Lexis - cursuri de lb. engleza
Raspunsuri - Pagina 3
viviana spune:
Eu sunt foarte multumita de Lexis. Deja fata mea merge de 4 ani si acum la 10 ani este la A seniori.
A avut rezultate. In primul rand a dat examen la clasa speciala de engleza unde a obtinut 100/100, la examenele Trinity a luat numai with Distinction (A).
La scoala a facut din clasa I engleza dar, baza a fost la Lexis. eu nu m-am uitata niciodata in manualele de engleza de la scoala.
Sunt grupe cu 10-12 copii. Este adevarat ca s-au facut cam scumpi. A inceput cu 318 euro si acum la A seniori cu examentul Trinity cu tot platesc 730 euro/an+ cartile
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
matahut spune:
Viviana, voi sunteti in sediul de la Kogalniceanu?
Eu am vorbit azi acolo si mi s-a spus ca nu s-a constituit grupa de 5 ani Sa incerc la alte sedii...dar mie asta imi e aproape, asa ca o las vrand nevrand pe anul viitor. Nu as fi vrut sa se suprapuna cu inceperea scolii, dar...asta e.
LYADA spune:
La sediul de pe Mihai Bravu are cineva copilul? sau informatii despre profesori?
Sper sa ajung in seara asta sa vad ce se poate vedea la o prima vizita. Decizia trebuie sa o iau repede caci au inceput deja cursurile. Aici sunt miercuri si vineri de la ora 1 si dureaza 50 min.
madadum spune:
bianca,
la mihai bravu a mers mara anul trecut si a fost ok. am inscris-o si anul acesta, a fost la primele 2 sedinte, insa intre timp m-am razgandit si o mai duc. ea este acum in clasa 1 la liceul german si tot ce-i iese pe gura la engleza este de fapt jumate germana, asa ca am zis sa mai aman engleza sa nu ametesc copilu'. probabil ca acelasi motiv il au si la scoala, ei nefacand romana scris/citit in clasa 1.
mada
viviana spune:
Nu suntem la sediul din Kogalniceanu.
La cel de pe Maica Alexandra, langa piata 1 Mai.
Pretul variaza si in functie de grupa. La grupele mici unde fac 50 minute e mai putin. Apoi la A,B si C juniori a facut o ora si 15 minute iar acuma la A seniori face o ora si 40 minute.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
LYADA spune:
Multumesc Mada!
Am fost azi si l-am inscris pe baiat, este la grupa de 7 ani Prejuniori. Momentan e o grupa nou formata, au 5 copii, cei cu parintii intarziati. Noi am pierdut primele 2 sedinte.
Profesoara e tanara insa nu am reusit sa aflu ce pregatire are. La aceasta intrebare secretara a facut ochii cat cepele. Voi incerca sa aflu direct de la dra respectiva, cea care le preda.
Sediu este relativ ok, exceptand faptul ca are intrare comuna cu o terasa si e prost semnalizat la intrare, are scari abrupte si inguste si salile de clasa f mici.
Atmosfera pare ok, copilul mi-a povestit imediat cum a iesit ce au facut - cartea se numeste Zig Zag Magic si este editata de Oxford Press.
Tariful, daca intereseaza pe cineva, este de 490 euro, platibil in 5 rate a cate 98 de euro: oct, nov, ian, mar si aprilie. Durata sedintei este de 50 min, 2 sedinta pe saptamana, 30 saptamani in perioada 1 oct-31 mai. Ar veni cam 8 euro sedinta, ceva mai scump fata de cum faceam acasa.
aiuras spune:
Si fetita mea este la Lexis pe Mihai Bravu, merge luni si miercuri de la 16.00 si merge cu placere. Adevarat ca daca o intreb ce au facut imi spune ca au colorat, dar daca am deschis cartea impreuna am vazut ca au invatat ceva cuvintele. Eu nu am gasit un profesor acasa si in plus fiecare ar fi facut dupa metoda lui. Am optat pentru Lexis, alegand metoda de invatare si garantia in numele scolii. Sper sa nu imi para rau. Am avut si eu o discutie cu o persoana la inscriere dar nu am reusit sa smulg nimik de la ea .
LYADA spune:
Eu am gasit in feb pe cineva care venea acasa si facea numai sedinta de 2 ore ca sa merite drumul. Ori durata, ori metoda, ori persoana nu au prins la copil care ofta mereu cand venea ziua de engleza.
Acum pare ok, as fi multumita daca profesoara l-ar face sa ii placa engleza, chiar cu riscul de a nu invata prea multe cuvinte. Odata formata impresia ca engleza este fun, sper ca va creste si interesul lui.
gabib spune:
Alexandra este in clasa a II-a si merge de doi ani la engleza, la sediul din Oltenitei.
Inainte de lexis a facut cate ceva la gradinita, iar acasa 2 ani cu o dra. A invatat multe. Dra ne-a recomandat sa mergem totusi intr-un cadru organizat si recunoscut pentru rezultatele obtinute. Dupa un sondaj printre cunostinte si pe forumuri pe net am optat pentru Lexis.
Acum este la nivel Juniori A. S-a adaptat rapid metodei si merge cu placere. De anul asta au inceput sa si scrie, mai intai cuvinte pe care le stiu bine deja (culori, numere, etc). A mers 2 ani la rand si la clubul de vara, unde i-a placut foarte mult.
E drept ca pretul cursului a crescut semnificativ fata de anul trecut - curs (cu reducere 15%), examen trinity si manuale aprox 600 Euro/an.
Sambata face cu profesor acasa germana si platesc 35 lei(aprox. 10 euro)/sedinta de 75 min. O place mult pe dna de la germana, insa iar place sa mearga tot la lexis (copii, jocuri, desene, cantecele, etc).
Din pacate la Lexis germana se face doar la anumite sedii, iar timpul nu ne permite "sa alergam" prin Bucuresti.
Cred ca rezultatele depind in mare masura si de modul de comportare al cadrului didactic fata de copii - sa stie sa se faca placut, mai ales de cei mai mici.
Este cerinta mare (mai ales la engleza), numarul salilor de clasa este limitat, intervalul orar cand copii pot da randament este si el destul de ingust si atunci numarul copiilor in grupa creste, iar calitatea actului de invatamant are de suferit.
Sasha.p spune:
Lyada - de la ce ora incep cursurile ? Toate grupele incep la fel sau in functie de varsta ?
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".