari pentru cm-ul in plus si nu te ingrijora, copiii au salturi in crestere si e posibil ca luna viitoare sa creasca si mai multi. Deocamdata cred ca esti pe locul I la concursul pamperseala.
Dea, imi pare f. rau de fetita prietenilor tai....
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Cateva poze cu www.flickr.com/photos/15949865@N03/sets/72157606348693461/" target="_blank">Ana la mare
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
La mai mare, Mifloricika! Am vazut pozele cu Ana si cu Milan, parca-s picata din luna, mi se pare ca ma uit la alti copii, maaama ce-au mai crescut!!! Mi-a placut mult poza cu Ana in....vasul ala sau ce era si cu Milan si cainele, foarte frumosi piticii.
Diana, da-mi adresa de email pe pm si iti trimit eu doom-ul 2, ala cu schimbarile ortografice.
Na, daca tot m-am starnit, sa va intreb: voi ati luat bici d-aia cu roti ajutatoare la copii sau credeti ca e prea devreme? Pe noi ne bate gandul sa-i luam lui Fabi de ziua lui, ca tricicleta e depasita deja, nici nu-l mai intereseaza, calareste masina electrica de mi-a terminat covoarele si auzul... Daca a luat cineva, rog sa-mi spuna de care, adica ce diametru are roata.
Noapte buna !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
Carmi,! Ana sta in cescuta cu ceainicul langa.
Si eu m-am gandit la bicii d-aia cu roti dar am zis ca mai stam, fi-mea calareste inca cu drag trici. Noi o sa-i luam la anul. Nu cred ca-i devreme pentru Fabiano din moment ce el a depasit faza tricicletelor si a masinutelor electrice.
In curand incepe week-end-ul!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
sarmisa spune:
Salutare voua!
Nici nu stiu cu ce sa incep(asa se intampla cand scrii rar).Sa spun ca nu am cuvinte sa laud copii frumosi foc(miruna,smaranda,ana,fabian,milan...ce mai, toti), sa zic ca ma inclin in fata unui dascal,om ca mama ioanei, sa felicit pe toti piticotii care au scapat de pampers si sa le urez succes celorlalti, sa le urez fetelor care mai au putin si nasc -nastere usoara, bebei sanatosi,multa voie buna...
sa scriu despre noi...in 8 iulie mayanna a avut serbarea de la gradinita...a tinut totul f secret, abia acolo am auzit poezia,sunt mandra ca a spus-o cap coada singura(dealtfel a fost laudata si de educatoare),eu am plans...asa de dulci erau copilasii, unii plangeau,altii au refuzat orice activitate si au protestat stand botosi pe scaunele,altii zburdau... De atunci in fiecare zi avem spectacol acasa cu cantece, poezii, dans...
mayanna a primit o diploma personalizata..."paza buna trece primejdia rea"...cica ar fi cam tematoare...ba de lup, ba de baba cea urata...dar mereu intreaba si se informeaza daca chiar sunt... acum stau si ma intreb ca noi n-am speriat-o niciodata si nici povesti infricosatoare nu i-am citit...mai cercetez.
Apoi am fost un sf de sapt la mare(interes de serviciu sotul)...super incantata, extrem de activa in apa,din pacate ff scurta iesirea asta...am reusit sa plecam cu promisiunea ca mai mergem anul asta...dar din pacate nu stiu cand.
Iar acum, suntem consemnati in casa...avem varicela! Dar deja au trecut 7 zile...e mult mai bine.A fost solicitata inventivitatea mea la max, e greu sa explici de ce nu e voie afara, de ce sa nu se scarpine...sa inventezi activitati care sa o faca sa uite
In fiecare dimineata ma intreaba daca s-a facut bine si daca putem merge la gradi si la piscina...in august la gradinita au program de vara, dar noi doream sa o tinem acasa...acum nu mai stiu ca pan la sf lunii nu mai ajungem la gradinita.
no gata ca m-am lungit, va pup pe toate si pe toti piticontii, va doresc vacante frumoase, sanatate si iubire cat cuprinde!
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
b_irina_c spune:
salutare
Azi am avut si noi "serbarea". N-a fot una traditionala... copii doar au cantat si dansat (fara poezii sau scenete). Vladut a participat (convins de mine) la primul moment artistic, unde a fluturat o panglica vreo 5 minute , chiar daca melodia zicea si altceva (sa o ascunda, sa o arate, etc), apoi inca de 2 ori la niste cantecele. A refuzat categoric sa danseze, cum face de mai bine de 1 an (cred ca lesinam daca il vedeam dansand )... a mai plans putin dupa mine... si cam atat.
Miflore felicitari pt mesaje! Ana e o scumpa . Wow cat a crescut... rade mereu si-i place sa sara in pat.
Sarmisa am admirat-o si pe Mayanna . Mi-a placut cum picteaza, super idee ai avut.
WE placut!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Heeei, ce faceti?
am venit, am fost la munte, a fost frumos, am vazut multe chestii interesante, copiii s-au simtit foarte bine!
ce poze frumoase am vazut: Vladut, Milan, Ana, Fabian! Super copii!
Si de mama Ioanei...ce sa mai zic! Jos palaria!
Mi-a fost dor de voi! Intru mai tarziu.
miflore spune:
Si noua de voi! Bine-ati revenit! Ce chestii interesante ai vazut? Poze, pozeee!
Irina, Sarmisa, !
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Pagina 1 scrie pe noi. Voi ma lasati sa combat singura pe aici.
Problema mea de acum e urmatoarea: ce stiti voi de pestele ala, pangasius? Eu ii mai dau fetii din cand in cand si cica ar fi naspa. Au fost niste emisiuni in Franta in care spuneau ca nu-i bun deloc. Hmmm, s-o trec pe pastrav sau pe salau. Dar tare ma enerveaza oasele...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI