FIV 185

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, n-am mai intrat de mult, intrucat am inceput sa ma simt foarte rau, nu mi-am imaginat ca va fi asa... Nu pot manca mai nimic, mai am putin si cad din picioare, iar tensiunea fluctueaza in jurul valorii de 8/5... Asta e, suport orice, numai bb sa fie bine. Mai nou am devenit si paranoica, de vreo 2 zile nu m-au mai durut sanii si am observat o scurgere bej-roz pe tampon si evident ca m-am si infiintat la eco, desi fusesem si cu 5 zile in urma. Din fericire totul e ok, inimioara bate, in schimb eu cred ca o voi lua razna in ritmul asta...dr a zis ca daca nu ma potolesc ma trece pe diazepam. Adevarul e ca m-au afectat si vestile triste pe care le-am tot aflat, efectiv m-au marcat...

Lorelai, FELICITARI si aici, ti-am raspuns si la Odisee.

Luck, de data asta am facut protocolul scurt (data trecuta il facusem pe cel lung), iar stimularea a fost asa : zilele 1-5 de stimulare Puregon 100 u.i., iar zilele 6-10 de stimulare Puregon 100 u.i.+ 2xMenogon 75 u.i. Iar in zilele 8+9 de stimulare am facut cate un Cetrotide pentru a impiedica spargerea prematura a foliculilor. Am avut 7 foliculi din care au rezultat 5 ovocite (3 au fost mature). Tu ce planuri mai ai ?

Kora, imi pare tare rau pentru AnaP, este intr-adevar pura loterie reusita la FIV... Cat despre progesteronul facut la Medlife, sunt convinsa ca a fost o greseala, am mai auzit de rateuri la ei, dar evident ca daca ii intrebi nu vor recunoaste... Mai bine facea analiza la Bios. Oricum, evident ca n-ar strica sa-l repete
in z.21, sunt convinsa ca va iesi normal.

KITTA, asa cum ti-am zis mi-a fost efectiv imposibil sa ajung ieri la intalnire, ma simt f. rau de vreo 2 saptamani, mai am si zile mai bune, dar rare... Imi e dor de voi, povesteste-mi cum a fost. Astept vesti de la tine din Austria, Doamne ajuta !

Va pe toate si imi doresc sa aud numai vesti bune !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Lorelai felicitari sarcina usoara,bebe sanatos si mancacios!
Ana_p imi pare fff rau de nereusita ta.
Fetelor eu sunt in a 8 zi de stimulare si deva ovarele mele sunt cu 2 kile mai grele,cel putin asa le simt.Maine me duc la eco si abia astept sa imi spuna Dracea cand am punctia.
Am si eu o intrebare la voi:la punctie imi trebuie neaparat trimitere de la med de familie? Ca a mea a plecat in concediu....Si nu am luat trimiterea...

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Smoly, da, iti trebuie trimitere de la medicul de familie. Daca nu este medicul, poti cere de la asistenta lui, chiar daca nu e si parafa medicului, sunt convinsa ca nu e cabinetul inchis complet. Iar daca nu si nu...asta e, le explici celor de la spital si o sa inteleaga situatia, eventual poti duce trimiterea ulterior. In orice caz, cu siguranta nu vei ramane ne-punctionata. BAFTA MULTA !!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

rami mersi frumos pt raspuns!
O sa vad cum fac,sper ca macar asistenta sa fie....

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Lorelai - felicitari pt minune

Sa ai parte de sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Lorelai - felicitari si bebe la termen !
Kora - in leg. cu analiza de progesteron facuta la Medlife,am patit si eu cam la fel, adica, in ziua a 14 a de stimulare, la estradiol, un asa rezultat vag mi au dat si mie, adica estradiol > 1000; am sunat pe dna dr. si mi a explicat ca aparaul resp.(probail exista mai multe aparate de hormonale) nu este obisnuit cu valori mari, ca este pt. valori obisnuite de analize hormonale, nu pt. cele facute sub stimulare; cert este ca a doua zi am avut pe site rez. concret care era 3227; bineinteles ca am intrat in panica pt. ca eu mai facusem inca o doza de 200puregon+2 fl. menopur, deci se presupunea ca estradiolul imi ajunsese destul de sus, probabil in jur de 4-5000 si eram pe punctul de a face si doza a doua, am sunat dr. si mi a redus doza si bineinteles ca nu fusese anuntata de valoarea concreta; la prietena ta un rezultat concret aflat dupa o sapt. poate fi insa nereal;

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ramy - subscriu si eu pentru diazepam. In afara de asta sunt cu ochii in chiloti mereu. Sper sa-mi treaca totusi.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariaioana dupa ceea ce mi-ai povestit si tu eu una nu m-as duce in timpul stimularii sa fac hormonalele la Medlife.La BIOS nu am avut deloc probleme, cel putin deocamdata...Bafta pe mai departe!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
citat din mesajul lui rami 73

Smoly, da, iti trebuie trimitere de la medicul de familie. Daca nu este medicul, poti cere de la asistenta lui, chiar daca nu e si parafa medicului, sunt convinsa ca nu e cabinetul inchis complet. Iar daca nu si nu...asta e, le explici celor de la spital si o sa inteleaga situatia, eventual poti duce trimiterea ulterior. In orice caz, cu siguranta nu vei ramane ne-punctionata

Fetelor, am si eu o intrebare, poate va pare ciudat, dar nu inteleg de ce trebuie trimitere de la med de familie daca oricum se plateste fiv-ul (deci si punctia)? Este vorba de vreo reducere daca avem trimitere?
Va intreb pt ca vreau sa inteleg orice ar fi legat de o eventuala suportare de la bugetul asigurarilor sociale.
Va multumesc pt raspuns si va doresc mult succes tuturor celor care sunteti acum in focuri!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Kora - nu stiu ce sa ti spun, poate a fost doar ghinion la mine, a fost a 6 a analiza de estradiol facauta in timpul stimularii si ultima, de obicei a fosta totul OK pana atunci, adica recoltam dimineata la 7,30-8 si aveam rezultatul pe site in jur de 13,30-14; cand am facut insa ultimul estradiol era insa ora 11 si rez. nu l am avut decat partial in acea zi asa cum ti am spus, abia a doua zi pe la ora 10, am avut un rez. concret;

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput