Gradi / cresa particulara de la un an

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

De la ce varsta primesc copii? Al meu are 1 an si 2 luni, incearcas i ele sa manance cu lingurita dar nu face decat sa murdareasca in jur si nu a vazut olita pana acum. In schimb ii plac foarte mult copii, ii iubeste si ii pupa si le da toate jucariile lui, e foarte simpatic dar din pacate pana acum nu am gasit decat 2 fetite mai mari care sa nu se sperie de efuziunile lui sentimentale sau cu care sa se poata juca. Vreau sa il las la gradinita 2-3 ile pe saptamana sa vad cum se adapteaza si sa se bucure de compania copiilor.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Primesc de la un an. Poti citi www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm" target="_blank">aici mai multe. Nici al meu nu mananca singur si nici la olita nu face.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Sunt mamica a doi copii care merg la Acorns de la 1 an si respectiv 2 ani. Noi suntem foarte multumiti de evolutia copiilor si de tot ce inseamna aceasta gradi. In acest moment suntem in vacanta, dar baietelul meu tot intreaba cand se deschide gradinita. Felicitari pt alegere. Eu ma bucur si acum pt alegerea inteleapta pe care am facut-o pt copiii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarahmeghan spune:

Thomas (1,5 ani) merge 3 saptamani la Baby Acorns. A fost cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru el. A invatat sa imparta jucariile, sa manance singur si apropos, MANANCA (ceea ce e mare lucru), sa-si respecte programul de masa si somn, sa spuna foarte multe cuvinte (in engleza), intelege mult mai multe si pana acum (Slava Domnului!) nu s-a imbolnavit de la gradinita. Isi striga colegii de grupa prin casa si se bucura cand plecam dimineata spre gradinita. Pentru amandoi este minunat. Din ce am vazut eu fetele au foarte mare grija de fiecare copil si chiar simt ca l-au "invatat" pe Thomas. Si apropos, Sim_stoian, Stefan e cel mai zambaret copil din lume!!! E o minune sa il vad in fiecare dimineata cum ne intampina la cresa! Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damdam spune:

Poate cineva sa-mi recomande vreo cresa/gradinita particulara in zona Bucurestii Noi/Baneasa/Mogosoaia/Calea Grivitei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cat costa cresa asta pe luna? Ca aud numai lucruri bune despre ea si are si program bun. Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarahmeghan
Si apropos, Sim_stoian, Stefan e cel mai zambaret copil din lume!!! E o minune sa il vad in fiecare dimineata cum ne intampina la cresa! Adina

Ce mica e lumea

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Motana, uita-te pe site, ai acolo toate informatiile.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Ma intereseaza si pe mine o cresa/gredinita particulara in sect6.Caut si eu pt fetita mea de 1,2ani.

Multumesc!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

buna fetelor,

o prietena de a mea cauta cu disperare o cresa particulara in zona de nord (baneasa, jiului....).

ne puteti ajuta?

Mergi la inceput