Romanii din Marea Britanie (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Andra nastere usoara,oricum in UK nu prea au cum sa nu fie usoare .

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc frumos si spor la sarmale!

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Adelynasaid:Andra nastere usoara,oricum in UK nu prea au cum sa nu fie usoare

N-am inteles ce ai vrut sa spui cu asta? Daca e UK e rupt din soare? Cunosc cel putin 4 femei care au nascut aici si au avut fiecare niste experiente teribile cu spitalele britanice si moasele lor incompetente. Pe una din ele am vizitat-o de citeva ori, nu numai ca spitalul (din Barnet) era culmea mizeriei, au lasat-o nemernicii sa sa chinuie 26 de ore, dupa care i-au scos copilul cu forcepsul mai mult mort decit viu (copilul a avut peste 5 kile, deci trebuia cezariana de la bun inceput), ea a pierdut nu stiu cite kile de singe, dai cu perfuziile... si asta numai ca sa nu-i faca cezariana, ca deh, e scumpa.
Dar, ma rog, poate tu ai avut o experienta minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Noi plecam vinerea viitoare in .ro, abia asteptam!
Varza pt sarmale se gaseste la turci, la polonezi si cred ca am vazut si in Asda la raionul Polish.

Andra, nastere usoara, o sa intru si din .ro sa vad vestea cea mare!

Sarbatori minunate tuturor, zic de acum in caz ca nu mai apuc sa intru, sa aveti un an nou plin cu impliniri si multa sanatate!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Seara buna, fetele!
In primul rand, Andra, iti urez calatorie placuta in Romania si ai grija sa nu raceasca bebita.
Andra cealalta,nastere usoara si rapida iti doresc , si sa te bucuri de o fetita sanatoasa si papacioasa, asa cum, probabil, iti doresti deja.
Letitia,eu nu cred ca e cazul sa vorbesti acum despre experientele horror pe care le-au trait cele pe care le stii tu vis-a-vis de nastere. Tu zici ca stii 4 femei....Eu pot sa-ti spun ca stiu de zece ori mai multe ca tine, si, cu exceptia catorva,toate au fost multumite de cum a decurs nasterea copiilor lor. Ideea e ca daca nu te faci inteles de la inceput, trebuie sa bati cu pumnul in masa, sa te faci inteleasca. Eu pe principiul asta merg , in absolut orice.
Si eu am avut ceva necazuri la nasterea Georgiei, chiar daca am fost la cea mai sofisticata maternitate privata din Londra. Deci ideea e ca depinde de noroc si de cat tupeu ai sa-ti rezolvi problemele.

In rest, noi muncim din greu, suntem in faza in care se pare ca o sa achizitionam o alta companie,care nu prea o duce bine, iar eu am fost delegata de al meu sot sa ma ocup cu tot ce inseamna verificari in legatura cu firma respectiva. O sa ne extindem si warehouse-ul, deci,tragem tare ,asa pe final de an.
Abia astept sa treaca Craciunul,pentru ca vom plca si noi pe 27 decembrie, insa vom face plaja,probabil,acolo.
Sper sa mai intru pana cand plec,asa ca nu va urez de pe acum cele legate de sarbatori,ca inca mai am timp sa o fac.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Letitia eu cand am spus nu are cum sa nu fie usoara in UK am vrut sa incurajez(oricum eu nu ma supar de nici un comentariu,ne spunem doar parerea).Nu am nascut in UK ci in Romania si stiu cat de mizerabil este serviciul medical de acolo si cati bani trebuie sa dai.am sta in schimb mult prin spitale in Rom ca si aici de altfel cu copilul si prin comparatie serviciul medical de aici este ireprosabil.Locuiesc in partea Wales si sunt multumita.
Cum a spus si Cristina depinde mult si de noroc (spuna asta pt ca primul copil l-am nascut la Maternitatea Bucur din Buc,unde sunt multi tigani si nasterea a fost fara probleme,iar al 2 lea copil la Elias si eu am avut multe probleme dupa nastere).
Motanik distractie placuta in Romania,cred si eu ca sunteti nerabdatori sa va intalniti cu cei dragi.
Sarbatori fericite tuturor

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Adellyna, din ce experienta vb tu cand spui ca nasterea in uk e usoara?
Ai nascut aici?
E frumos din partea ta ca vrei sa incurajezi, dar mai bine ii dam fetei un sfat :NU NASTE IN UK. PUNCT.
E cea mai mare gresala pe care o poate face cineva.
Eu am nascut aici si stiu despre ce vb.Si acum sunt in dispute cu spitalul pt a schimba politica.
Daca cineva are de gand sa nasca in UK si are timp
sa ii povestesc cum sta treaba va stau la dispozitie.
Eu oricum am de gand sa merg pana in panzele albe pt ca macar alte femei sa beneficieze de tratament de calitate.

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput

Cristina 1974 acelasi mesaj si pt tine.Ca stii tu 100 de femei care au avut noroc, nu ma intereseaza.Pe mine ma intereseaza ca atunci cand e nevoie de cezariana nu se ofera.Prefera solutia cea mai usoara pt. ei forceps sau ventuza.Si se nenorocesc copii in procesul asta.Daca cunostiintele tale au avut noroc sau pur si simplu au impresia ca daca au nascut cu forcepsul nu o sa aibe copilul probleme e treaba lor.
Scuze pt. ton dar eu am nascut aici si am ramas traumatizata pe viata.Nu exagerez.Vreau sa le deschid ochii celor care nu stiu.Sfatul meu : cel mai bine va duceti in Ro unde va alegeti doctorul si metoda de nastere de la inceput.

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea!

Andra, daca nu ne mai "intalnim" pe aici, drum bun si Sarbatori Fericite la toata familia!

Cristina, sper sa va iasa bine toate afacerile si sa va bucurati din plin de vacanta.

Multumesc la toate fetele care mi-au impartasit din experienta lor.

Fetelor, hai nu va certati, fiecare are dreptate, mai ales in ceea ce priveste experienta personala. Fiecare stie prin ce a trecut si cum a fost la ea. Oricum,sistemele sunt diferite, nicaieri nu e perfect, sunt si bune si rele in toate. Acum ...sa nu nasc in UK cam greu, ca locuiesc aici de oaresce ani, cetatenia mi-e britanica (pasaportul romanesc saracu' a expirat si inca nu am ajuns sa-l innoiesc), iar taxe platesc de ani de zile aici si nu in Romania. Am auzit lucruri bune si lucruri rele atat despre nasterile din UK, cat si despre nasterile in Romania, si "la stat" si la "privat", ca sa nu mai vorbesc si de alte tari. Pana acum chiar nu ma pot plange de cum merg lucrurile, sper sa mearga bine pana la capat, si sa vin cu vesti foarte bune in cateva saptamani.

Eu va pup pe toate si inca o data multumesc mult pentru gandurile bune

Dark Bendis

36+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark Bendis, nu pot decat sa iti urez nastere usoara si mult noroc.
Imi dau seama ca tu nici nu mai ai cum sa calatoresti acum pt. a naste in alta tara.Cat despre celelalte considerente, exact la asta m-am gandit si eu cand am ales sa nasc aici.De platit taxe la guv. britanic platesc inca de cand lucram in Ro.In plus fetita mea nu va creste in Ro ci aici.Poate cel mult sa mearga in vizita o data pe an.Si nici cetatenie romana nu are si nici nu ne grabim cu asta(desi poate vreodata...cine stie).Asa ca mi s-a parut normal sa nasc aici.Acum regret foarte tare.
In fine, nu mai are rost sa te sperii, caci vad ca esti foarte aproape de termen.
Curaj si sper sa ai parte de o experienta fumoasa.

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput