Colectia de toamna-iarna (202)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelutat spune:
Anda mercic dar le-am gasit deja ca am racait tot scutecul trecut. Deci mi-a placut baticul tau si costumul, muschii poetului si mai ales tu cu barca. Bravo madam iti sta bine la vasle. Vila unde ati fost are piscina? Caut un loc sa duc piticul la mare si mi-ar placea o vila, si daca ar avea si piscina ar fi super.
La jucarii stai sa ma gandesc ce masinute putem imparti, raspund diseara sau maine.
Mihaela
anda77 spune:
mihaeluta, vila din poze este a prietenei mel, nu e de inchiriat:). eu n-am auzit de vile cu piscina de inchiriat pe litoralul romanesc si daca ar fi cred ca preturile ar rivaliza cu resorturile de 5 stele de afara. mai bine bagi ceva aproape pt copii: turcia, bulgaria, grecia, croatia, repede de ajuns si multe facilitati pt copii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda Bulgaria nu doreste sotul ca are impresia c acolo alearga haiducii cu sabia scoasa din teaca pe strada sa ii ia banii; Grecia nu imi place mie iar Turcia cred ca s-a cam scumpit, dar in principiu ramane cam singura varianta acum.
Mihaela
Noki_Lara spune:
Mitzo, schimbari de planuri??? Nu mai mergeti la bulgari, la hotelul nasilor????![]()
Ma duc sa ma curentez....apoi cred ca ma duc acasa la nani...![]()
![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Nu ca apartamentele care trebuiau sa fie gata la 1 mai nu sunt gata nici acum, asa ca imi mai fac sperante desarte ca se va schimba ceva in 2 saptamani asa ca acum caut solutii de rezerva.
Mihaela
Madutza10 spune:
Fetele ,multzam de complimente!!
Mihaelutat ,costumul de spiderman il am de la nepotul meu ,i-a ramas mic si ni l-a donat ,l-a cumparat sor'mea acu' vreo 2 ani de la un magazin din Dr. Taberei dar gasesti sigur la firme cu costumatii de carnaval .
Andreas de ieri are diaree ,l-am bagat la regim ,..azi dimineata n-a mai ajuns la olita si a facut in pat ,a plans saracutu apoi ca a murdarit patul ,ma tot intreba daca m-am suparat pe el
Mihaela ,asa gandea si cumnatul meu despre bulgari ,nici nu voia sa auda dar l-am convins in vreo 2 saptamani,cred ca poti reusi si tu.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Cheia- 1 iunie
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
leea_cv spune:
Noki nu mai tin minte...pentru cit te curentezi?
Anda am vazut si eu pozele voastre, in tandem cu Miha si la initiativa ei.Si drept urmare am constatat ca arati super bine, ca iti place verdele (numa-n verde l-am vast pe Nic)si mi-ai facut pofta de bagat suvite ori mese blondine.La initiativa ta nu mai adera nimeni???
anda77 spune:
leea, merci. cu initiativa, deocamdata suntem doar noi doua, poate mihaeluta si ripley a zis pe mess ca e o idee buna:) n-are nimic, noi o sa avem jucarii noi mereu.
verdele ala praz imi place iar mie imi sta deosebit de rau cu el. asa ca imbrac copilul.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda nu am uitat de discutie de dimineata, dar nu imi raspunde nimeni la agentie. Or fi in concediu. le-am trimis si un mail poate raspund. Mai fac sapaturi.
Mihaela
Morgano spune:
Minunate vesti de la noi: faringoamidgalita acuta pultacee Ana. A 3 a oara in 3 luni..... si inainte de concediu, la marele fix.
Asa ca astept puseele de peste 39.5, impachetarile, lupta cu antibioticul - sa-l ia si alte delicii pe care nu apucasem sa mi le scot din relfex.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)