Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui iepuruta

fetelor surpriza: ioana-cocoana mofturoasa care nu vrea sa pape nici pui nici piureuri, doar fructe, a papat jumatate de borcanel de pui cu legume !(marca X cumparat din farmacie)
in legatura cu prima supa sfatul meu este ca prima oara cind ii dati copilului sa fie cit mai simpla :un morcov un pic de telina si fierte in putina apa (mie pediatra mi a spus ca ii pot pune si o frunza de ceapa pentru gust, dovlecel si ce legume mai vreau eu sa pun astfel incit supa a avut un gust prea intens din prima si fata mea nu a vrut o ) #351;i inca ceva se fierb in apa putina la foc foarte mic.

Bravo fetitei tale!!!

Sa stii ca mai sunt fete pe aici ai caroro copii refuza mancarea gatita de ele dar papa cu muuulta placere borcanase....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui roli25
Eu caut la piata tot timpul legumele mai mici si mai urate, vandute de mamai din astea de la tara, ca macar sper ca alea n-au prea multe chimicale pe ele. De la supermarket nu ma ating de legume si fructe.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Si eu la fel!
Cu cat sunt mai urate iar babutele mai la marginea pietii... cu atat mai multa incredere am!
Cat despre durata fierberii...
Si eu ma intrebam de ce trebuie fierte asa de mult itmp...?1
Poate ne lamureste alta zuza daca o mai fi vreuna care sa fi auzit de durata asta de fierbere....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena

laura, ti-am raspuns si la subiect , si am editat .am pus numele doctorilor, si a preaminunatei doamne doctor conferentiar care nu face operatii pe caldurile astea .am sa scriu si la doctori de care sa te feresti

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

BRAVO !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roli, nu am cartea lui Capraru si nu ma iau dupa nici o carte, am o pediatra tanara - 32-33 de ani cu doi copii mici care ma unge la inima, moderna in gandire si dupa ea ma iau... si dupa voi :))

Si eu prefer babutele amarate de la piata, pe langa ca le facem un bine sa luam de la ele, ma gandesc ca amaratele nici nu au bani de chimicale pt gradina lor de legume.

Apropo de pediatra mea, mi-a spus sa fierb legumele exact asa cum le fierb pt noi, doar un pic mai mult, ca sa se poata pasa, nicidecum o ora o ora jumate cum am vazut aici... nu inteleg pt ce, ca sa manance bb balast dupa ce toate vitaminele s-au dus???

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau!!!
Am votat o gramada de piciulici, sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am facut-o va rog spuneti-mi.Multumim si noi pt voturi.

Virgo si eu am inceput de vreo 4 zile sa ii pun cereale in laptele de seara ca na el e mai micut si vreau sa ia in greutate.Ii plac tare mult asa le mananca de nu inving sa ii dau mai repede ca sta cu gurocu cascat sa ii dau.

Iepututa bine ai venit printre noi.Tiam vazut si eu clopotica frumoasa, imi place f mult in poza asta:http://www.flickr.com/photos/28390342@N06/2649286964/
Mi-e mi s-a spus sa fierb legumele la foc mare ca atunci nu isi pierd prea mult din vitamine.Si intr-o jumate de ora sunt fierte.Eu ii fac pireu din toate legumele din supa: morcov, dovleac, pastai, radacina de patrunjel cartof..Ceapa si gulei ii pun numai la fiert, in pieru nu. Si ii pun si un pic de unt sau ulei de masline cica e bine ca ajuta la dezvoltarea sistemului nervos.
Nici eu nu i-am dat zeama la inceput.I-am fiert supa din morcov, dovlecel si gulie.Si prima data i-am dat morcov cu dovlecel asa mai subtirel da nu apos.Si apoi pe rand i-am pus si alte legume.

Ereena brrrr, prin ce ai trecut sa iti vezi puiutul in brate.M-am ingrozit cand am citi povestea nasterii lui Matei.Am auzit si eu cum se poarta cadrele medicale da asta a fost culmea, sa iti vb chiar in halu ala si sa-i refuze bebeului sa se nasca ca nu aveau timp.Offf ce imi vine sa tip una de nervi.
Imi pare rau ca asa un moment special a fost stricat de niste nesimtiti si frustrati.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui roli25

quote:

laura, buricutul lui a cazut fff greu ,dupa vreo 3,5 sapt si apoi nu era vindecat bine ,dar asta e de curand, 1 luna sa zic .asta ma enerveaza la medici,ininte sa ii dam cu aia si cu aia spune domne ce (banuiesti) ca are

si apropos de medici ,stiti vechea mea problema cu granuloame de fir,am mers la doctorita ancai,diana si dupa consultati, analiza(la care nu mi-a dat rezultatele) ,plicuri etc, cand sa programez interventia mi-a zis ca sa mai sun in septembrie ca operatia nu se face pe caldurile astea.oare am eu norocul de a da peste toti restantierii de la medicina?apoi am aflat de la anac diana ca il tot ridica in lsavi pe doctorul cu care am nascut eu ,deci m-a refuzxat pe motiv de rahat pt ca lucreaza cu boul celalalt.
natalia spunea ca a facut interventia la un cabinet particular, vroiam sa o sun dar stiu ca e plecata in vacanta,aveti idee ,s-a intors?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Ereena, daca vrei ti-l recomand pe dr. meu de care sunt f. multumita, dar e scumput. Zi-mi daca vrei iti dau datele pe PM.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

roli, ce inseamna scumput? imi mai daduse laura ai alina medicio dar am nevoie de unul unde sa imi fac programare si sa intru la ora respectiva . trebuie sa car si sopilul dupa mine si pt el e obositor

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:

roli, am inteles eu bine? prima data ii dai piure de morcov simplu? eu asa ma gandeam sa fac ,ca daca fierb mai multe ,desi ii pasez numai morcovul, daca face o reactie sau ceva ,nu poti sti la care ,ca sunt amestecate prin zeama. m-am facut inteleasa?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Da, 3-4 zile morcov, apoi radacina de patrunjel, telina...si tot asa, din 3 in 3 zile mai adaug cate una la fiert si pasat. Eu nu-i dau zeama, ci doar piureu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cine are timp si chef, am pus cateva poze incepand cu asta.
Sau, la albumul "am aproape 7 luni" - pozele sunt facute acum o saptamana.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuruta spune:

si mie mi a spus pediatra sa fierb bine legumele ca sa la pot pasa dar nu mi a spus cit timp. Eu fierb legumele in steamer (fierbatorul cu aburi) si se pare ca legumele isi pastreaza calitatile.Cel putin in teorie. Fiertul in acest mod dureaza intr-adevar 45-60 min. adevarul este ca morcovii au un gust foarte bun cind sunt fierti la aburi.
Fetelor ce vi s-a spus despre sare? punem sau nu sare in papa bebeilor? mie mi s-a spus ca dupa 6 luni avem voie un bob de sare iar la piureuri pot sa pun unt 65% grasime sau ulei de masline! Apropos am vazut ca mincarea din borcanas pt. copiii de peste 8 luni contine si sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ginete , ce floricica ai tu aici http://good-times.webshots.com/photo/2054250610102763220FisCFm

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput