Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vic eu i-am dat doar o data suzeta pt ca mi se parea teribil de agitata. Si i-am pus vreo 3 picaturi de laptic de-al meu pe ea si i-am dat-o pe la nas. A luat-o instant dar o tot scapa si apoi miorlaia dupa ea. Asa ca am zis pas.

Ankule noi suntem un caz mai special. Si eu o trezesc pt ca avem nevoie sa luam si in greutate si sa nu ne deshidratam. Si cu tinutul la san la fel. Ascult ce mi s-a spus (si daca nici pe dna dr Stoicescu n-o cred, atunci nu mai cred pe nimeni)...nu mai mult de 30 min/masa, pt ca oboseste. Probabil ca si asta se aplica tot asa, in cazul nostru, pt ca suntem denumiti "copil cu risc". Noh, fac orice, oricum si oricand, numai sa-i fie ei bine! Pofta mare sa aveti!

Mada esti o curajoasa, bravo tie! Sa-ti traiasca fetele frumoase si pretioase!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gabriela, bine ati venit acasa!

Sun, multumim mult! La fel va dorim si voua! E o scumpa Thea, imi place poza cu gusa .

Tuchi, sarcina usoara in continuare!

Turturica, asa cred si eu, momentan e bine sa stam toti 4, are timp Iulia sa mearga si la bunici.

Vicky, eu am suzete Nuk, am incercat sa-i dau lui bb (desi nu e nevoie momentan) dar refuza. Cred ca e prea mare pt. gurita lui (desi e cea mai mica marime ). Iulia a luat-o pe la 2 luni.

Dia, multumim frumos!

Mada, ai avut ceva de tras, bine ca e totul ok acum. V-am vazut pozele, sunteti o familie superba, pozele in bouncer sunt....

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Diana, Sun, MAya o ia suge un pic si cand vede ca nu curge nimic o azvarle cat colo. Ar sta mufata la sān intr-una cand o doare burti .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nu mai stiu cine zicea de papiloame ca sunt ereditare. Nu sunt, dar virusul se transmite la membrii aceleiasi familii (contact direct, prosoape, etc). E un tip de HPV.

Eu pap porumb fiert si astept sa se scoale pustimea sa iesim afara.

Vicky, va tinem pumnii sa nu dureze mult colicii!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuff, Diana, sper ca ma dispera . Nici nu-mi vine sa o scot afara ca nu stiu cand o apuca urlatul si nu am cum sa o linistesc .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - si la noi sunt diferente intre fete... ca de la cer la pamant... Eliza era ca Anthony al tau... Pana manca, adormea, kk, schimbat, iar papa, dormea juma' de ora, iar papa.... Sincer, prefer varianta de acum Papa bine, somn 4-5 ore, papa bine, somn 4-5 ore... un kk,papa bine... ne uitam pe pereti vreo ora jumate, fara sa scoatem nici un sunet prea violent, iar somn....

NATI - eu am intrebat-o pe doctorita cu consilierea de alaptare si a spus ca e ok sa bei cafea, dar sa nu abuzezi. Nu mi-am pus problema sa o intreb ce e aia "sa abuzezi"... Eu beau o ceasca mijlocie dimineata, espresso cu putin lapte (cam doua degetare de lapte). Uneori o beau si pe a doua, pana in pranz. Alteori, a doua o beau pe la 3-4.
Iar bebelina mea doarme de rupe!

Acuma plangem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
In primul rand sa uram LA MULTI ANI sarbatoritei zilei - Capri sa fii sanatoasa, fericita si implinita, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!!!

Am vazut pozele cu pepenasii - tare mai sunt draguti, de cate ori le vad abia astept sa-mi tin si eu bebelusha in brate, sunt asa de curioasa cum o sa arate!!!

Noi am fost azi la shopping, dar nu pt bb ci pt noi, apoi am papat ceva, tot doar noi 2, avand in vedere ca e ultimul nostru weekend inainte de marele eveniment, si ca de acum inainte toata atentia se canalizeaza numai in directia bb!!! Si acum bineinteles ca stau in pat cu picioarele umflate, ca deh, nu se poate altfel...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 5 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada am citit povestea nasterii Amirei si nu pot sa spun decat ca te admir foarte mult, din punctul meu de vedere esti o super mama!!! Eu n-as putea niciodata sa fiu atat de calma si detasata cum ai fost tu!!!Eu intru imediat in panica, imi e tare frica... Iar tu a doua zi dupa nastere erai deja acasa, chiar daca numai tu stii cat te chinuie ruptura... FELICITARI!!!

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 5 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Gabriela- bine ati venit acasa

Sun- am vazut pozele cu minunea Thea. Cat e de scumpa!

Mada-mamica eroina

Pupicei tuturor

Ralu
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Capri, LA MULTI ANI si din partea noastra!!!Sa fiti sanatosi, sa o nasti cu bine pe Ilinca si sa va dea Doamne Doamne numai impliniri si bucurii!!!!

Mada, mey dar frumos kupil ati facut mey...Ma uitai la poze pe picasa.O frumusetze de Amira

Ma distreaza de mor fetitza Irinucai...Ce scumpete de fata...

Toate aveti niste copii minunati, unul mai frumos ca altul ca nu stii la care sa te uiti mai intai...Sa le dea Dumnezeu sanatate

Astept si eu poze de Garga Nancy si de Didi...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput