FIV 185
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
luca - imi pare asa de rau... Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste momentele astea; sa fii puternica si pentru tine si pentru sotul tau.
dream1971 spune:
Doamne, e ingrozitor ce se intampla. Luca, Catalina stiu ca nici un cuvant nu poate compensa pierderea avuta. De cand am citit vestea stau si in fata calculatorului...Sunt muta!
Sper sa aveti puterea sa treceti prin asta si intr-o buna zi sa aveti ceea ce va doriti atat de mult. Fiti tari!
Dream
antosit spune:
Luca am ramas masca!Offffff...sa va intareasca DD!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
antosit spune:
Kora ma pregateam sa iti raspund cand am citit mesajul lui Luca, abia acum am reusit sa ma adum putin!Am sa o intreb desigur, numai sa reusesc sa iau legatura cu ea; azi am stat toata ziua pe tel si nu am reusit sa o prind.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
bubu73 spune:
Luca nu pot sa cred, e tare trist - nu am cuvinte.
DD sa va ajute sa treceti.
Oooooooffffffffff!!!!! cata durere!
aurelia77 spune:
Luca desi nu am scris pana acum ti-am urmarit povestea si m-am bucurat din toto sufletul cand ai reusit,mi-a dat sperante..
Cuvintele sunt de prisos,timpul vindeca ranile iar nou invatam sa traim cu dureri ascunse....
Dumnezeu te va ajuta sa treci peste toate.
KITTA spune:
Fetelorproblema mea cu eco e nimic pe langa cea a lui Luca-Luca si a Catalinei. Oare de ce ne pedepseste DD asa? Fiindca suferim si noi alaturi de ele.....Chiar nu merita nimeni asa ceva!
DariaIoanamultumesc, dar un ocol pe la Targoviste ar fi prea mult! De asta imi era teama sa alerg prin Bucuresti pe la spitale cu saruma pt. o eco si cu o mie de explicatii.