Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello dupa o tura de amortizat bunatate de reduceri din oras!

Ina, superbe pozele cu cei 2 fratiori!

Gandacel- ma bucur ca sunteti bine! Sa stapanesti sanatoasa masinuta! Ce ti-ai luat?

Feli- felicitari pentru lupta cu sistemul romanesc si achizitionarea masinii! Sa va traisca fara evenimente!!!!

---

Intr-o ora ma duc la ginecoloaga. Sper sa-mi dea vesti bune....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am vazut ca ati intrebat de noi asa ca nu am cum sa nu va spun ce si cum

Foarte pe scurt pt ca am 1000 de treburi: Ieri am stat toata ziua la spital, am facut zeci de drumuri, ba la echografie, ba la tomografie, pt ca dr banuia ca nu ficatul e problema ci parea mai mult ceva ovarian, am ajuns acasa pe la 7, franta de oboseala, si plina de incertitudini...ma uitam in buletinul de la CT si nu reuseam sa inteleg nimic, am cautat ceva pe net dar nu m-am lamurit foarte tare. Pe mama mi-a dat-o acasa, a zis dr ca nu are de ce sa o tina acolo, mai intai sa vedem despre ce e vorba si pe urma vedem. Dimineata ne-am dus din nou, s-a uitat peste rezultate si concluzia a fost : nu e cancer hepatic, nici vorba, problema ovariana era un fibrom pe care mama il are de foarte multi ani dar care intre timp s-a calcificat deci nu mai pune probleme...in schimb e clar..e ciroza hepatica. Nu pare ff grav pt ca ficatul nu e foarte afectat..i-au luat azi analize sa vedem de ce natura e, si maine mergem la endoscopie. Apoi in functie de ce iese, vedem ce e de facut. El mi-a zis sa stau linista , ca se rezolva. Doamne ajuta!

Acum urmeaza alta tura de emotii, pe Marius l-a internat azi, se pare ca maine il opereaza, nu e mare operatie, dar tot stau cu stres, o sa-i faca anestezie generala...am inteles ca doar vreo 10 min il tin adormit, dar orisicum . Sper sa fie ok. Trebuie sa fie ok.

Acum am venit acasa sa culc maimutza, saracutza a fost tare chinuita zilele astea, ieri n-a dormit deloc ca n-a avut unde..iar spre seara mai mergem o tura pe la Marius, sa vedem ce-a zis dr, dimineata inca nu vorbise cu el.

Au facut bine rugagiunile voastre, DD v-a auzit...multumesc tuturor pt gandurile bune si incurajari..rugati-va in continuare pt noi, avem nevoie.

Miliarde de multumiri pt sustinere, sper sa ma pot recompensa vreodata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madaule drag, ma bucur ca nu e ceva atat de urat ... Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Tinem pumnii si pentru Marius maine!
Un pentru tine si Miruna de imbarbatare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina, sunt frumose pozele tale, Rachel e o scumpa cum sta langa cosulet iar "Pufosel" un dulce si un zbarlit. Felicitari si pentru cele -14kg , chiar arati bine

Noki , ce ti-ai mai cumparat?

Mada , multa sanatate mamei tale, ma bucur ca nu e grav si ca se va trata, Dumnezeu e mare si are grija de noi , am pierdut firul, nu stiu daca ai scris de ec se opereaza Marius, tin pumnii pentru maine sa fie bine si sa se intoarca repede de la spital

Gandacel , ma bucur ca ai mai scris, sa stapaniti sanatosi masina

noi iar am avut noapte alba, a facut Bia 38,7 , am stat pana la 4 dimineata treaza sa o pazesc sa nu faca mai mult. de data asta e racita cred ca a tras-o curentul ca tin toate geamurile deschise ca e prea cald in casa.

Delia , cum se simte Ana? a mai facut febra?

Camy , ma bucur ca a-ti trecut usor peste vaccin si ca nu a avut reactie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bravo Madau vezi ca nu e dracul asa negru....Stai linistita cu ficatul, ca se tine in frau boala cu regim si analize regulate. Socrii mei au amandoi si sunt bine cu tratament.
Bafta maine lui Marius, o sa fie totul bine.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau-vezi ca se rezolva? sanatate mamei tale.

ripley- sanatate si pupici pt urechiusa bolnava

ina- superba familie! fericirea suprema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,ma bucur ca nu-i nimic grav cu mama ta ,banuiesc ca o sa-i dea vreun tratament care daca e urmat cum trebui o sa fie bine,tinem pumnii in continuare ,bineinteles si cuscrului sa iasa operatia bine !
Noki ,bafta la gineco ,io ma chinui de vreo 4 luni sa ajung ,de cite ori are dr un locshor si pentru mine imi vine CM ,m-am lasat pagubasa ,incerc spre iarna din nou ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...inapoi de la tanti ginecoloaga. Normal ca m-a certat ca nu am mai trecut pe la ea de peste 2 ani jumate... analizele clasice, control clasic la care sunt ok si ...asteptam sa vina nenea ciclul. Daca nu vine, problem.Daca vine, punem sterilet, daca-mi ies bine toate analizele. Asa mi-a sugerat, asa ma execut. Doar ca nu vreau Mirena, ci clasic.

Madau- Doamne-Doamne e sus si te ajuta, vezi? Speram sa fie totul in regula si mai departe!!!

Catutza - mi-am mai luat o pereche de sandale suuper faine si niste pantaloni-bermude mai eleganti, negri. Mai am la activ saptamana asta o rochita si un pantalon.

Madutza- daca-i stii tu cat ma rog io sa nu pot merge la doctorita din cauza ca mi-a venit ciclul...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

noki -sa porti sanatoasa lucrurile
daca nu vine noki,asta e
ina trebuie sa predea stafeta la cineva ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki tot nu te-ai invatat minte? Ca parca ai mai avut odata problema asta cu CM-ul, sau ma insel eu? Mare grija..io tin pumnii sa apara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput