Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
Mariana, imi pare rau ca are probleme cu dintisorii baietelul tau...
Multa sanatate si sper sa se rezolve cat mai repede! Eu iti recomand o doctorita la care stiu sigur ca merg foarte multi copii si e si foarte draguta, o cunosc si garantez ca o sa-i placa baietelului de ea, pentru ca si ei ii plac foarte mult copiii - Nicoleta si...nu mai stiu cum ii zice familia, are cabinet vis-a-cis de Ozana, e o straduta care merge intre blocuri, unde e Aleho, Alex Gold, mergi pe straduta aia inainte si dupa 2-3 blocuri pe dreapta, la parterul unui bloc, are cabinet, se vede din strada ca e o reclama, ceva, cabinet stomatologic. Daca nu te grabesti, iti spun maine sau luni cel tarziu cum ii zice familia.Mai stiu ca merg multi copii si la o doctorita care are cabinet in Precista, pe partea cu Laguna, la parterul unui bloc unde e parcarea aia mare, dar iar nu-mi amintesc cum o cheama...iti spun mai tarziu si nr. de tel. daca vrei, ca-l are al meu sot. E si ea tanara si draguta, insa eu optez pt. prima. Bafta!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
mariaanna spune:
Multumesc ,Lora!
Vreau sa ma duc luni cu el.Imi spui mai tarziu alte detalii?
Deocamdata incerc sa-i mai opresc inflamatia cu naturiste....Pana luni , mai e mult.
Nu suntem din oras si e greu...
Eu am facut o programare la Eurodent, dar n-am vorbit cu doctorita.Ce stiti, cum e?
Daca gasesc un stomatolog de copii e si mai bine.
O cafea de la mine pentru toate!

si o 

Pa, pa!
Mariaanna
cand vine BB?
lunna27 spune:
neata!
Iully,ma bucur ca ai mai intrat pe la noi,tu ce mai faci?Cum e viata in 4?La scoala cand te intorci?Pupici la baietei
!!
Cristina imi pare rau ca ai trecut prin necazuri,sanatate si sa te faci repede bine,ca doar plecati in concediu acusica,nu?
Mariana ce mai zici nou despre voi,ai inceput serviciul?Sper sa rezolvi cu maselutele baiatului,chiar si eu trebuie sa ma interesez de un dentist de copii,asta pe viitor sa stiu in caz de ceva....e bine ca Lora are aproape intotdeauna solutia salvatoare![]()
Noi suntem toti 4 acasa,fiecare cu treburi serioase
,eu fac mancare,Paul scrie,Ana coloreaza iar edi e la o intalneala,la amiaza ma pregatesc de duca la serviciu,asa ca va salut ca nush daca mai apuc sa intru azi!![]()
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!
a fost frumoasa intalneala de aseara daaar asteptam mai multe fete data viitoare,cum se poate.
mariana multumim de cafeaa,acu sorb una,iar in leg cu stomat.sa stii ca si noi merem la o dct tanara,e in precista visavis de laguna un pic mai sus,timofte angelica numai stiu ce prog are,dar e tare draguta si are multa rabdare mie imi este ingrozitor de frica de stom si de durere,dar am auzit si eu de dct care tia zis lora de la ozana,e posibil chiar sa o cunosc,mai venea pe la sala la aerobic,cred.pupici
fetele pupici de la noi multi,sa aveti un wek.super frumos!!!!
carmen si stefi
carmenstefi spune:
danuta ce faci de papa???????
noi fugim la izvorul muntelui,apoi pe la baraj si prin imprejurimi,,asta pt moment.
pupici carmen si stefi
lunna27 spune:
carmen,am facut ieri,cand am venit de la serviciu(pana ne-am intalnit)niste ardei umpluti,azi ii fierb si mai fac o ciorba de vacuta
as vrea si niste clatite dar sa vad daca mai am timp si chef.Distractie placuta,sper sa aveti vreme buna!!
mariaanna spune:
Multumesc, Carmen!Sper sa se rezolve luni ...
Lunna,am inceput serviciul pe 1 aprilie!Acum sunt in concediu de odihna, pana in septembrie.
Distractie placuta celor care merg in weekend.
Mariaanna
cand vine BB?
Eftimie C. spune:
Buna ziua!
Imi pare rau ca n-am ajuns ieri, dar am fost cu niste amici la gratar langa padurea de la Cut.Ne-a prins ploaia, a trebuit sa asteptam sa scada apa ca sa putem trece cu masinile inapoi.Aventuri si distractie!
Azi am mare motiv de sarbatoare.Sotiorul meu a mai imbatranit
cu un an.
Sa-mi traiesti barbatelule si sa ma iubesti toata viata!![]()
Deja Edi i-a facut program."Tati, la amiaza te culci si eu cu mami mergem sa cumparam tort si sampanie" 
Pentru toate, sampanie
si o tort
, ambele necumparate inca ![]()
Eftimie C. spune:
Mariaana ce ne mai spui despre tine?Esti bine?Ma intrebam eu pe unde ai disparut?
La fel ma intreb si de Corina si Nicholas
Ea era foarte activa si ne-a promis ca tinem legatura pentru cand vine in oras.Deh, la cat de frumos e la ea la mare in Italia, n-o putem blama daca sta toata ziua cu baietelul la plaja.
Va pup si va doresc weekend placut.Eu merg sa fac o prajitura sotului ![]()
LoraG76 spune:
CarmenE, sa-ti traiasca sotul! Cum ti-a iesit prajitura?
Mariana, din pacate nu mai gasesc cartea de vizita a doctoritei, dar o gasesti la cabinet luni dimineata, pe la 9-9.30. La Nicoleta ma refer, cea care are cabinet langa Ozana. Chiar merg multi copii la ea.
Lora, mami de Iustina