Mai, totusi, noi vom muri!!!
Ma gandeam aseara la faptul ca odata si odata, cat mai tarziu, sper, voi muri...si visele, si sperantele, si iubirile si totul va muri odata cu mine...cum treceti peste gandul asta? Cum acceptati gandul mortii? se spune ca moartea nu e punctul terminus, e doar o trecere spre alt stadiu. Imi vine greu sa cred. oare sufletul intr-adevar nu moare? Sufletul meu o sa vada corpul bagat in pamant???Wow, ce dispozitie neagra am azi...
"sky is the limit!"
Raspunsuri
Deianira spune:
Eu am de gand sa traiesc mult si bine . Sa ma bucur de familia mea, de casa mea, sa calatoresc, sa ascult muzica buna, sa-mi cresc copiii, etc.
E evident ca toti murim intr-o zi, dar n-am timp de pierdut cu gandurile despre moarte. Am planuri mai importante . Si sunt sigura ca la tine e la fel .
Cheer up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marius spune:
La intrebarea ta am un singur raspuns care este in fapt este o intrebare. Daca raspunzi, nu te grabi si gandeste bine ce inseamna raspunsul dat de tine.
Raspunsul meu este:
"Iti plac stelele noaptea pe cer?"
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
espiritu spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Wow, ce dispozitie neagra am azi...
"sky is the limit!"
doua shot-uri de tequila si viata devine roz si palpitanta
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
J G spune:
Personal ma intereseaza sa traiesc inca un sfert de veac, apoi voi astepta cu mare curiozitate momentul 0!
Rory zice bine Espiritu, hai sa bem ceva!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
patou spune:
am cam 6 luni de cand am inceput sa cred in D-zeu. si de atunci ma gandesc cu groaza cum am putut sa traiesc inainte...acum moartea pentru mine inseamna viata care am avut-o, si mi-e frica doar de incapacitatea mea de a trai cf. standardelor divine. pe scurt moartea = distanta fata de D-zeu.
Clover spune:
Wow da ganduri negre ai azi. Peste gandul asta treci gandindu-te ca inca esti vie, uite mainile tale se misca si ochii vad si si sufletul tau exista.
Si cu moderatie putina tarie nu strica.
J G spune:
quote:
citat din mesajul lui patou
am cam 6 luni de cand am inceput sa cred in D-zeu. si de atunci ma gandesc cu groaza cum am putut sa traiesc inainte...acum moartea pentru mine inseamna viata care am avut-o, si mi-e frica doar de incapacitatea mea de a trai cf. standardelor divine. pe scurt moartea = distanta fata de D-zeu.
Nu stiu daca sunt off-topic insa:
Cum s-a intamplat asta? (sa incepi sa crezi)
Care e schimbarea? Care sunt standardele divine?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Tzuni spune:
Eu nu ma tem de moarte, gratie bunicii mele. Cand mai avea putin de trait, am intrebat-o:
- Mama-mare, nu ti-e frica de moarte? si mi-a raspuns zambind ca un om care si-a facut bine treaba pana la capat:
- Nu, draga mea, am obosit de viata! Acum astept cu drag sa ma odihnesc.
Mi-am dat seama atunci ca bunica chiar isi traise viata la intensitate maxima. Cand a murit, am simtit o liniste, o impacare: bunica mea se odihneste!
Asa ca, traiesc viata la intensitate maxima, in asa fel incat la capatul ei sa primesc odihna asa cum trebuie!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
ingridnen spune:
rory, sa stii ca si eu ma gandesc uneori... iar de cand a murit tata chiar mai des se intampla sa ma "bantuie" gandul la moarte...
Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui patou
La fel gandesc si eu, nu imi este frica de moarte, e doar o trambulina spre eternitate.