Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu vreau reteta, vreau prajitura.. La ce ma ajuta reteta, aia nu tine de pofta...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buun,deci nimeni nu vrea reteta,vreti numai prajitura....nu va dau,na

Ana e prima oara cand o fac,fiecare bucatica are cate o visina inauntru,mi-au mai ramas visine,daca stiam le puneam pe toate,data viitoare stiu ce am de facut si am sa o fac si cu alte fructe de sezon.

Carmen era bine si la visinata,daca le puneam,dar le-am bagat la dulceata

nush daca mai intru azi,o zi buna maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Buna seara!
Multumesc pentru felicitari, sunteti niste scumpe!
Salata de vinete vine cu tot cu rosii de la noi din solar, hamsii mie nu-mi plac[deci nu va bazati pe mine la asa cv], va iubesc prea mult si ardei, cum am spus, nu dau...

Adriana FEAA inseamna Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor...

Am fost la Iasi si am rezolvat deocamdata cu inscrierea de acum urmeaza in septembrie problema cazarii, iar eu imi doresc extrem de mult sa stau la camin...vorba aia...sa simt cum e sa fii student in adevaratul sens al cuvantului

Dana cum a iesit prajitura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

'Neatza!
Prima data cand dau cafeaua...da' jur ca e buna...mai dau ceai cu gheatza, suc de portocale....apa plata, cu lamaie..normal:D

Pe unde sunteti disparute?Ce inseamna sa fiu in vacantza ma plictiseeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
oaaaa ce de lumeeeee!!!!ce faceti??unde sunteti??la mare,la munci,atunci ma alatur la o cafea tarzie langa zuza de strumfi,care o asteptam pe terasa la noi in piatra!!si tot veni vb ce ziceti ne mai vedem deseara?????
va pup carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

V-ati intalnit?
Eu ma pregatesc de nunta si sper sa ne distram si sa nu mai uit camera acasa ca acum 2 saptamani
Dana am luat si salar si tichete si iar salar....Nu e mult, deocamdata, dar sper sa vina si vremuri mai bune
Carmen te-am zarit ieri cu printesa vis-a-vis de parc in Centru.Dulcica ta avea un carut...
Allexa imi pare rau ca Razvanel iti da emotii.Cum se mai simte azi?Ati fost la medic?
Eu va si va doresc weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vine cineva la cafea?
Ce faceti? Cred ca inca dormiti...ia trezirea si la treaba!
Carmen, aseara nu ne-am mai intalnit, din pacate...nu prea a putut multa lume, asa ca a ramas pe saptamana viitoare. Sper ca atunci sa puteti si tu si alte fete veni.
Aveti ceva planuri de week-end? Cu vremea asta eu, una, chiar nu stiu ce am putea face...
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

saluti fetele!!!!
meeiii si pana la urma nu a venit nimeni,am trecut pe acolo dar normal ca nu am stat,am zis ca beau numai eu si stefi bere,stati linistite ca ne mai vedem noi,noroc ca am vb la tel cu unele fete,mai sunt zile...ce faceti voi,lora sunt si eu la o cafea cu sotul si o cumnatica,ma preg.de facut papa si mai vedem noi pe asa o vreme.
va pupici multi
carmen si stefi

Mergi la inceput

carmen,distractie la nunta!!!!!si cand ne mai vezi tipa dupa noi
allexa,ce face razvanel,cum se mai simte?

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaaa! dau eu cafeaua in dimineata asta ca vd ca sunteti lenese. Trezireaaaaaaa!

emma

Mergi la inceput