Buna fetelor!
De vreun an am capatat pasiunea blogging-ului (nu stiu daca am voie sa dau adresa blogului meu aici, asa ca ma abtin). Mai este careva interesata de asa ceva?
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
Da, si eu sunt interesata sa imi fac un blog ceva legat de designul interior si constructii-amenajari...Tu ce scrii in blogul tau, Ramiha? Intri zilnic si scrii acolo?
"sky is the limit!"
Blogul meu nu este unul specializat. E mai mult un jurnal, dar nu axat pe intimitati, ci pe comentarii despre faptul divers. Nu intru chiar zilnic ca nu-mi permite timpul. Dar daca am ceva de spus, imi fac timp sa scriu.
Daaa! Eu am descoperit bloggingul de vreo jumatate de an. Am gasit bloguri interesante pe care imi face placere sa le citesc, cateva minute pe zi ma relaxez astfel.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
quote:daaa, si pentru mine e pasiune, deja am doua bloguri ;)) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
citat din mesajul lui ramiha
Buna fetelor!De vreun an am capatat pasiunea blogging-ului (nu stiu daca am voie sa dau adresa blogului meu aici, asa ca ma abtin). Mai este careva interesata de asa ceva?Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
Irina draga, m-am uitat la profilul tau si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut adresa blogului... pentru ca sunt o cititoare de-a ta. Chiar am aplicat unele idei pt casa, desi stau la bloc... de exemplu hranitoarea pentru pasarele Ti-am trimis si un mail la un moment dat, propunandu-ti un schimb de linkuri, dar probabil nu ai avut timp sa te uiti pe el.
Succes in toate! Doamne ajuta!