Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaa, ca inlocuitor pentru lapticul tau! Inteleg. Dar nu pentru diaree.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

La cine mai mergeti la Medicover?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sa va mai spun din minunile Medicoverului. Doctorita mi-a zis inainte sa plecam sa ii dau Ercefuryl lui Andrei daca se agraveaza. Initial nu i-am dat, am inceput sa ii dau la munte. Nu mai aveam reteta la mine si i-am dat 2 pe zi, ca asa imi aminteam eu. Sun la linia de urgente sa verific dozajul si imi zice ingrijorata cea de la telefon ca e doza mare, ca trebuia sa ii dau o pastila in 2 prize. Si peste vreo 2 ore imi scrie tati de pe reteta care este acasa cum ca trebuia sa ii dau 3 pe zi, una la 8 ore.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Eu sunt din ce in ce mai nemultumiti de ei. Sambata ii duc la control pe amandoi la Dr Oros. Azi explodasem, dupa ce mi-a zis dr aceea ca are rosu in gat, nici nu considera necesar sa revenim la control. Incredibil! Andrei nu mai e portocaliu, mai are insa o usoara tendinta pe palme si talpi, mai ales de cand i-am dat morcov la regim. Evident ca toate au ce au cu asta, cea de saptamana trecuta avea fixatie si cu decalotarea (trebuie sa va imaginati ce fata socata a facut cand i-am zis ca eu nu sunt de acord cu asa ceva, ca astept intai fimoza si dupa aia il operez - va imaginati ce ma scosese din pepeni de am reactionat asa). Ba faza cea mai tare. Cea de azi s-a mirat rau ca are deja 8 dinti, nu m-a crezut si s-a apucat ea sa ii numere. Doamne, mare ti-e gradina!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi mergem tot la dr. Oros , dar azi m-am conversat cu linia de urgenta, dr Oros nu e in tara pana miercuri, mi-au zis sa ma duc la ei daca se agraveaza, dar cand am ajuns acasa de la serv fata era bine, in afara ca nu papa si e putin maraita in rest e ok

eu ma duc la somn, ca sunt treaza de la 3 si nu se stie ce program ma asteapta
pupici si somn usor
cu pitici cuminti

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca!
La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca?
La multi ani!
Ryuji si Naoki sa traiasca!
La multi ani!

La multi ani, micutii nostri samurai! Sa cresteti mari, buni, cuminti si destepti!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, vad ca te-ai intors si tu. Bine ai revenit, ma bucur ca a fost atat de frumos, ma asteptam de altfel din pozele pe care le-am vazut acolo pe site.
Teodoraaaaaaaaa, cum ai slabit asa? La ce salon ai fost??? Pune poze cu tine pls. si felicitari pt. ambitie.
Prisi, poate ii dai si un probiotic ceva, ajuta mult la refacerea florei (biotics sau enetrol). Scuze daca ma repet si ti-a mai recomandat cineva dar n-am timp sa citesc tot din urma. Pt. varsaturi in jet, cateva picaturi de Metoclopramid solutie (2-3 pic) fac minuni. Daca refuza mancarea nu e o problema, tb lasata in pace, dr. recomanda insa musai hidratare, neaparat lichide multe date in cantitati mici, cu lingurita: ceai de menta neindulcit, saruri de hidratare (Humana au unele f. bune cu aroma de banae sau chimen-Electolyte se numesc). Si e musai sa-i scoti lactoza.
Devylla, super blogul Erikai, e o frumoasa ca si mamica ei.
Piciule, bine te regasesc si pe tine aici. BMa bucur mult ca s-au mai rezolvat din problemele cu cresa.
Sim, eu am auzit de bine despre Acorns.

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

ma gandeam si eu sa le fac abonament la Medicover dar m-am cam demoralizat citind la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru primii nostri sarbatoriti la 1 an, vitejii samurai Ryuji si Naoki , un sincer si calduros LA MULTI ANI !
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si puternici, iar mamicii voastre minunate sa-i aduceti numai bucurii !
Ayumi, felicitari pentru puii tai si pentru treaba minunata pe care o faci cu ei !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna!
Am reusit sa va citesc si am reusit si sa fac urarea pentru prima aniversare de la odiseea noastra, fara sa treaca ziua (ma rog, ne luam dupa ora Romaniei, da?).

Piciuliko, eu nu am inteles care a fost problema cu gradinita. Pai vii la noi, arunci morcovul ca sa vezi la cine intra si fugi? Iaca a intrat la mine, ca in mai putin de o luna il duc la gradinita si nu stiu cum va fi. Adica am o prietena ce-si duce fetita de vreo 2 luni la gradinita si stiu ca o sa fie bine, dar acum morcovul aruncat de tine e la mine. Sper ca nu a fost ceva grav si s-a rezolvat la voi.

Myral, pentru iritatie de scutec, crema de la Weleda, galbenele cu zinc, e foarte buna, cel putin in cazul nostru. In cateva ore orice roseata trece. Fetele parca ziceau ca poti comanda si in Romania produse Weleda de la Babypoint parca. Daca nu, da de stire si iti trimit prin posta.

Am vazut multe poze, care mai de care mai frumoase. Astept si restantierele.
Iar ma ranjesc cam mult si nu mai stiu ce mai voiam sa scriu. Asa ca va las.
Noapte buna!

...dar nu inainte de a va spune ca Tudor se ridica imediat in picioare, merge pe langa canapele, acum a inceput si in 4 labute, dar doar daca vrea sa ajunga undeva unde nu are voie, ba chiar are momente cand isi da drumul la maini si pret de cateva secunde sta in picioare, inainte sa cada. Vorbeste pe limba lui si cuvantul preferat pare sa fie 'baba' (sau 'vava', oricum ceva intre). A zis demult 'mama', dar de atunci nu a mai repetat, si nici 'tata' nu zice. Nu de motiv de ingrijorare, nu?

Simule, nu mi-ai zis cum e cu guar gum. Parca pe tine te-am auzit obiectand la ea...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput