Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu ma bag la bijuuri. Mai bine iau de aici pe vazute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ati luat geaca asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4379845&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1? E ceva de capul ei? E dublata la maneci?

quote:
citat din mesajul lui claujro

Nu ma bag la bijuuri. Mai bine iau de aici pe vazute.

Eu mi-am dori f mult sa-i iau cercei cu buburuze si gasisem la un moment dat unii la Celini in Unirea. Dar Mara avea atunci cercei, asa ca am zis sa nu mai dau banii. Intre timp, Mara a pierdut un cercelus, asa ca acum am motive sa-i iau. Dar nu mai gasesc pt ca Celini din Unirea s-a desfiintat. O sa incerc la Maty.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
citat din mesajul lui Graviduta

Fetelor, vreau sa-i iau Marei un costum de baie de pe LR, dar nu vad decat marimea 86 (cea mai mica). Mara poarta acum cam 81, i-o fi prea mare cel 86? Voi ati luat?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

si noi purtam 81 in tara si i-am luat costum de baie 86 (slipul acela alb cu flori - sau roz sau albastru mai era) - ca era cel mai mic - nici macar nu sta pe ea - cade pe glezne - deci e enorm. Eu l-am luat totusi - cu gandul ca ii mai fac vre-o doua pense in spate, pe laturi- dar nu merge - asta e - il vom purta la anu daca ne mai este bun.
Noi avem 9.5 kg si 82 cm - la 1 an si 8 luni - deci categoria musca - depinde acum si cat e de micuta/maricica a ta.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

incerc sa dau o comanda si nu pot valida cosul. asa ceva nu am mai patit. am scos codul de cadou si nimic. oare am ceva in cos ce nu le convine?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Ia uitati ce subiect au colegii mei de la Externe azi:

"Shopping la Milano: ”noapte alb#259;” pe 9 iulie
Sezonul reducerilor culmineaza in capitala modei in noaptea aceasta, in care magazinele ramân deschise pâna dimineata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
citat din mesajul lui Giova

incerc sa dau o comanda si nu pot valida cosul. asa ceva nu am mai patit. am scos codul de cadou si nimic. oare am ceva in cos ce nu le convine?

am tot citit ca fetele au avut probleme cu acele articole personalizate... Verifica poate ca ai si tu in cos asa ceva

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ieri mi-au venit coletele din 25 si 26!!
Revin cu linkuri.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Pina acum erau mai multe facturi- hirtii in colet , acum doar cel care mi l-a luat la posta.
Era una incepatoare cica nu mi-l da ca nu a mai eliberat colete externe...Pe factura mai apar si coduri de reducere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui Giova

_

Da, eu. Scrie jos sub cos, mic, cu asterisc ca ai produse personalizate in cos. Ia verifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui mirunajr

Ia uitati ce subiect au colegii mei de la Externe azi:

"Shopping la Milano: ”noapte alb#259;” pe 9 iulie
Sezonul reducerilor culmineaza in capitala modei in noaptea aceasta, in care magazinele ramân deschise pâna dimineata"

Mama de Anca-Simona

Hai! Mergem impreuna sau ne intalnim acolo?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput