Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Delia, asta va mai lipsea...Sanatate multa stelutei si sa-i treaca repede! Aaaa..si sa nu ia floricica! Nu anula rezervarea, Doamne-Doamne e sus si sigur o sa va ajute sa trece cu bine peste boala pana la concediu.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , multa sanatate si refacere cat mai rapida , Ana si sper sa nu faca febra mare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley ,sanaytate multa Anei ,tinem pumnii sa-si revina opana plecati in concediu 1

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madutza, am admirat si eu pozele voastre, tare bine ti-a stat cu rochia aia... suspecta

Mihaelutza, mi s-a facut dor de Paris dupa ce-am vazut pozele tale.

Ripley, muuuuulta sanatate stelutei! Daca ajung in Cj, o sa va caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

CristinaB , cum se simte Simon? a mai facut febra? si sper ca e bine

Camy , cum a fost la vaccin, se simte bine Daria?

Corap , ce faci, cum a fost in Spania?

dati-mi si mie o idee ce cadou sa ii iau finei mele- face 30 de ani si vreau ceva mai deosebit, ceva sa aiba amintire (nu parfumuri, genti, bluze sau eu mai stiu ce)

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

OOOooo mai Delia, la dracu cu amigdalita aia. Trebe facut ceva ca-i mult prea des.Poate vreun tratament mai de lunga durata sau aerosoli sau salina sau mare...ceva, nu stiu ce,ca-i prea de tot. Sanatate repede!

Cata pana de idei totala,deci las pe altele sa se inghesuie.
Mada cum e mama?Cum esti tu?
Miha io iti recomand cu caldura vila Iris in Eforie Nord,unde-am fost eu. Statiunea e f curata,plaja si apa la fel. Pe net o gasesti ca avind 2 stele,dar asta era pe vremea cind nu avea restaurant.Pretul a fost super rezon.Acu cred ca s-a marit un pic dar nu cred ca cu mult.La hotel Grand care e de 3 stele am vazut si piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza, eu as opta pentru o bijuterie, eventual un lantisor cu un medalion inscriptionat pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, spune, te rog in ce perioada clar esti in ro si in ce orase. daca nu poti veni in buc, poate ne vedem prin alta parte. eu as calatori sa te vad intr-un week-end, daca ai mai spus, scuze ca mai intreb, n-am retinut.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sal!
Azi mi-a dat Lavi mesaj, tocmai a venit in tara, asteptam impresiile de calatorie

PS: cu ce ai plecat de la intalneala de acum cateva saptamani, cu taxi? Cat ti-a luat? Data viitoare vreau si eu sa incerc varianta asta, ca sa nu-l mai chinui pe Doru. Ca de condus eu... mai greu

Catutza un obiect personalizat cu o poza cu voi 2 - un tricou, o cana etc. Daca e prea putin, mai ia-i ceva cosmetice.

Ripley multa sanatate!

Maria am uitat ca m-ai intrebat ceva, sorry, mereu imi aduc aminte si cand ma asez in fata calculatorului iar uit: Culoarea e gri fer. Ieri am luat-o acasa, e ok. Dar tot mai bun era un Hiundai Accent

Cami tine-ne la curent cu starea Dariei, eu voi citi cu atentie, mai ales ca urmam si noi vineri

Madutza of, of, una calda alta rece! Sanatate si voua.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bine v-am regasit, fete dragi!

Draga Ina, daca mai trece un pic de timp ajung sa te felicit la aniversare.
Iti doresc sa traiesti minunea vietii tale multi ani si sa te simti intotdeauna la fel de implinita ca acum!
Am o prietenuta, a nascut sambata la aproape 42 saptamani prin cezariana o fetita care nu putea sa iasa pentru ca avea dubla circulara de cordon si se tinea strans cu mainile de el.

Anda si mara, sincere condoleante! Va inteleg pe amandoua, tata a murit de leucemie si doctorii cat timp a fost internat nici macar nu ne-au spus nici noua nici lui ce are.
Anda, te admir ca in asa grele momente iti gasesti puterea sa o imbarbatezi pe madau asa cum ai facut-o. Exact la fel i-as fi zis si eu daca as fi reusit sa-mi imbrac gandurile in fraze asa coerente.
madau fruntea sus!

negara am patit si eu sa iasa copilul in fata masinii, dintr-o inconstienta de-a mea. M-am intors la timp sa sar eu in fata masinii care era pe polei si de-abia a franat. Multumesc lui ingeras.

Ina, Mihai foarte rar isi exprima gelozia fata de prichinduta, insa in primele 2-3 saptamani a fost haos si la noi acasa. Si ziua si noaptea.
Eu am incercat sa evit sa-l supraprotejez afectiv pe Mihai. I-am acordat imens de multa atentie si timp insa nu m-am ferit de el sa-mi arat afectiunea fata de Maria.
Eu n-am avut curaj sa-i dau lui Mihai sa suga desi mi-a cerut de vreo 2 ori, n-am avut curaj, Rachel cum a reactionat?
Acum de cand merge Maria de-a busilea, a primit statutul de partener de joaca si manifesta afectiune fata de ea, insa cum spui si tu, nu poti sa-i lasi nesupravegheati.
Stiu doua cazuri recente de frati, aproximativ 2 si 5 ani fiecare caz.
In primul caz, sora cea mare a prins-o pe cea mica, si-a trantit-o de podea ca la desene.
In al doilea caz, fratele mai mare pe cel mai mic l-a impuns cu ceva ac, cum a vazut ca si bunica lui, medic dentist, face injectii la pacienti.

Eu sunt cam obosita, am inceput sa lucrez ceva acasa, Mihai nu prea ma lasa, e obisnuit cu atentia mea totala, sa alaptez e o scuza, sa lucrez nu. Maria ma roade cu dintii ei cei noi, o bucurie!
Dar peste toate astea, e cea mai faina (=frumoasa) perioada din viata mea. Copii nu-s cuminti tare, nu mananca cum trebuie, nu dorm excelent, da-s sanatosi si voiosi.

Si o perluta in ton cu cea cu "codita": "Baietii au si fund si putza, fetele au doar fund".

Mai stiti ceva de fetele de demult? Lavi, Mirela Anca, mirabilis, dienutza. Poate v-ati mai intalnit cu vreuna...

Copiilor bolnaviori, insanatosire grabnica!
Delia dupa ce trece episodul acesta, incearca sa-i intaresti Anei imunitatea cu ceva. Imunogrip junior imi vine acum in minte. Si incepe sezonul de fructe de padure...
Cu concediul, pentru ca nu mergeti prea departe si nu e aglomerat, presupun ca n-o sa-l contramandati, nu?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput