Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mirela , multa sanatate mamei tale! si felicitari pentru tunsulici arici

Anda , super astrograma lui bebe Robert, foarte complexa.

Lavi , hai cu tura 2 de poze, abia le astept.

Delia , plecati la munte? cum se mai simte Ana?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda trimis mail, multumesc anticipat!

catutza le-am upload-at in continuare, acum scriu comentariile

miri nasoala treaba ca nu a stiut de glicemia asta mare, pt ca "roade" organismul... Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata, tot e ceva ca a desoperit-o acum. Sanatate multa!

Chiar si eu voiam s-o intreb pe Ripley cum e Ana si ce v-ati hotarat?

Corap v-ati intors din concediul intre fete, cum a fost? Ce ne povestesti? Poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multumim mult de suport si urari de sanatate.

La 13 avea 38.8, am zis ca-i bag doar un sup. cu paracetamol si va intrebam pe voi ce sa fac maine. La 13.30 atipise si s-a trezit urland, haraind, ametita, buiaca.... sincer e prima oara cand ma speriu, parca ea drogata. Cand a ajuns termometrul la 40.2 l-am scos si i-am bagat novocalmin, am impachetat-o, am reusit s-o fac sa tina compresa si pe frunte vo 10 min.

Asa ca am sunat la pensiune si am zis ca venim doar de luni.

Apoi dupa un somn dulce, desi scurt, s-a trezit fresh, vesela, a si mancat enorm din punctul meu de vedere fara de ultimele 3 zile cand n-a mancat decat 3 caise, si am sunat sa zicem ca totusi mergem de duminica.

Cred ca faza de la pranz a fost apogeul bolii, sper ca la naoapte sa scapam de cosmarul orei 3 si maine sa se refaca cat de cat. Inuta, tare astrograma cuscrei tale, nu-ti va fi usor ca mamica de macho :)

Catutza, sper ca si Bia e mai bine, eu sincer, cu copil cum a fost al meu azi la pranz nu as fi plecat maine nici de pierdeam nspe milioane.

Feli, tin pumnii sa fie ok Si sa stapaniti sanatosi masina, fara incidente.

Eu cand am fost cu Ana miercuri la urgenta, era sa intre un bou in noi, fix pe partea ei. L-as fi ucis cu mainile goale, da' avea sa viteza - in panta de vo 60 grade, de nici nu apucasem sa-l vad, darmite sa-l prind.

Noki, sa vina CM odata :)

Miri, pup si multa putere.

Lavi, bag sama c-o fost super! Te sun io cand apuc. Si daca :)

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
citat din mesajul lui pumba

buluci- strep culture test?

Da, da, asa-i zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

multumesc mult ptr suport!va dau pupici si floricele.

Mitzo al naibi Gucci nu putea sa faca si iaurturi !parca nu stiai ca esti alergica la noname-uri!de ce ai mancat?

Mergi la inceput

miri, mihaelutat
Ripley doamne ajuta sa fie gata boala!
Bine ai facut ca n-ai mai asteptat sa creasca termometrul, uneori daca stii prea multe nu-ti face bine!

---
Am terminat cu pozele. Constat ca am facut prea multe poze prin orasele si prea putine cu peisaje, la ce peisaje sunt. Iar in ultima zi s-a cam umplut cardul, am inceput sa mai sterg din ele si am facut prea putine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ha ha ha...ma stric de ras...una sugereaza sa se faca iaurturi Gucci, alta prevesteste ditai machoul din bebelacul Inei.Foarte tare!!!!

Ma pregatesc de mare. Ca mi-am dat seama ca week-endul fiind unica perioada a saptamanii in care ma intalnesc cu sotul din dotare, trebuie amortizat. Week-endul, zic.

Lavi- asa deci...nani in masina. Asta e si planul nostru salvator cand nu ne sincronizam cu nani-ul in patut. Da' v-a copt-o Nati cu mancarea!

Miri- of, Doamne, nu e d egluma cu mama ta! Si mama a fost la Cantacuzino, dar din pacate nu mai stie pe nimeni aclo, ca asta era in 1994.Sanatate multa!

Delia- deci dupa febra aia zici ca nu a mai facut? Doamne ajuta pentru o noapte linistita si .. rece!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Am uitata sa va zic: am fost la dentist azi, pentru un detartraj si daca tot am mers, am luat si bufnita cu mine sa vedem care e treaba cu durerea de masea. A avut dreptate copchilu'... dupa ce iesise de demuuult de tot o ditai maseaua, acum ii mai creste inca un colt din ea, ultimul, slava cerului, astfel incat asta e motivul de mari framantari, febra si stare nasoala din ultimele zile.
In rest, a fost extrem de cuminte si fascinata de nenea doctorul care a laudat-o pentru dintisorii albi si mumosi.
Si a stat nemiscata minute in sir admirand cum imi zdrangane mie doctorul creierii cu detartrajul....

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Eu mi-am lasat fetele la bunici vreo saptamana - doua asa ca sunt apta saptamana viitoare pt intalneala de mame Cum ramane?

Noki recomand continuarea vizionarii pozelor!
Pana la urma cum a ramas la voi cu vacanta? In afara de cea din Bg de care stiu?

Mergi la inceput

Lavi, te rog trimite-mi si mie link la poze pe adresa d email de pe gmail, ca nu stiu de ce, dar Yahooul nu merge. Adresa e cu numele meu, stil prenume.nume@gmail.com si numele e cel cunoscut.
Hai, ca mooor de curiozitate. Si timp am berechet, ca-s alone.

Varsta Sarah

Mergi la inceput