Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hai ca ne-am trezit! Multumim pentru cafea!
Corina, LA MULTI ANI, cu sanatate si bucurii! Sper sa apari azi sa dai de baut! Ce mai face Nicolas?
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna seara. Ce mai faceti? Eu nu prea mai apuc sa intru asa de des.

Eu la Corina vad 29.07...deci abia peste 2 zile.

Fetele mele fac bine, se cam plictisesc cu vremea asta nasoala...Dar vad ca putina lume mai da pe aici. Daca va ganditi sa va intalniti, scrieti si aici poate reusesc sa vin si eu.

Dano ce mai faci?

Mergi la inceput

Ana, eu abia acum ca ai zis tu, mi-am dat seama ca azi e 27 si nu 29... Si pe cuvant ca n-am baut nimic de dimineata... Ei, nu-i nimic, ne-am apucat de baut de azi pentru ziua Corinei...La multi ani pentru 29, atunci!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

bey,ce faceti,nu v-au luat apele??pfff,ce vreme de kkt a fost

ieri sch2,azi la fel,probleme pe la serv,copii amandoi pe acasa,n-am prea avut cand sa intru.

eu va doresc o zi frumoasa,poate mai am azi timp sa intru pana plec

Mergi la inceput

'Neata!
Dana, unde-i cafeaua mea?
Da, naspa vreme...tatal meu spunea ca e la primaria de vineri, n-a putut pleca acasa, ca in comuna unde lucreaza el e Siretul mare...cica au evacuat oamenii din sat...nasol.
Noi aseara am fost la Roua cu niste prieteni...in rest pe acasa, ca pe asa o vreme...unde sa te duci?? Sa speram ca de azi se mai indreapta!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora uitati si cafeaua

de fapt abia acum mi-am facut si eu una si o savurez aici!copii mei si acum dorm,de fapt Ana s-a trezit pe l-a 7:30 dar am parcat-o inapoi in pat

parintii mei au fost o sapt la Hangu(e dupa Bicaz,dupa baraj)n-au mai putut pleca cu masina de acolo,au trecut peste niste busteni pusi de oameni si s-a dus Edi dupa ei de i-a 'cules' de acolo au plecat la timp ca cica dupa cateva ore iar au venit ape mari si acolo ramaneau iar.

trrrreeeziiiireaaaa!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Am venit si eu la cafea...
CarmenStefi-Razvanel e bine acum,l-am dus dim la cresa,facuse rosu in gat ,de la asta era temperatura si a facut tratament homeopat si vad ca-i merge f bine.De pe 1 intra si el in vacantasi va fi o luna f grea pt mine
Ma duc sa fac ceva de mancare,ca noi am fost plecati zilele astea...intru mai tarziu

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata si de la noi!

emma si andrei

Mergi la inceput

Ce faceti? Dormiti? Sau ati vazut ca e frumos afara si-ati iesit la o plimbare pe inserat?
Ce faceti vineri seara?
Noi azi am avut niste musafiri foarte simpatici.. Bianca si Rares . Dulce tare Rares care voia sa ramana la Iustina.. Mi-oi fi gasit ginere cumva??? Ia uitati aici:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-07-28/19:20:52

Noapte buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaaaaa! haideti la cafeluta!

emma

Mergi la inceput