Lexis - cursuri de lb. engleza

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

sunt mai multe grupe la aceeasi varsta daca au cerere. Noi suntem la Prejuniori, clasa I si incepem la 13.oo. avem 5 copii in grupa, este ultima grupa formata, tocmai pt ca au existat cereri. Pe mine nu ma incanta prea mult ora si am intrebat ce posib mai am. As fi avut daca ma interesam din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna

Gabib in ce zile si de la ce ora are curs fetita ta?
Cu ce profesoara face? Esti multumita de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

pt. marimica

Alexandra merge marti si joi de la 17,45 - 19. Exista o grupa de aceeasi varsta si ceva mai devreme, insa noi nu putem ajunge.
Face cu dna Mihaela - si sunt f. multumita. A facut la un summer club si cu dna Ioana (e directoare la centru din Oltenitei), deasemeni o dna f. buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabib

pt. marimica

Alexandra merge marti si joi de la 17,45 - 19. Exista o grupa de aceeasi varsta si ceva mai devreme, insa noi nu putem ajunge.
Face cu dna Mihaela - si sunt f. multumita. A facut la un summer club si cu dna Ioana (e directoare la centru din Oltenitei), deasemeni o dna f. buna.

si noi (untem la teacher Mihaela, dar lunea si miercurea dupa-amiaza

copiii (6,6 si 7,6 ani) sunt in al 2 lea an la Lexis, eu sunt f multumita, dar scopul meu principal nu au fost cunostintele de lb engleza, ci obisnuirea cu un program (orar) de scoala, socializarea si cu alti copii decit cei de la gradi, lucrul cu alta "doamna" decit cea de la gradi care ne cunostea de-atitia ani, responsabilizarea vizavi de temele pt acasa, chestii de-astea

mie mi se pare mult mai amuzant si pt copii stilul de la Lexis, chiar daca progresele poate nu-s chiar asa de rapide ca cele de-acasa, cu meditator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Am inscris-o si eu pe Maria - 8.9 ani la Lexis. E clasa a II-a la scoala, iar la Lexis e la clasa AJ - e primul an de lexis. Amandoua suntem f multumite cel putin pana acum. Ce-i drept, sunt cam scumpi, asteptam si rezultate pe masura. Determinant a fost faptul ca e la doi pasi de casa si se duce/vine singurica. Face martea si joia de la 15.40 la 16.55 si sunt 8 copii in clasa. Asteapta cu nerabdare lectia uramtoare, isi face "temele" cu placere si chiar ma bate la cap sa dam dictari, sa citim, sa cantam. Acum sa vedem cat o s-o tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cursuri de engleza pentru copii mai fac si cei la de International House (www.ih.ro). Noi am facut la ei un curs de engleza in vacanta si pot spune ca sunt multumita. Fiica-mea a invatat ceva si cursul i-a placut foarte mult. Fac si cursuri in timpul anului, dar am zis ca fiica-mea e inca prea mica.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Buna,

Readuc subiectul in discutie intrucat suntem la finalul celei de-a doua luni de cursuri si sunt dezamagitra de cele cateva cuvinte per lectie pe care le invata copiii, 5-6 ca sa fiu mai exacta.

Ma bate gandul sa intrerup - este cineva care a recurs la aceasta metoda, in ciuda contractului semnat pe un an intreg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna,
eu am hotarat sa o retrag pe fetita mea de la aceste cursuri .am fost foarte dezamagita de nivelul la care o incadrasera A Junior si de faptul ca in 2 luni nu li s-a predat mai nimic. sa pui un copil de 10 ani sa coloreze in timpul lectiei mi se pare... si pe o caruta de bani..
in fine am renuntat, am adus profesoara acasa si asta e.

pe mine ma interesa competitia pt fetita mea la acest Lexis dar se pare ca ne-au incadrat sub nivelul ei de varsta pt motive numai de ei stiute, pentru ce oare??

inca un capitol incheiat.

Mergi la inceput

Multumesc Albinuzza,

Asta fac in principal si la 7 ani si prima luna am zis ca e perioada de acomodare, nu ma asteptam sa vina cu vocabularul format. Insa il intreb ce face si imi arata doar desene si foarte putine cuvinte, si alea nu p[re uzuale, gen magician.

Nu par a face deloc conversatie.

Practic ai incetat sa platesti ratele si asta a fost? N.as vrea sa am probleme cu ei, insa deja traiesc cu senzatia ca arunc banii pe geam. Si se apropie urmatoarea rata...

Nici nu am chef de discutii si argumente: eu sa le zic ca nivelul e scazut si dna directoare sa-mi replice ca asta e metoda lor de mare succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna
Ma bucur ca s-a redeschis acest subiect.
Am si eu fetita il al doilea an la lexis. Are 8 ani si este la Aj.
Nici eu nu sunt multumita de aceste cursuri. La inceputul anului am oscilat in a o mai inscrie (daca o inscriam din vara beneficiam si de reducere) dar la nu am gasit o profesoara pt acasa, si uite ca am ajuns tot aici.
O gramada de bani si nu invata nimic.
Culorile, obiectele din clasa, cati ani are si cum o cheama (ce fac ei acum) le stia de la gradi.
O conversatie mai de doamne ajuta dupa un an si jumatate nu poate lega.
In primul an au invatat cateva cuvintele, cum spunea si LYDIA, gen magician, iar anul acesta mai nimic (le reimprospateaza memoria)
In schimb de colorat au la greu.
Nu stiu ce metoda au ei, dar LEXIS e o mare teapa.
As renunta dar nu gasesc pe cineva sa vina acasa.

Sunt tare dezamagita. Nu mai exista nici la acesti particulari (unde dai o gramada de bani) metode de a ne "dezvolta" copiii.

Se pare ca prof Mihaela e mai bunicica, se ocupa altfel de copii, dar programa si manualele sunt aceleasi. Fetita mea este la o prof noua. In primele sedinte venea cu caietelul plin de greseli. Acasa ii rupeam foaia si o puneam sa scrie corect. Am vb cu prof si mi-a spus ca o sa fie mai atenta la ea. Dar m-am uitat si te caietele altor copii si la fel de multe greseli erau. Ma intreb oare parintii lor si se sesizeaza? Cat astept copilul afara numeni nu pare nemultumit. Deci se pare ca cei nemultumiti sunt in minoritate, sau poate avem noi pretentii prea mari???????

Astept si alte pareri.

Pupici

Mergi la inceput