sa vorbim despre Marilyn

sa vorbim despre Marilyn | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ce credeti, era o femeie frumoasa sau nu ? Era sexy? Daca o vedeati acum la TV, intr-un show tv, tanara, normal, ce ati zice? Se incadreaza in tiparele vremurilor noastre? Eu cred ca ea a reusit sa transmita sentimentul ala de "sunt sexy" fara sa arate ca alte multe femei de acum 90-60-90. A fost ea un simbol?Un sex-simbol???

"sky is the limit!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fiecare epoca isi are tiparele ei de frumusete ,insa Marilyn intruchipeaza un ideal si-n zilele noastre, asta e uimitor. Multe femei celebre ii copiaza coafura si stilul. Am citit odata un articol despre ea, autorul spunea despre corpul lui Marilyn ca pare a fi facut din jumatati de piersica, numai rotunjimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

quote:
citat din mesajul lui rose_selavie

Fiecare epoca isi are tiparele ei de frumusete ,insa Marilyn intruchipeaza un ideal si-n zilele noastre, asta e uimitor. Multe femei celebre ii copiaza coafura si stilul. Am citit odata un articol despre ea, autorul spunea despre corpul lui Marilyn ca pare a fi facut din jumatati de piersica, numai rotunjimi...

UAA! Super imagine! Chiar asa e, daca stai sa te gandesti! Asa ca o piersica...era frumoasa, oricum, si nu stiu cum, asa, interesanta si misterioasa...inocenta si obraznica in the same time...un simbol. Pacat ca standardele de acum le impun fetitelor sa arate ca niste baieti aproape, nu mai au feminitate deloc! Chiar o vazuse si fii-mea pe Marilyn intr-un film si zice:"Mama, ce grasana, asta e sexy??? Si io ziceam ca am solduri mari!" E obsedata, sa fie cat mai dreapta si mai plata...stilul scandura cum mai zic io...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Era, intr-adevar, nespus de frumoasa! Am un poster cu ea, foarte tanara cand a pozat in Playboy.
Pacatul mare e ca era foarte nesigura pe ea (tocmai ea care este inca simbolul universal al frumusetii si feminitatii), ca era depresiva si ca s-a sinucis!

Desigur moda se schimba iar acum rotunjimile ei nu sunt acceptabile.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput