Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Sanatate bolnaviorilor Cristi de Cecilia si Cristi de Afibebe.
Papanash, sa stii ca si Stefan bea lapte de stinge, mai ales de cand e asa cald. Il mai pacalesc sa bea putin ceai sau apa, dar prefera laptele. Uneori chiar refuza mancarea. Asta e, dam inainte cu laptic.
Tomasa, cum stai cu bibele? S-a mai invatat cu el Maria?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Sim, n-ai mai fost la alta gradi ? m-am tot gandit si eu, e mic Ghighi, abia in octombrie face anul, l-as chinui la gradi, l-as duce pe la un an jumate, cu program redus, pana atunci isi mai regleaza si el somnul. dar nimeni nu primeste inscrieri pe parcursul anului, nu ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
sim_stoian spune:
Papanash, eu stiu ca se fac inscrieri si in timpul anului. N-am mai fost la alta ca mi s-a pus pata pe asta .
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Ghighi doarme, acum vad si eu cat de mult a crescut, e un lungan.... imi vine sa-l mananc de drag ce-mi e, toata ziua zice 'tata', dar mai ales cand zic eu 'mama', tipa si rade la mine si repeta 'tata-tata-tata', sa-mi intre bine in cap, el asta vrea sa zica !
azi noapte s-a trezit la 3 si am avut program pana la 6.30, a cantat , a dansat, s-a aruncat peste mine, m-a muscat, vai de mine ce patesc cu el....merge de la un capat la altul al canapelei ( pe sus ) , fara sa se sprijine, cand ajunge la capat se arunca pe perna, rade si face 'bravo', il tine asta cel putin jumatate de ora, ii place sa mearga singurel....pe jos nu merge singur decat atunci cand ma asez in fata lui ( la oarece distanta) si il chem, asa isi face curaj si vine la mine in brate, vreo 5-6 pasi maxim, daca ma asez mai departe nu mai vine. Imi sare in brate si zice 'tata', ' da', 'tata' si rade de isprava lui....
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Papanash, eu stiu ca se fac inscrieri si in timpul anului. N-am mai fost la alta ca mi s-a pus pata pe asta.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
pretul nu e mare, in brosura aia de la ev.zilei erau sume mai mari la particulari. eu voiam sa ma orientez la una cu vizionari on line, sa vad ce face , mai avem un pic de timp sa ne ocupam de asta. e importanta si locatia, eu lucrez la Unirii si sotul pe Stefan cel mare, as prefera sa fie in zona lui fiindca eu circul cu taxiul ( Sabina, ziceai ca in primavara dai examen auto, mi-am adus aminte ca ziceam ca ma mobilizez si io cu tine )dar oricum ordinea e gradi si dupa ce se acomodeaza sa incep si eu serviciul, poate nu-i place,cine stie, poate vrea bona , sa vedem....
papanash spune:
Rox, pai cum concediu fara sot, cu mama si soacra ?
Nu mai bine ii lasai cu copii la munte si voi va duceati in alta parte ? Ca-s obisnuiti piticii tai cu bunicii.
Bona, ce mai face bona ? ai lasat-o in concediu ?
papanash spune:
Danuta, ce mai face pitica, e mai bine ? Se hidrateaza bine ? Ati scapat de temperatura ?
Luy, superbe poze, pitica-i fermecatoare. Am fost si eu in Telega , doar in trecere, insa mi-a placut mult zona.
Nana, cum s-a acomodat Andrei la bunici ? Unde mergeti la gym ? poate stie cineva de-aici vreo asistenta sa vina acasa. eu nu stiu unde sunteti , am inteles ca nu in Bucuresti.
Marunzika, ce mai faceti ? Printesa e bine ? Faceti liste si listute pentru bagaje, nu ?
Carpatina, multi pupici trandafirasului, lasa ca e bine ca vrea si apa, asa-s fetele, tin mai mult la silueta.
papanash spune:
Aoleu, aici parca-i 'stop-pagina mea'.
nu mai zice nimeni, nimic ?
Bikmaria, ce mai e pe la voi ? Rodi, Darius ce mai face ? Melania , si-a revenit piticul ?
sim_stoian spune:
Papanash, si io tot pe la Unirii lucrez . Am incercat sa il adorm pe Stefan si de aia am absentat. Nu am avut nici un succes, asa ca acum e la el in patut, se uita intr-o oglinda si vorbeste singur. Avand in vedere ca musiu al meu face anul in august, asa vrea sa il dau de la 1 sept ca sa fie de la inceput. La fel ca tine, mai stau acasa dupa ce incepe gradi ca sa vad cum se acomodeaza. Bona nu vreau sa ii iau, daca nu ii place mai luam o pauza pana la un an juma si incercam iar.
Jurnal de calatorii
mandarinutza spune:
Va salutam si noi!
Ne-am intors si noi din Bulgaria de la Sveti Vlas, unde ne-am relaxat toti trei, a fost tare bine. Statiunea foarte linistota, o recomand pentru familii cu copii, plaja buna si apa curata,limpede, ne-am intalnit si cu Bee de 2 ori. Am stat intr-un apartament de 2 camere super frumos, utilat cu de toate, iar la fereastra aveam numai trandafiri. Drumul a fost cam de 5 ore dar foarte liber, mai grea numai partea de serpentine de care vorbea Bebeka. Antonia a fost super cuminte, a mancat tot ce i-am gatit eu si de la restaurant peste si salate. Borcane nu serveste de nici un fel.A facut baie in mare, in nisip era in elementul ei. Dimineata mergeam la plahja la 8 30 si stateam cam pana pe la 11-11 30 dupa care Antonia se culca vreo 2-3 ore, timp in care mami pregatea mancarea de pranz si se relaxa la piscina. Dupa-amiaza plecam in plimbare cu masina prin Nessebar si mai faceam o plaja pe la un 5-6. Noaptea a dormit foarte bine. Asta dupa ce inainte de plecare s-a agitat foarte mult noptile din cauza de 2 dinti, deci acum avem 8 dinti.
Multa sanatate beblusilor bolnaviori:Cristi de Cecilia, Mirunica si Cristian de Afibebe !
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze