Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , cum a fost la doctor, cum se simte mama ta?

Alexandrina , super tare faza cu "Baietii au si fund si putza, fetele au doar fund"

Meems , spre o bijuterie as opta si eu dar de aur nu am bani iar de arginit i-am mai luat ceva acum cativa ani dar nu am vazut-o vreodata sa le poarte , oricum merci mult pt idee

Feli , buna ideea cu ceva inscriptionat, sa stapaniti sanatosi masina, sa va plimbe cat mai mult si fara probleme

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, ajung in tara pe 17 iulie si ma intorc (deocamdata) pe 7 august. Nu am un program foarte fix pentru zilele ce le voi petrece in tara, de-asta nu prea vreau sa ma pronunt ca voi fi acolo in data cutare... Cert e ca prima saptamana voi fi acasa la Hateg si apoi la Timisoara, a doua saptamana ma intalnesc cu niste prieteni de-aici din State care calatoresc in Romania in aceeasi perioada si vrem sa vizitam impreuna cateva locuri, iar a treia saptamana… avem programat sa ajungem macar o zi-doua la mare, insa e foarte departe pentru noi si deci nu stiu daca vom reusi. Ma gandeam ca, daca hotaram sigur ca ajungem la mare, atunci as trece prin Bucuresti si ne-am putea vedea toate. Insa exista si probabilitatea sa nu ajung (din lipsa de timp) si atunci nu vreau sa promit ceva de care sa nu ma pot tine. Si-asa parca vad ca o gramada de rude se vor supara ca nu voi trece pe la ele... Dar pe bune ca vreau sa ma bucur si eu de vacanta si de relax fara sa fiu nevoita sa fac vizite peste vizite.
Oricum o sa-mi trec mobilul in contul comun (daca nu e trecut deja... sper sa mai fie activa cartela) si voi putea fi contactata in felul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragele mele,

Nu mai apuc sa scriu , sint cu multe chestii ramase in urma, dar deja m-am obisnuit cu ideea ca asa o sa fie de-acum; mesaje la care nu mai apuc sa raspund, bucataria cu fundul in sus desi zilnic o fac luna, rapoarte de serviciu incepute si neterminate, lucrusoare de spalat in permanenta,etc. nu am timp sa ma plictisesc, asa cum credeam, asta-i sigur! mai nou, eu si george sarim si peste masa de seara tot ca sa mai apucam sa facem cite ceva cu copiii, in ritmul asta o sa devin fotomodel, de la nastere pina acum am slabit 14 kg..

Multumesc pentru superbele voastre urari!

Ma intrebati de Rachelina; vrea sa faca baita numai in cadita lui bb, desi de abia ii incape funduletul, vrea sa probeze tot ce-i al lui bb, i-am dat astazi o papusica ( bb-ul ei_ care papa, plange, face kk si pp, etc. doar-doar s-o mai potoli si s-o mai domoli. Nu este agresiva cu bb dar cind este in preajma lui tipa si urla si face zgomot, sare in pat cit poate de atre cind il alaptez, dimineata ma trezesc la ora 5:30 sa-i dau lui sa pape, il 'ascund" intr-o alta camera, o trezesc pe Rachie , ii dau sa pape, o pregatesc de gradi, totul este perfect si se comporta normal, cind il vede pe bb incepe sa se manifeste...
eu nu mai pot de somn dupa ce il alaptez, ma simt stoarsa de energie, imi pica okii de somn, renunt la orice, in afara de dusurile mele zilnice si somn, de altceva nu-mi pasa.

- nu stiu cum sa-i pun "bijuteria masculina" in pampers, daca i-o pun in jos am inteles ca o sa aiba probleme cu viata sexuala mai tarziu, daca i-o las in sus se uda tot, pina la piele si incepe sa sugita si se trezeste rapid

- am intrebat ieri d-rita si mi-a spus ca decalotarea se va incepe cind o sa aiba 5-6 ani !!! habar nu am ce sa fac si cind sa incep

in rest, alaptez, alaptez si iar alaptez ( vorba lui Biculet) si cam atit, nu prea apuc sa mai fac altceva fiindca sta si cite o ora jumate la san si alaptez la interval de doua ore sau cind cere

cam astea sint vestile, vad ca cusrca-mea nu a postat astro cred ca o asteapta pe lavi

Lavi, bine ai sosit!!

ps- am reusit ( in sfarsit!!!) sa pun poze cu bobita in ct. comun.

pupici!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inuta, o sa ma grabesc sa termin astro, iertare pentru intarziere, am vrut s-o fac mai mare (completa)in conditiile in care stau intre prost si foarte prost cu timpul.

am vazut pozele lui bobby: moama cu ce freza punk s-a nascut. m-a amuzat poza cu body cu zodia racului pe care scrie ca e afectuos...o sa citesti tu astrograma...ranjete, ranjete , ranjete
super steagul agatat de masina! atrage si energii pozitive:) ca eu daca as vedea asa ceva pe strada m-as bucura odata cu oamenii aia.

cum mai ina, decalotare la 5 ani?

eu i-am "pus" mereu putza in pampers in jos. asa se "aranja" singura , de altfel, nu m-am gandit ca ar fi o problema.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Ne mai tineti minte?
Am apucat sa citesc exact ultimele doua pagini, nu am timp de nimic in afara de munca de la serviciu si munca de acasa. Mai am o saptamana si jumatate si intru in concediu pentru mai putin de doua saptamani, in care am vrea sa mergem intai la mare, apoi la munte.

Ina, am citit ca ai nascut, din ce scrii tu se pare ca te descurci minunat, va doresc din suflet multa sanatate, tie, copiilor si sotului, ca tare frumoasa familie sunteti!

Despre noi, ca noutati ar fi ca mi-am luat masina, m-am indatorat serios pentru 5 ani de aici inainte, dar sunt atat de incantata ca fac drumul la serviciu cu ea, in loc de 2 mijloace de transport in comun, cu stat in statie pana imi ieseau peri albi, fie ma incingeam de-mi fierbea sangele, fie inghetam, mergeam pe jos in ultima vreme din cauza blocajului din Baneasa, unde au inceput lucrarile la pasajul subteran... mergeam ingesuita in autobuze etc... Sunt tare fericita acum. Mai ales in perspectiva inceperii gradinitei (gradinitelor), in 2-3 luni o sa ma simt mai ca un sofer, ca acum sunt doar incantata, dar nu am experienta.

Copiii au crescut, se alearga, se joaca impreuna, gasesc tot felul de motive de ras, atat de copilaresti, eu rad de rasul lor! Fac si o multime de trasnai, trebuie supravegheati non-stop si chiar si asa se intampla din cele nevrute!

De doua luni am gasit o bona, a fost dificil, dar e ok. Problema ar fi ca nu iese cu ei in afara curtii (bine ca avem curte si ca e vara!), nu gateste. Deci cand ajung acasa scot copiii in parc, la plimbare de voie, gatesc etc. cu toata nebunia aferenta. Sotul tot tarziu ajunge de obicei. Acum este in concediu, pe care a fost obligat sa-l ia, fabrica s-a inchis pe perioada verii.

In momentul de fata caut (inca) gradinita de stat pentru Bogdan, desi l-am inscris la cea de langa casa. Acolo vor intra in renovare si nu stiu pe unde ii va muta, asa ca prefer sa gasesc altceva. Plus ca mi-l primeste doar la program scurt, ca nu au suficiente paturi. Bona nu poate sta mai mult de 8 ore, mi-a spus ca nu face fata, ca si asa e mult prea obosita dupa 8 ore... de luat nu-l poate lua de la gradi la pranz, ca nu iese cu amandoi copiii pe strada, iar pe Stefania nu am cu cine s-o las... o solutie voi gasi cumva pana atunci. Caut acum gradi si pentru Stefania, sa mi-o primeasca la 1 an si 5 luni, sau ii duc pe amandoi o luna mai tarziu (in oct), ca sa-i pot face bonei program scurt, sa mi-i ia la pranz si sa stea pana seara, ca nu voi avea la nesfarsit program de 6 ore la birou. Ramane problema cu mersul pe strada al bonei cu doi copii... Alta varianta este gradi particulara ieftina pt amandoi un an, program lung, apoi pile la una de stat unde sa mi-i ia tot la pachet, la program lung. Bona doar pt perioada de boli, daca i-o conveni...

In orice caz, le vom rezolva pe toate la timpul lor. Acum doar ma stresez putin.

Voi ce faceti cu gradinita? A venit vremea pentru copiii de colectie.

Sa nu strigati dupa poze de la noi, ca nu am reusit sa-mi iau la birou, pe net nu am timp sa le pun (calculator vad numai la serviciu, unde am de lucru de nu pot respira). O sa revin intr-o zi numai pentru asta. Cand... nu stiu.

Va pup cu drag pe toate si va doresc sanatate, bucurii si sa va bucurati de toate cele, sa treceti usor peste necazuri, copii sanatosi si frumosi, destepti si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

In primul rand infinita sanatate Anei de Ripley!!! Tinem pumnii sa va reveniti cat mai repede si fara prea multe eforturi! Offf, Doamne, asa de des ati facut amigdalita pultacee!?!? Sanatate maxima!

Fetelor multumim de gandurile bune adresate mezinei! De pare ca am trecut cu bine de vaccin, fara nicio recatie! (zicea Laur aseara "poate n-o fi fost bun vaccinul!") I l-am facut pe cel cumparat, Infarix DTP. Feli, va tinem pumnii si voua pentru vineri!

Gandacel, bine ai revenit! Sa stapanesti/ folosesti sanatoasa si fara evenimente neplacute masina! Tinem pumnii pentru rezolvarea problemelor legate de gradi si bona!

Madau, cum se mai simte mama? Dar tu? Hai, fruntea sus si totul o sa fie bine!

Feli, sa stapaniti sanatosi masina si la cat mai multi km fara neplaceri si fara nervi cauzati de ceilalti participanti la trafic!

Ma bag sa vizionez poze cu Pufosel!
Edit: vizionat pozele Inei ... placut mult!
Chiar ca Pufosel are frizura cam punk!!! Dragalas foc si dulceeee si Rachie e o scumpa in poza in care sta langa cosuletul lui! Frumoase si pozele cu baloane si stegulet la masina! Ina, tu arati tare bine si implinita! Felicitari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ina vazut poze cu pufosul. Frumoase, mai ales cele cu perechea ta de copilasi. Sa va traiasca. Super freza si super limbuta.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Am vazut pozele ,Roxanei ,Deliei ,Inei ,ce mama fericite tre' sa fie ,implinite ,admir mult mamicile cu 2 copii pentru curajul lor ,eu sincer simt ca n-as face fata .Sa va traiasca micutii ,sa fie sanatosi!

Andreas e bine azi ,n-a mai facut kk de ieri de la 13:00 ,aleluia ,am scapat !
Madau ,ce face mama ta ?Ce-au zis doctorii?Nu mai ne dai nici o veste?

Fug afara ,piticul meu e deja incaltat la usa ...,pupici

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina..te pup si am ramas datoare cu raspunsul despre solutia pt cojitele lui Stefan. A functionat...asa ca mai punem 1-2 seri si e gata. Iti multumesc mult de tot.
Ripley...sanatate muuulta printzesei si tie multa putere sa treceti cu bine si peste asta.
Gandacel... felicitari pt masinutza...si sa conduci mult si bine fara evenimente urate.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Achiesez ideii lui Madutza, imi plac mamicile cu doi copii, partial le invidiez, dar nu cred ca e pentru mine o asa sarcina. Abia scot capul la suprafata cu unul, cu doi cred ca ma duc direct la Balaceanca.
Tot stau si ma gandesc ca abia am scapat cat de cat din cacao si sa ma bag singura la loc nu se face...
Mihaela

Mergi la inceput