Ce credeti, era o femeie frumoasa sau nu ? Era sexy? Daca o vedeati acum la TV, intr-un show tv, tanara, normal, ce ati zice? Se incadreaza in tiparele vremurilor noastre? Eu cred ca ea a reusit sa transmita sentimentul ala de "sunt sexy" fara sa arate ca alte multe femei de acum 90-60-90. A fost ea un simbol?Un sex-simbol???
"sky is the limit!"
Fiecare epoca isi are tiparele ei de frumusete ,insa Marilyn intruchipeaza un ideal si-n zilele noastre, asta e uimitor. Multe femei celebre ii copiaza coafura si stilul. Am citit odata un articol despre ea, autorul spunea despre corpul lui Marilyn ca pare a fi facut din jumatati de piersica, numai rotunjimi...
quote:
citat din mesajul lui rose_selavie
Fiecare epoca isi are tiparele ei de frumusete ,insa Marilyn intruchipeaza un ideal si-n zilele noastre, asta e uimitor. Multe femei celebre ii copiaza coafura si stilul. Am citit odata un articol despre ea, autorul spunea despre corpul lui Marilyn ca pare a fi facut din jumatati de piersica, numai rotunjimi...
Era, intr-adevar, nespus de frumoasa! Am un poster cu ea, foarte tanara cand a pozat in Playboy.
Pacatul mare e ca era foarte nesigura pe ea (tocmai ea care este inca simbolul universal al frumusetii si feminitatii), ca era depresiva si ca s-a sinucis!
Desigur moda se schimba iar acum rotunjimile ei nu sunt acceptabile.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)