caut avocat
Imi cer scuze anticipat daca acest subiect nu isi are locul aici, dar m-am gindit ca la mica publicitate nu voi primi raspunsuri prea multe...desi chiar nu e reclama
Vreau un avocat dibaci si bun,care sa ma sprijine,in legatura cu obtinerea custodiei TOTALE pentru copilul meu. Divortul este in faza de recurs la apel...deja treneaza de 2 ani...nu mai am nervi si vreau sa rezolv odata ....
Caut un avocat care sa fie capabil sa ma sprijine total, sa nu ma "judece" in demersul meu, am motivele mele pentru care doresc inlaturarea definitiva a tatalui- cel trecut in certificatul de nastere...De fapt, daca m-ar putea ajuta sa devina o "liniuta" acolo...ar fi perfect...
Astept oferte avocatesti...
Cu drag,
Gabriela
Raspunsuri
marius spune:
jojonel, copiii nu sunt o proprietate privata (a nimanui) ca sa dispunem la liberul arbitru: "eu vreau..." ca pe un pachet. Nu sunt copiii tai personali ci ai parintilor lor in egala masura. Au atat o mama cat si un tata. Adica au parinti cu drepturi EGALE prin lege.
Eu vreau asa si asa si nu ma intereseaza celalalt parinte daca ar putea sa si dispara sa apara o linie ar fi minunat.... cu ce drept?! E bine ca legea este de asa maniera incat sa nu permita vanzarea sau radierea dreptului unui copil la ambii parinti. Cu regret pentru o astfel de pozitie... comerciala.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
jojonel spune:
Multumesc Marius...din pacate este exact la ce ma asteptam mai rau sa aud...din pacate voi cere decaderea din drepturile parintesti, si eventual voi contesta paternitatea ...iar justitia se va pronunta daca are sau nu "dreptul" de a fi parinte...Un infractor nu are de ex. drept la un job "normal" sa zicem...cine l-ar angaja cu cazier??nu?...la fel trebuie sa se analizeze si calitatea de parinte...si te asigur ca va fi inlaturat din aceasta calitate...prin justitie...nu altfel...
Inca o data multumesc celor care binevoiesc sa-mi raspunda....
marius spune:
Daca tu zici.... Insa asa cum spuneam legile nu sunt dupa cum vrem noi in mod particular. Ar fi aiurea, nu-i asa?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa