Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Lavi, cu concediul am gasit o situatie de compromis: trebuie sa merg la o nunta la Constanta week-end-ul viitor, obligatie de familie. Asa ca merg de sambata, pe 19 iulie, seara trag un concert cu Julio Iglesias, duminica trag o nunta si luni ma intorc. Asta e concediul fara bufnita, care va fi cazata la mama. Asta in loc de Viena. Si apoi o sa bag o Bistrita combinata cu o Sovata vreo 2-3 zile si cam atata. Si marea de la bulgari din august si probabil fiecare week-end pe undeva.
Ca bani ies clar mai ieftin, iar ca timpul lui Adila nici nu mai discutam, ca el e liber in week-enduri, dar nu si in timpul saptamanii.
Dar sa stii ca am inceput deja sa elaborez planuri pentru la anul, cu Croatia-Slovenia.Asa ca help-ul nu a fost degeaba, ci e tare apreciat!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Superba tara, Slovenia asta, decretez!!!! As zice ca seamana la relief cu Austria. Cam asa era si-n zona pe care aveam io de gand s-o investighez in traseul meu.
Poza 159 o s-o termine definitiv pe Tania.Pe mine m-a impresionata aia cu butucii de lemne asezati intr-o ordine desavarsita. Ce figura e Nati cu prajitura...e clar cadaca era dupa capul ei, numai dulciuri manca.
Castelul Predjama e demential, incredibil cum a fost sculptat in pestera aia. Si m-a impresionat capitala. Nu ma asteptam la asa o frumusete.
Ultimele poze, alea cu lacurile si muntii aia inalti sunt de vis...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
citat din mesajul lui mirib
[Mitzo al naibi Gucci nu putea sa faca si iaurturi !parca nu stiai ca esti alergica la noname-uri!de ce ai mancat?

mitzo, zii cu ora aia.

mdt, am vazut prima transa foto, superbe! copii, orasele, echilibrul de care vorbeai in administrarea fondului turistic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

MADA aproape ca atrecut ziua ta cu numarul 30 si eu dorm in papuci.Dar am prins totusi trenul ca sa-ti urez sa ai parte de tot binele din lume.De copil cuminte si sot asemenea. Sa-ti aduca Mos Craciunii tot ce nu-ti aduce fiece zi ce trece si iubiiiire.Multa.Toata.Si fericire cu carul!

Miri satatate mamei!
Ripley sa fie spre bine! Cred ca e intelept sa amani un pic.
Cata inteleg ca-i mai bine boboaca ta.Tin pumnii sa treaca de tot.
Noki de ce ti-a recomandat sterile in defavoarea contraceptivelor? Daca-i d-ala obisnuit si nu Mirena,tot la juma de an o sa-ti vina ciclul.
Lavi imi place asa tare constiinciozitatea cu care studiezi tu tot ce tine de popoarele ale caror tzari le vizitati.Si mai mult, chiar tii minte tot ce afli.Io uit de la preturi pina la anul in care am fost in concediu.Si daca ma straduiesc un pic,uit si cu cine. Pozele-s frumoase, fetele niste scumpe.
Ina m-am indragostit de mogaldetzul tau aricioso-afemeiato-religios. Sinteti frumosi rrrau. Mie imi indicase pediatra din spital sa-i pun putza in sus lui T da nu mai retin explicatia. Iar decalotarea...la 6 ani e o aberatie as zice. Trebuie munci din prima zi.Io una am decalotat vartos si pina la 2 ani...am descoperit tot dedesubtul.
Miha amu nu mai esti sexi???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multam de aprecieri privind foto, dar nu eu le merit ci slovenii si tara lor.

Si eu cred ca o s-o termine pe Tania poza 159! Erau atatea case in gen prin imprejurimi incat la un moment dat m-am oprit din pozat ca... asta e!

Peisajele de la sfarsit, cand ma uit acum recapitulativ la poze, mi se pare ca nu-s adevarate. cam asa mi se parea si la fata locului.

Slovenii au 2 masive mari: Triglav (cu Vrsic pass) si lantul muntos care ii desparte de Austria. Klagenfurt si Villach ar fi fost ale lor dar s-a facut referendum local si locuitorii de la nordul muntelui au ales Austria. (Dupa WWI) Asa ca granita e chiar pe creasta.

In ultima zi plina acolo ne-am dus la Logarska Dolina, o vale plina de atractii naturale, ONG turistic facut de localnici samd si am luat-o pe scurtatura prin Austria. La punctele vamale e liniste totala, am intrat ca in branza, fara sa cumparam vigneta ca n-aveam de la cine; m-a impresionat neplacut pe partea austriaca faptul ca erau multi copaci taiati (ca pe la noi spre Obarsia Lotrului, te doare sufletul), am cautat drumul secundar nesemnalizat, intrebat localnici, etc, pana la urma s-a dovedit a fi drum de bikeri dar nici chef sa ne intoarcem peste munte nu aveam si ne era si foame. Aici alt punct de trece frontiera parasit, drum f f ingust cu serpentine dar am ajuns repede la destinatie.

Leea pai ma informez ca sa inteleg ce si cum. Eu simt nevoia sa inteleg orice, ziceau fetele pe-aici ca-s analitica
Cum te mai simti, ti-au trecut toate manifestarile alea? Mai iei tratament pt inima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

fetelor, daca acum ii dau si oxpamox si panadol unu dupa altul e ok?
ca eu asa vreau dar a sarit Mihai ca de ce amandoua odata...

Leea , e mai binisor Bia, acum avea 37,9 ma rog sa nu urce mai mult

Delia , nu-mi vine sa cred ce a-ti patit! multa sanatate Anei sa nu mai faca febra si sa aveti o noapte linistita

Lavi, ma duc sa ma uit la poze, abai astept

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

MAI E CINEVA LA ORA ASTA?

daca ii dau si oxpamox si panadol unu dupa altul e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am revenit dupa o juma' de pepene. E OK, n-au a face unul cu altul.
Noapte buna tuturor, in special bolnavioarelor!

Mergi la inceput

Lavi ,merci mult ma duc si eu la somn acum ca m-ai linistit
noapte buna colectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Feli si Noki, si eu am fost tot ieri la gine, ca ador steriletele: fac hemoragie, ma umflu ca vitzeaua, mi-e greata etc
Da cica sa mai suport Mirena ca-mi face bine.... zau dc simt ceva benefic.... cat despre tati, jur ca nu simte nimic ca u are cum.... e in pauza de la montare de acum 3 luni |:))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput