Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ref. Maty, eu am incercat sa simulez o comanda si nu am putut face pasii pt livrarea in ro. Poate or fi schimbat intre timp lucrurile. Ma uit si eu acum pe situl lor. Eu vroiam atunci cercei pt Mara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Ref. Maty, eu am incercat sa simulez o comanda si nu am putut face pasii pt livrarea in ro. Poate or fi schimbat intre timp lucrurile. Ma uit si eu acum pe situl lor. Eu vroiam atunci cercei pt Mara...

Da, uita-te neaparat. Eu m-am inregistrat, am facut toti pasii pt comanda pana la validare pt ca vroiam sa vad daca imi accepta. Mi-au raspuns si ei ca livreaza. Si am gasit si cod de reducere 30%, 62811. Sa vezi ca, atunci cand pui produsul in cos, iti aplica si ei o reducere automata. Totul e sa vina comanda.

Later edit: vezi ca sunt si alte coduri de reducere, uite aici http://www.the-coupon-code.co.uk/coupon-code/CPM-415-coupon-code-of-maty.aspx?language=en. Eu o sa folosesc azi 62546, imi reduce mai mult. Credeti ca e cazul sa deschidem subiect separat cu MATY?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Apropo de documentele de insotire a coletului. La penultimul nu mi l-au mai oprit la posta si aveam un cod de reducere care SURPRIZA mergea, dar nu reducea nimic din ce spuneau ei. Am fost atenta sa selectez produse din gama de acoperire a codului, asa cum au indicat ei...

Si eu primesc unele colete cu factura...si nu-mi place cand nu o am LOGIC. Cred ca este o practica la toate oficiile postale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Vroiam sa rectific ceva...am vazut k am pus de 2 ori acelasi link, cu rochia de la prix mini...de la oboseala. Era vorba de rochia asta http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324132426&documentid=299108&categoryid=31522059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16,dupa cum am mai spus e ok, are culorile putin mai tari decat in poza. Aaaa #351;i am primit cadou gentuta le coq sportif despre care credeam eu k e pt barbati...nush d c, da ma lamurise miki.Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor ce dimensiuni o avea cearsaful www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23427175&productid=324132709&documentid=299108" target="_blank"> asta ? As vrea sa iau lenjeria asta dar nu stiu dimensiunea... plus ca parca as vrea 2 fete de perna...

Aaaaaa, si inca ceva, cele care aveti balerinii crosetati de anul trecut, i-ati spalat la masina? Sau "de mana"?

Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Eu ii am pe rosu...i-am spalat la masina si nu s-a intamplat nimic...

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa-i iau Marei un costum de baie de pe LR, dar nu vad decat marimea 86 (cea mai mica). Mara poarta acum cam 81, i-o fi prea mare cel 86? Voi ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu i-am luat Marei 102 si mergea si cativa centimetri mai mult, deci eu zic ca ii va veni 86. Edit: e costum intreg... la slip nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu cred ca pur si simplu nu se fac mai mici, pentru ca la varsta asta nu e problema daca stau dezbracati, e chiar mai bine...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Pai eu n-as vrea sa o tin dezbracata. Poate ii iau o bluzita de bumbac, altceva. Merci, Clau.

Mergi la inceput