Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

CarmenE LA MULTI ANI!!!sotului tau,pana la urma cum ati petrecut?

Din cate stiu,azi e sarbatoare,sf Ilie,asa ca trebuie neaparat sa/i spun cumatrului meu LA MULTI ANI!!!!si cat mai multe realizariAna sa/ti traiasca sotul!!!

Ce planuri aveti azi,se pare ca e tare frumos afara,nasol ca treb sa plec la serv,urasc sa lucrez sambata si duminica dupa amiaza

O zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

La noi e un Sf. Ilie autentic - ca e innorat si ploua. Planuisem o iesire in parc, da din cauza vremii, am amanat-o.

Frumos ca v-ati intalnit. CArmen, as lua bucuroasa avionul, daca ar fi macar o legatura directa cu Piatra. Cand deschide pr. Stefan aeroport in Piatra?

Am iesit si noi ieri la o intalnire intre romani,la picknic la Schönbrunn, am sarbatorit ziua unei fetite. A fost f. frumos.

o duminica frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
carmen ,LA MULTI ANI !!pt sotiorul tau,sa va iubiti si sa fiti fericiti!!!
ana LA MULTI ANI de sf ilie azi!!!!!!!!!!!la fel, sa ti traiasca sotul,alaturi de tine si de cele doua bombonele!!!!!!pupici.

va pup fetele si ne mai auzim!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce mai faceti, fetelor? Pe unde ati umblat in week-end? Noi am fost doar prin oras azi, am desenat trotuarele prin parc si ne-am jucat cu copiii.
Ana, La multi ani pentru Iliuta!
Adriana, inseamna ca la voi e un Sfantul Ilie autentic, cu ploaie...oricum, cica incepe si la noi maine.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!!!Ce mai faceti?Si noi am petrecut astazi,am sarbatorit-o pe mamicutza mea,am iesit la un gratar...cu tortulet,cu tot ce trebuie si eu am fost sofer !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutari!
De maine incepe iar o saptamana plina la mine, asa ca va salut acum pt mai multe zile, ca nu stiu cand mai apuc sa intru. Vreau sa-mi cer scuze pt vineri, ca am uitat sa socotesc la banii datorati cei 2 mici si partea noastra de paine, mustar. Nu stiu unde mi-a fost capul. Promit ca la urmatoarea intalnire fac cinste cu niste hamsii! Scuze inca odata!
La multi ani sarbatoritilor din acest we! Fetelor, sa va traisca sotii, mamicile, taticii ...!
Si noi am avut un we plin. Sambata am mers si noi cu cativa prieteni cu gondola! Unii din noi numai dus, cu intors pe jos din cauza de rau de innaltime (nu eu!) Iar azi am fost la iarba verde undeva intre motel Crisitna si Potoci. F. frumos!

Va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Va scriu pe fuga, maine dimineata plecam si noi la mare si nu stiu cum sa ma mai impart.
De simtit ma simt mai bine, in schimb am facut iar alergie la ceva din spital .... piscaturi de ceva insecte, habar n-am ce, asa ca iar iau antihistaminice. Am avut un wk plin, aseara am cazut cu totii, nu mai eram im stare de nimic.
Azi sunt pe fuga, am de facut bagaj, de aranjat trebuirile la serviciu!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

salut

Cristina drum bun spre mare!!Sa aveti un concediu minunat cu mult soare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Beeeey, e tare caaald!!! Haideti la strand!
Cristina, concediu placut!
Laura, degeaba spui...vrem poze!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora, adica tu stai la aer conditionat si ne spui ca-i cald?

Mergi la inceput